JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Grillezés környezettudatosan? Mutatunk 5 tippet, hogyan csináld!

Borítókép: Grillezés környezettudatosan? Mutatunk 5 tippet, hogyan csináld! Forrás: Getty Images/Morsa Images
Vészesen közeledik az igazi grillszezon, így mutatunk pár tippet, hogyan láss hozzá, ha a környezetet is óvnád, de szeretnéd, hogy finomabbnál finomabb falatok kerüljenek a rácsokra!

Ha választani kellene egy dolgot, amit a legjobban szeretünk a nyárban, akkor a szabadtéri sütögetés, azaz grillezés biztos, hogy dobogós helyet foglalna el a listán! Mindig ügyelsz rá, hogy minőségi élelmiszereket válassz? Arról se feledkezz el, hogy milyen negatív tényezőkkel járhat a környezetünk számára, ha nem a megfelelő sütési módszert választod.

Mutatunk pár tippet, hogy mire figyelj, ha grillezni támad kedved és a környezetedet is óvnád! Görgess lejjebb a galériáért!

Ne feledd, 2023. május 18-21. között ismét itt a JOY-Napok!

Spórolj velünk, válogass a több száz kupon között, és vásárolj akár 60%-os kedvezménnyel! Szerezd be a kiszemelt kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary App-ot, aminek köszönhetően az ország összes Spar, INTERSPAR és CITY SPAR áruházakban 8 db kupont tudsz felhasználni a megjelölt termékekre, így akár 20 százalékot is spórolhatsz.

A kupon 20% kedvezményre jogosít 1 db, a www.akcioterv.hu oldalon megjelölt kivételek közé nem tartozó és nem akciós termék aktuális fogyasztói árából. Egy vásárlás alkalmával maximum 8 db kupon használható fel.

A részletekért KATTINTS IDE!

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen zöldségekből és gyümölcsökből készülhetnek a legjobb grill fogások, kattints a galériára!