Napi horoszkóp március 23.: az Ikrek kiállnak a saját értékrendjük mellett, a Rákok ma elérhetik a hőn áhított sikert

Borítókép: Napi horoszkóp március 23.: az Ikrek kiállnak a saját értékrendjük mellett, a Rákok ma elérhetik a hőn áhított sikert Forrás: Pexels by Roberto Hund
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Olyan feladattal bíznak meg, ami abszolút távol áll tőled, ám mivel mégsem tudtál nemet mondani, mert nem akartál emiatt semmilyen konfliktushelyzetbe keveredni, épp ezért most a fejedet vakarva állsz az egész kellős közepén. Fogalmad sincs ugyan, mit kellene csinálnod, hiszen korábban nem találkoztál ilyen dologgal, mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, szedd össze minden tudásodat, használd fel azt a sok-sok tapasztalatot, amit az évek során szereztél, s némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Minél előbb végzel, annál hamarabb szabadulsz fel, ezért most elsősorban erre koncentrálj!

BIKA (április 21-május 20)

Igyekszel titkolni mások előtt az aggályaidat valamivel kapcsolatban, mert nem szeretnéd, hogy faggatni kezdjenek róla. Valaki azonban mégis ráérez a nyugtalanságodra és egy alkalmas pillanatban neked is szegezi a kérdést: vajon mi bánt? Mivel ez a dolog meglehetősen nyomaszt, jobb, ha megnyílsz és elmondod, hogy mi az, ami folyton a fejedben jár. Hidd el, ettől megkönnyebbülhetsz, még az is lehet, hogy olyan tanácsot kapsz, ami mindent a helyére tesz benned. Arra vigyázz, hogy nem mindenkinek érdemes megnyílnod!

IKREK (május 21-június 21)

A környezetedben akadnak olyanok, akik megpróbálnak másokat az orruknál fogva vezetni annak érdekében, hogy érvényesíthessék a saját akaratukat, te pedig értetlenül állsz a helyzet előtt, mert el sem akarod hinni, hogy valaki ilyesmire képes, ráadásul pedig vannak olyan naiv emberek, akik bedőlnek. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, mert ha rájönnek a bajkeverők, hogy le szeretnéd leplezni őket, mindenre hajlandó azért, hogy ártsanak neked, és akkor egyszer s mindenkorra megtanulhatod, hogy ne üsd bele az orrodat mások dolgába. Hidd el, nem érdemes belemásznod ebbe ügybe, minek nehezítenéd még jobban az egyébként sem túl egyszerű életedet?!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap olyasfajta kihívást tartogat számodra, melynek teljesítésével hatalmas elismerésben lehet részed, azt is tudod azonban, hogy nem adják olyan könnyen a sikert. Kőkeményen meg kell dolgoznod azért, hogy végül valóban megkaphasd azt a fajta elismerést, amire vágysz, épp ezért gondosan ügyelj arra, hogy megfelelő taktikát válassz. Ne hagyd, hogy mások beleszóljanak a dologba, sokkalinkább arra törekedj, hogy te, magad, a saját erődből és általad meghozott döntésekből juss el a végső célodig. Menni fog, csupán bátorság és önbizalom szükségesek hozzá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly feladattal bíznak meg a hét közepén, a pontos szerepedet azonban nem tisztázzák előtted. Addig azonban, amíg a játékszabályokat és a saját tennivalódat nem látod világosan, neki sem tudsz állni a dolognak, így pedig a határidőt sem tudod majd tartani. Keresd meg tehát az ügyben legkompetensebb személyt és beszéljétek meg az egész taktikát, mert a siker ilyen bizonytalan helyzetben eleve kérdésesnek tűnik. Ne szégyellj kérdezni, hisz néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában abszolút önállóan döntesz a téged illető kérdésekben, hozzá vagy szokva ahhoz a függetlenséghez, amelyben éled az életedet, épp ezért elég nehezen viseled, ha valaki megpróbálja befolyásolni az ügyeidet. Mivel ma valaki -teljesen félreismerve téged- mégis megpróbál valamivel kapcsolatban jobb belátásra bírni, amit hirtelen nem is igen tudsz hova tenni, így a nagyobb konfliktust elkerülendő, igyekezz gyorsan, érthetően, de szofisztikált hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a te utad, amelyben te döntöd el az útirányt. Tartsd azonban azt is szem előtt, hogy bármikor akadhat olyan szituáció, amikor neked is szükséged van némi támaszra, arra ügyelj inkább, hogy jól válaszd meg, kitől fogadsz el segítséget, és ki az, aki csak félrevinné az életedet. Okos vagy, használd a női megérzéseidet!

A horoszkóp itt még nem ért véget!

A folytatásért kattints ide.