Borítókép: Napi horoszkóp március 13.: a Rákok fel merik vállalni a véleményüket, a Szüzeknek fontos lépéseket kell tenniük egy bizonyos helyzet megoldásához

Napi horoszkóp március 13.: a Rákok fel merik vállalni a véleményüket, a Szüzeknek fontos lépéseket kell tenniük egy bizonyos helyzet megoldásához

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket ígérnek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Valaki gyengéd érzelmeket táplál irántad, ezt pedig világosan a tudtodra is hozza. Emiatt elég kellemetlenül érzed magad a társaságában, hiszen megbántani nem szeretnéd, de valahogy mégis tudatnod illene, hogy semmi esélye nálad. Add kulturáltan, de érthetően az illető tudtára, hogy nem vagy vevő a kezdeményezésére, de barátság bármikor lehet közöttetek. Ne titkold el azt sem, ha foglalt a szíved, mert ezzel segítesz számára feldolgozni a helyzetet: világossá teheted, hogy nincs vele semmi bajod, csak egyszerűen elkésett a próbálkozással.

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút kiegyensúlyozottan éled az életed, hiszen úgy tűnik, megtaláltad a helyed, pontosan erre vágytál, így most végre felhőtlenül élheted a mindennapokat. Vannak, akik emiatt irigykedve néznek rád, te azonban ne foglalkozz velük, mindig is lesznek olyanok, akik szívesen tartanának ott, ahol te, akik a nyomodban loholnak, hogy kiderítsék, mi a titkod, ami olyan sikeressé tesz. Ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, hiszen a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

IKREK (május 21-június 21)

Egy bizonyos helyzetben csekélyebb eredmény születik annál, mint amire számítottál, ez kissé a lelkesedéseden is érezhető, ám hirtelen mégis új lendületet kapsz, így végre lezárhatod az ügyet. Ezúttal bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes kivárni, mielőtt lezársz valamit, s célszerű minden lehetőséget mérlegelni, hiszen soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, ami átlendített a holtponton! Igyekezz tehát befejezni a folyamatot és add át magad a hosszú hétvégének!

RÁK (június 22-július 22)

Fel mered vállalni a véleményed nagyobb társaságban is, ez pedig nem igazán tetszik a környezetedben néhány embernek. Eleinte emiatt megtorpansz, hogy vajon érdemes-e esetleg konfliktushelyzetbe kerülnöd velük, ám ha mélyebben belegondolsz, semmi polgárpukkasztó nincsen abban, amit képviselsz, csupán nem ugyanaz a véleményed, mint másoknak. Nincs is baj ezzel, fejtsd ki részletesebben az álláspontodat, mert könnyen lehet, hogy nem mindenki ért a félszavakból. Mások miatt nem kell feltétlenül megváltoztatnod a véleményedet, ám amennyiben egy vitapartnered nehezen cáfolható ellenérvekkel áll elő, fogadd el, hogy más szemszögből vizsgálva valóban másképpen is értékelhető ugyanaz a szituáció!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem igazán tudod, hogyan is kellene továbbhaladnod egy fontos feladatban, annak ellenére, hogy azt hitted, kisujjból kirázod a dolgot. Ne vesztegesd az idődet, merdd beismerni magadnak, hogy megtorpantál, az első és legfontosabb lépés ugyanis az, ha tudomásul veszed a korlátaidat és kimondod, hogy segítségre van szükséged. Ne szégyellj tehát egy olyan személytől tanácsot kérni, aki nálad felkészültebb, és pontosan tudja, hasonló helyzetben mit kell tenni. Hálás leszel neki, hiszen ezúttal egyedül valószínűleg nem boldogultál volna. Ne felejtsd el biztosítani arról, hogy ő is bármikor számíthat rád!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta helyzet adódik a hosszú hétvége kellős közepén, mely azonnali beavatkozást igényel, egyetlen percet sem vesztegethetsz tehát, hisz akár még rosszul is kijöhetsz a helyzetből, abban az esetben viszont minden felelősség téged terhel majd. Épp ezért minden más programot szoríts háttérbe egészen addig, amíg ez a kétes szituáció meg nem oldódik és te nem tudsz belőle pozitívan kijönni. Adj bele apait-anyait, tégy meg minden tőled telhetőt azért, hogy sikerrel abszolváld a feladatot. Meglátod, egycsapásra eltűnnek majd a ráncok is a homlokodról!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezd eleged lenni a szürke kisegér szerepéből, egyszerűen unod, hogy senki nem tekint magával egyenrangú partnernek, miközben te semmi másra nem vágysz, csak a környezeted elismerésére. Most kell tehát egyszer, s mindenkorra a sarkadra állnod és valami olyan dolgot letenni az asztalra, amitől a mindenki körülötted csak úgy ámul. Igyekezz olyasfajta pozitív cselekedettel maradandót alkotni, amely mindenki tetszését elnyeri, és nem lesz a későbbiekben még csak ahhoz hasonló érzésed sem, hogy nem figyelnek rád eléggé. Hajrá!

A folytatásért kattints ide!