Borítókép: „Apa, ez undorító, hogy mindig boxerben vagy itthon” – De mi az oka? Ezt mondták a férjeitek! Forrás: Getty Images

„Apa, ez undorító, hogy mindig boxerben vagy itthon” – De mi az oka? Ezt mondták a férjeitek!

A cikk, ami az Éva olvasók nélkül nem jöhetett volna létre - avagy miután kiderült, hogy 1-2 kivételt leszámítva mindannyiunk férje egy szál boxerben flangál otthon, állandóan, megkérdeztük őket, a ti segítségetekkel, mi ennek az oka. Lássuk a válaszokat.

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy néha sztorizok az Instámon a férjemről. Otthon. És olyankor rendre mindig boxer van rajta. (Mindenki nyugodjon meg, csak és kizárólag az engedélyével teszem ki ezeket. Pláne a kisgatyásokat.) Feltűnt ez másnak is – pontosabban másnak ez feltűnt, én ugyanis a 12 közös évünk során teljesen hozzászoktam ehhez – és amikor legutoljára kérdésmatricáztam, volt is érdeklődő, aki azt szerette volna tudni, hogy tényleg mindig boxerben van-e itthon az én hites uram? "Többnyire abban!"– vallottam be, amelyre hihetetlen üzenet cunami érkezett. Mint ugyanis kiderült, 10-ből 9 és háromnegyed férj boxerben van otthon - és ezért például a többségnél egy normális otthoni fotó nem tud készülni (a gyerekekről legalábbis), mert a háttérben mindig ott van egy apa, boxerban.

Úgyhogy arra kértem a kedves követőket, ra.. akarom mondani olvasókat, hogy kérdezzék már meg párjaikat, hogy mi ennek az otthoni boxer viselésnek az oka.

A galériában elárulom, milyen válaszok érkeztek A FÉRFIAKTÓL, MIÉRT VANNAK MINDIG BOXERBEN: