3 dolog, ami nem hiányozhat a férfiak fürdőszobájából - női szemmel

Borítókép: 3 dolog, ami nem hiányozhat a férfiak fürdőszobájából - női szemmel Forrás: Unsplash.com
Épp kiszaladtál egy percre a mosdóba? Egész biztos, hogy az első dolgod, hogy felmérd a terepet és bizony minden, amit ott látsz, befolyásolni fogja a róla kialakított véleményedet.

Az ugye alap, hogy legyen rend és tisztaság a fürdőjében. Nem kell túlzásba vinnie a dolgot, nem kell negyven különböző illatú tisztítószert bevetnie, de a lepukkant legénylakás és kolifürdő határán táncoló, kissé igénytelen stílus tuti nem lesz befutó, úgyhogy jobb, ha messziről elkerüli.

Az sem mindegy viszont, hogy mik vannak a polcon és az egyéb látható felületeken. Összegyűjtöttünk pár dolgot, amit a hölgyvendégek egész biztosan kiszúrnak.

Törölköző

Ez az, amivel 100%, hogy találkozni fogsz, amíg a fürdőszobában időzöl. A legjobb összhatást az kelti, ha a kéztörlő és a sima törölköző színben passzol és látszik rajta, hogy a napokban frissen került az akasztóra, nem pedig valami évezredes, kicsit fakó, kicsit lyukas darab lóg az ajtóról üdvözlésképp.

Parfüm

Bár a bőrén is fogja érezni, hogy épp mivel van befújva, jól mutat a fürdőszobában, ha kvázi dekorációként ki vannak pakolva az aktuális kedvencek. A parfümöknek ugyanis nem csak az illata lehet vonzó, az üvegcse designja sem elhanyagolható szempont. A férfi stílusáról is árulkodhat, hogy milyen illat kap helyet a polcán, a Thierry Mugler parfümjei például extravangánsabb, míg az YSL klasszikusabb személyiséghez passzolnak jobban.

Szennyestartó

Ha esetleg nincs ilyenje a fürdőben, azzal azt kommunikálja, hogy az összes ruhája a lakás különböző pontjain fog heverni a jövőben. Persze nem kell feltétlenül a legrosszabbra gondolni, a legjobb forgatókönyv, ha olyan darabot választott, aminek a designja passzol a fürdőd többi kiegészítőjéhez, ezzel még teljesebb és igényesebb lehet az összkép.