Farsangi jelmezek - íme a legjobb ötletek (és webshopok) 2018-ban

Borítókép: Farsangi jelmezek - íme a legjobb ötletek (és webshopok) 2018-ban
Te magad készíted a jelmezt, vagy vásárolod? Mindkettőhöz vannak ötleteink.

Várható, hogy idén is a Star Wars, az Elsa (Jégvarázs), bármilyen hercegnő vagy póni lesz a N1. A lavorból készült katicajelmez persze nagyon cukker, de egy kicsit uncsi, ahogy az indián, kalóz és szellem is.

2018-ban a legmenőbb házilag készíthető jelmezek az úgynevezett optikai csalódásos kosztümök lesznek.

Első pillanatra nehéznek tűnhetnek, pedig ha van otthon nagyobb karton, sok festék, és néhány leselejtezett ruha, akkor egy délután alatt elkészíthetők.

(A webshopokban és áruházakban kapható jelmezeket cikkünk második részében találjátok.)

Íme a legjobbak gyerekeknek:

Felnőtteknek:

Forrás: coolest-homemade-costumes.com

További szuper ötleteket az Éva magazin Pinterest oldalának Farsang tábláján találsz! Itt.

És ne feledd, az óvodai, iskolai farsang az egyik legnagyobb bevételt hozó esemény az intézményeknek. Segíts a dekoráció elkészítésében, ha más nem, hát alapanyaggal, vigyél sok finomságot (isteni fánk recept itt) és persze vásárolj tombolát és mindenféle finomságot. Ja, saját álarcodat, maszkodat ne felejsd otthon, és ha táncra invitálnak az óvónénik, tanárnénik, ne légy szégyenlős, állj be egy körre! :-)

sajnos ami a galériában van az olyan mintha nem is volna): star wars, indián, kalóz, fánk, dekoráció, álarc, képek, "jelmez ötletek", maszk, gyerekeknek, lányoknak, fiúknak, felnőtteknek, "farsang", bál, kiegészítő, házilag, kölcsönzés,