3 vegyszermentes és környezetkímélő tisztítószer nagyágyú, ami a te háztartásodból sem hiányozhat!

Borítókép: 3 vegyszermentes és környezetkímélő tisztítószer nagyágyú, ami a te háztartásodból sem hiányozhat! Forrás: Getty Images
Modern háztartást vezetsz? Akkor bizonyára te is környezettudatos, veszélyes vegyszerektől, egészségkárosító anyagoktól mentes, zöld tisztítószereket használsz az otthonodban. Ha még nem találtad meg közöttük az igazit, mutatunk 3 nagyágyút, ami szerintünk egyetlen környezettudatos háztartásból sem hiányozhat!

Sokáig élt a köztudatban – és vannak, akik még mindig úgy gondolják-, hogy a természetes tisztítószerek kevésbé hatékonyak, mint az erős vegyszerek. Pedig elég, ha csak a nagyanyáinkra gondolunk, akik kizárólag olyan természetes anyagokat használtak takarításhoz, ablakpucoláshoz, vízkő- vagy makacs zsírfoltok eltávolításához, mint például a szódabikarbóna vagy az ecet. Ha már próbáltad például az ecetes ablaktisztítást, akkor valószínűleg téged már nem kell meggyőzni róla, milyen szuper ez a módszer, hiszen a végeredmény magáért beszél. A természetes tisztítószereket bátran használhatod a lakás bármely pontján, és igazán hatékony segítséget nyújtanak az olyan kihívást jelentő helyiségekben is, mint a konyha a mellékhelyiség vagy a fürdőszoba.

„Én már jó ideje csak természetes tisztítószereket használok, egyrészt azért, mert rendkívül hatékonyak, másrészt pedig azért, mert nemrég kiderült, hogy asztmás vagyok és minden olyan tisztítószer, ami tele van ilyen-olyan vegyszerekkel és adalékanyagokkal, csak rontana az állapotomon.”- mondja a kolléganőnk, Nóri, aki már évek óta meggyőződéses zöld tisztítószer rajongó.

De nem kell ahhoz allergia, asztma vagy egyéb betegség, hogy legyen indokunk a kemikáliák mellőzésére az otthonunkban. Ezek a nagyon erős vegyszerek ugyanis nem csak az egészségünkre nézve veszélyesek, de a földet és a vizeinket is szennyezik, nem beszélve arról az elképesztő mennyiségű hulladékról, ami keletkezik általuk. A környezettudatos tisztítószerekkel, melyek 100%-ban biológiailag lebomló alapanyagokat tartalmaznak és a flakonjuk is újrahasznosítható, egyszerre valósul meg a fenntartható tisztaság és a maximális hatékonyság. Tökéletes végeredményt pedig elérhetsz úgy is, hogy közben nem károsítod a környezetet.

Ezen kívül teljesen felesleges minden egyes helyiségben és felületen más és más tisztítószert alkalmaznod, hiszen azon kívül, hogy pénzkidobás, csak foglalja a helyet a lakásban az a rengeteg flakon.

Használd ezt a háromféle tisztítószert a lakásodban és hidd el csillogni-villogni fog majd a konyhád, a fürdőszobád és minden ablakod!

BrillMasters® ecetes konyhai tisztítószer

Több évszázados barátunk az ecetsav, mely modern összetevőkkel kombinálva varázsolja patikatisztaságúvá, folt-és csíkmentessé konyhánk igénybevett felületeit. Az ecetsav természetes erejével eltávolítja a makacs vízkő-, zsír- és szappanlerakódásokat, semlegesíti a kellemetlen szagokat. Használhatod szaniterre, csempére, tűzhelyre, INOX felületekre, de akár páraelszívóra, főzőlapra is.

Forrás: PR

BrillMasters® fürdőszobai tisztítószer

A fürdőszobai tisztítószer a tejsav természetes erejével oldja fel hatékonyan a vízkő és szappanlerakódásokat. Csíkmentes száradás után, magasfényű eco filmréteget képez a felületen, mely megakadályozza a gyors újra szennyeződést. Környezetbarát összetevőinek köszönhetően képes biológiailag gyorsan lebomlani.

BrillMasters® professzionális ablaktisztító

A professzionális ablaktisztító segítségével véget vethetsz az ablak és üvegfelületek hosszas törölgetésének. A professzionális ablaktisztító vízlepergető formulája csökkenti a páraképződést és gyors száradása könnyű használatot biztosít. Különleges összetétele miatt képes csík- és cseppmentesen száradni, hosszantartó fényességet hagy maga után. Használd bátran ablakra, bármilyen üvegfelületre, szélvédőre is. A tisztaság így nemcsak hosszantartó, hanem fenntartható is!

Tudtad? A szórófej nem hasznosítható újra, de már erre is van megoldás! Egyszerűen tekerd át a szórófejet az azonos BrillMasters® tisztítószer utántöltőjére és egy apró mozdulattal máris rengeteget tettél a környezetedért!

Hallottál már a BrillMasters® termékekről? Ezek új, kiváló ár-értékarányú, rendkívül hatékony, környezettudatos magyar tisztítószerek a piacon, melyekkel biztosan tökéletes eredményt érhetsz el úgy is, hogy nem károsítod közben a környezetet.

Légy környezettudatos! Íme 9 öko tipp, amit ideje bevezetned a konyhádban!