Napi horoszkóp március 2.: a Rákok kecsegtető ajánlatot kapnak, a Skorpiók nagy álmokat dédelgetnek

Borítókép: Napi horoszkóp március 2.: a Rákok kecsegtető ajánlatot kapnak, a Skorpiók nagy álmokat dédelgetnek Forrás: Pexels by Julia M Cameron
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, izgalmas üzeneteket rejtenek ugyanis az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 2.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakivel vitába keveredsz, hisz olyasmit próbál elhitetni veled, ami gyakorlatilag teljesen egyértelmű számodra, ráadásul olyan messze áll az értékrendedtől, hogy arra szavakat sem találsz. Mivel úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül, ezért beleállsz a konfliktushelyzetbe annak érdekében, hogy megvédd az érdekeidet. Mielőtt azonban nagyon mélyre mennétek, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülnöd olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy nagyobb értelme van annak, ha elengeded, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz ahelyett, hogy mindketten úsztok a katyvaszban és teljesen feleslegesen reszelitek a közöttetek lévő viszonyt vékonyabbra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában nagy álmokat dédelgetsz, pontosan tisztában vagy azzal, hogy mit szeretnél elérni, ugyanakkor azt is pontosan tudod, hogy milyen képességekkel rendelkezel. Ennek ellenére most úgy tűnik, beletörik a bicskád valamibe, amivel a szükséges tapasztalat híján nem boldogulsz. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülted magad? Ülj le és gondolkodj el azon, vajon hol hibás a számításod, s mit kellene esetleg másként csinálni. Kizárólag erre koncentrálj, majd tedd, amit helyesnek gondolsz, és meglátod, menni fog: kikeveredsz a gödörből, s egy szinttel feljebb juthatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

A legnagyobb megdöbbenésedre ma ráébredsz arra, hogy a szívedhez különösen közelálló személyek kapcsolatba feneklett meg, mivel azonban közös megegyezés alapján titkolták előled, így neked eddig erről sejtésed sem volt. Hirtelen azt sem tudod, hogyan reagálj, hiszen roppant ijesztőnek találod a helyzetet, azt hitted ugyanis, hogy örök szerelemben fognak élni, ha pedig nekik sem sikerült, akkor valami gond lehet az eddigi elméleteddel. Épp ezért úgy érzed, hogy nem nézheted tétlenül, ahogy elválnak útjait, tenned kell valamit, légy azonban óvatos, hiszen a szituációnak nem vagy szereplője, így csupán kívülállóként látod a helyzetet. Bármilyen nehéz is tehát, fogadd el, hogy ilyen a világ, te pedig nem menthetsz meg mindent és mindenkit!

BAK (december 22-január 20)

Arra kell ma rájönnöd, hogy gyakorlatilag folyamatosan a széllel szemben futsz, hisz olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert hiába fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venni, hogy az embereknek lehet saját álláspontjuk is. Előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el az egészet és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz.