El ne olvadj!

Borítókép: El ne olvadj!
Egy normális nő a forró napokon sem hagyja elkenődni tökéletes sminkjét, hiszen sosem akar úgy kinézni, mint aki végigsírta a délutánt. Vagyis tartós termékeket használ, melyek ellenállnak a víznek, a melegnek. Ja és pokolian magabiztossá tesznek.

Max Factor: Lipfinity (4225 Ft)
Kétfázisú rúzs, amely egy gazdag vacsora után sem halványul. Először vidd fel a szín-, aztán a fedőréteget, és ajkad egész nap nedvesen ápolt marad.

L’Oréal Paris: Color Appeal Trio Pro szemhéjpúder (2999 Ft)
A három árnyalat legalább harmincféle szemszínhez passzol. Krémes állagát az érzékeny bőr is jól tűri, és gyerekjáték összeütni vele anappali vagy esti sminket.

Yves Saint Laurent: Perfect Touch (12 500 Ft)
Ez a könnyed alapozó egyenletessé teszi az arcszínt, és főképp nem kenődik el. Egy párás, fullasztó napon (ha tetszik, éjszakán) is természetesen szép leszel tőle.

Clarins: Joli Rouge Brilliant (5600 Ft)
Az intenzív, feltűnő színvilág és a fényesen puha ajak mestere. Gyümölcsös illatú és nem ragad, így nem kell félned, hogy véletlenül kisminkeled partneredet.

MAC: Eye-Liner Liquide szemhéjtus (4900 Ft)
A cicás szempár mindig ütős: fülledt buliban, de éjszakai fürdőzésben is. Ezzel a tussal vékony vonalat húzhatsz, amely nem hagyja, hogy elkenődj.

Giorgio Armani: Eyes To Kill Waterproof szempillaspirál (9400 Ft)
Ezzel a dúsító, hosszító, vízálló spirállal a vízparton és avízben is önfeledten élvezheted a nyaralást.

Lancôme: Tropiques Minérale Paletta (13 500 Ft)
Olyanná teszi az arcod, mintha tényleg a naptól kapta volna nyári barnaságát. Ásványi anyaggal és aloé verával hidratál-fényesít reggeltől estig.

Ez a cikk a 2010. júniusi Évában jelent meg. Mindn jog fenntartva.