Napi horoszkóp július 18.: a Skorpiók részeredménynek örülhetnek, a Vízöntők a saját értékrendjük szerint élnek

Borítókép: Napi horoszkóp július 18.: a Skorpiók részeredménynek örülhetnek, a Vízöntők a saját értékrendjük szerint élnek
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 18.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, elég ingoványos talajra tévedtél, amely rengeteg akadályt és az olyasfajta külső befolyásoló tényezőt tartalmaz, melyekre nincs ráhatásod. Igyekezz azonban kizárni minden külsőséget és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, mert ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. Ezzel pedig nem csak hogy sérülést okozhatsz magadnak, de a folyamatot is lassíthatod. Semmi más nem fontos, csak az, hogy eljuss a célig és közben ne kelljen az életed is kockáztatnod érte. Hidd el, a hegy nem megmászhatatlan, csak fel kell vértezned magad elegendő lelkierővel.

BIKA (április 21-május 20)

Az a fajta személyiség vagy, aki nagyon nehezen hoz meg döntéseket, aki hosszú ideig elodázza azt, hogy feketét vagy fehéret mondjon, a szőr feláll ugyanis a hátadon attól, hogy valami, amihez már hozzászoktál –legyen az akár rossz dolog is–, megváltozzon körülötted. Így azonban a legkevésbé sincs esélyed arra, hogy sikereket érj el, hogy emlékezetes élményeket szerezz, hisz mindig azzal leszel elfoglalva, hogy minden állandó legyen. Ezen a ponton azonban érdemes feltenned magadnak a kérdést: megéri így élni? Megéri félni? Amennyiben a válaszod nemleges, ne vesztegesd az idődet, cselekedj, hisz neked is csak egy életed van!

IKREK (május 21-június 21)

Váratlan helyzetben meglepően jól reagálsz, Te, magad sem számítottál rá, hogy pont akkor lesz helyén a józan ítélőképességed, amikor a legnagyobb szükséged van rá! Talpraesettséged miatt a többiek felnéznek rád, hisz mindig tudod, hogy kinek, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy domináljon a véleményed. Mindig maradj ilyen agilis, mert hosszútávon kedvezően hathat rád, az élet minden területén!

RÁK (június 22-július 22)

A legnagyobb bosszúságodra ez a hétvége abszolút nem a pihenésről szól majd, olyasféle dolgokat kell ugyanis a nyakadba venned, amelyek viszonylag sürgősek és egyáltalán nem várhatnak. Mielőtt azonban hagynád, hogy a negatív érzelmeid befolyásoljanak, szedd össze magad és fuss neki az akadályoknak. Amennyiben megoldáscentrikusan gondolkodsz, hidd el, előbb fogsz végezni, mint gondolnád!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki mindenáron maga mellé szeretne állítani egy bizonyos helyzetben, ennek érdekében mindent elkövetve és semmit nem szégyellve. Csak azért azonban, mert erőszakkal nyomul, neked még nem kell kötélnek állnod, te ugyanis önálló gondolkodással bíró emberként el tudod dönteni, kit és miért támogatsz. Ne engedj a nyomásnak, inkább határozottad hozd a tudtára, hogy ezzel a fene nagy taktikázással csak maga ellen fog fordítani. Légy kemény és talpraesett!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, hosszú ideje most már semmi említésre méltó dolog nem történik körülötted, nincs nagyon kaland, amibe szívesen belevágnál, emiatt elég egykedvű vagy. Mielőtt azonban mélyre süppednél ebben az állapotodba, érdemes eljátszanod a gondolattal, hogy mi lenne ha valamiféle változást eszközölnél, amelynek segítségével végre el mernél indulni egy teljesen másfajta, színesebb, általad minőségibbnek tartott élet felé. Amennyiben lehetőséget kapsz erre és valóban változtatni szeretnél, ragadd meg az alkalmat, de ügyelj arra, hogy gondolkodás nélkül nem mondj igent semmire!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egyfajta mérföldkőhöz érkezett az életed, olyan döntést kell ugyanis meghoznod, amely a továbbiakban befolyásolja majd a mindennapjaid, ettől függhetnek a sikereid vagy épp a kudarcaid. Mivel fontos döntés ről van szó, szánd ezt a hétvégét arra, hogy elvonulsz a világ elől, hogy kicsit egyedül maradsz a gondolataiddal, fel tudod tehát sorakoztatni a pro és kontra érveket, ezáltal racionális döntést tudsz hozni. Hidd el, ha kimondod a döntésed eredményét, sokkal nyugodtabb életet tudsz majd élni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma végre megcsillan egy kis részeredmény, olyan pozitív visszaigazolást kaphatsz ugyanis, amely előrelendíthet az úton, ezáltal nagyobb önbizalmat adhat, hisz eddig kissé félve tetted egyik lábad a másik után. Most nem szabad tehát megállnod, most van lehetőséged ugyanis arra, hogy elérd a célt, amelyet korábban kitűztél magadnak. Noha még közel sem vagy hozzá, rengeteget kell dolgoznod, mégis büszkeséggel és megnyugvással tölt el a tudat, hogy megtaláltad azt a célt, amiért érdemes dolgoznod. Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, elég edzett vagy ahhoz, hogy akár a világot is legyőzd, hogy elérd azt, amit szeretnél. Mielőtt azonban túlságosan elbíznád magad, érdemes arra azért ügyelned, hogy ne csak a célt lásd magad előtt, igyekezz globálisan tekinteni a helyzetre, merülj el a részletekben és kis lépésekben haladj. Hidd el, senkinek nem sikerült eddig még egy egyetlen, nagyobb ugrással felérni a hegy csúcsára! Légy türelmes, ne akarj mindent azonnal megoldani, jó munkához idő kell!

BAK (december 22-január 20)

Elég fajsúlyos kérdésben ellentétes álláspontot képviselsz a nagy többséghez képest, épp ezért te vagy a társaság kakukktojása, hisz kis túlzással mindenkinazt hiszi, teljesen elment az eszed. Mielőtt azonban teret engedsz a tiltakozó népnek magad körül, igyekezz világossá tenni mindenki számára, hogy ezúttal nem tudnak befolyásolni, nem tágítasz ugyanis, határozott véleményt képviselsz. Mialatt azonban kiállsz magadért, érdemes arra ügyelned, hogy ne légy arrogáns, ne bánts meg senkit, csupán próbáld megértetni mindenkivel, hogy te is önállóan gondolkodó személy vagy a Föld nevű bolygón!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, valaki túlságosan magas elvárásokkal bír veled szemben, amelyeket te nem tudsz és nem is biztos hogy akarsz teljesíteni. Épp ezért, mielőtt még az illető rád telepszik az akaratával, érdemes megértetned vele, hogy vannak dolgok amelyekbe semmiképp nem szeretnél belefolyni a saját lelki nyugalmad érdekében. Amennyiben fontos vagy az illető számára, meg fogja érteni a mondanivalód.

HALAK (február 20-március 20)

Olyannyira maximalista vagy, hogy fel tudnál robbanni, ha hiba csúszik a számításaidba, melynek okán esetleg elveszted a kontrollt egy bizonyos dolog felett. Amennyiben azonban belegondolsz, nem érdemes ennyire magasra helyezned a lécet magaddal szemben, ne tedd ki magad az örökös frusztrációnak, nem érdemes ugyanis folyton felhőkkel takarnod a Napot. Egyszerűen fogadd el, hogy vannak dolgok, amelyeket nem mindig tudsz befolyásolni, ettől azonban még szép az Élet.