Borítókép: Napi horoszkóp július 22.: a Skorpiók szerelmi élete a lehető legjobban alakul, a Nyilasok átadhatják végre az irányítást másoknak Forrás: Pexels by Asad Photo Maldives

Napi horoszkóp július 22.: a Skorpiók szerelmi élete a lehető legjobban alakul, a Nyilasok átadhatják végre az irányítást másoknak

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok állásából ismét fontos dolgokat tudhatsz meg!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Egyfajta idilli állapotba kerültél, hisz minden folyamatban lévő ügyed abszolút sínen van, nem kell tehát aggódnod amiatt, hogy valami kicsúszik a kezeid közül. Mások számára már-már kissé irigylésreméltó az a siker, amit mostanra elértél, ám azt csakis te tudod, hogy mennyi energia, idő, pénz és verejték áll emögött. Most azonban tied a pálya, használd ki minden pillanatát, a legapróbb részletekig élvezd ki, hisz megdolgoztál mindezért. Amíg azonban bezsebeled az elismeréseket és fürdesz a reflektorfényben, ne felejtsd el szemed nyitva tartani, nehogy egy nagyobb volumenű áradat elsodorjon mindent!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyjából minden, általad megkezdett folyamat folyik a saját kis medrében, így lehetőséged adódok arra, hogy felmelegítsd a kihűlőfélben lévő kapcsolataidat azokkal a számodra fontos emberekkel, akikre a hétköznapok rohanása miatt nem nagyon volt időd az utóbbi időben. Most azonban lehetőséged van arra, hogy bepótold valamennyire az elveszett időt, érdeklődj, beszélgess, főzzetek finomakat, használjátok ki az együtt töltött perceket. Igyekezz a jövőben mindig időt szakítani a barátaidra és a szeretteidre, hisz akármilyen zsúfolt életet élsz, te is kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor jól eshet, ha valaki fogja kezed. Ne időpontra írd őket a határidő naplódban, szánj minőségi időt az emberi kapcsolataidra!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki viszonylag nagy galibát okoz, melyet nagy szerencsével te veszel egyedül észre, hisz jó szemed van ahhoz, hogy fel tűnjenek a normálistól eltérő dolgok. Négyszemközt világosítsd fel tehát az illetőt, hogy pontosan tudod, mivel próbál megküzdeni és amiben csak tudsz, igyekszel majd segíteni neki, hogy kikerüljön a kelepcéből. Hidd el, a Mindent jelentheti másnak a nagy Semmi közepén, ha valaki önzetlenül segítő jobbot nyújt, te pedig méltán lehetsz büszke magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Nem vettél komolyan egy nagyobb volumenű feladatot, így a legnagyobb bosszúságodra az általad elbagatelizált helyzet következményei most negatív formában köszönnek vissza. Amennyiben kidühöngted azonban magad, rájöhetsz, hogy teljesen felesleges ezen bosszankodni, hisz nem-igen tudsz már visszafelé semmit sem alakítani. Ehelyett igyekezz összeszedni magad és a kellő komolysággal kezelni azokat a feladatokat, amelyeket rád bíznak! Lehet, hogy nem ismerted fel a dolog tényleges jelentőségét, de mostantól légy sokkal körültekintőbb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Tanácstalanul állsz egy bizonyos helyzetben, melynek mindképp szeretnél a végére járni, ám most még nem nagyon tudod, melyik taktika lesz az, ami beválhat. Amennyiben azonban nyitott szemmel jársz, abban az esetben nem fog sokáig tartani ez a fajta tanácstalanság, hisz jó eséllyel fogsz belebotlani a megoldásba. Ügyelj arra, hogy ne taktikázd túl a dolgot, hisz ha sokáig csűröd-csavarod az egészet, akkor könnyen úgy belegabalyodhatsz, hogy abból bizony nem lesz kiút! Amennyiben azonban sikerül mindent tisztázni, akkor végre fellélegezhetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egyre közelebb kerülsz a célodhoz, melyet a folyamatosan növekvő részeredmények igazolnak vissza, ennek okán határtalanul büszke vagy magadra. Ugyan néhány akadályt meg kell még ugranod ahhoz, hogy diadalittasan tudd átszakítani a célszalagot, mégis nagy örömmel tölt el az is, hogy idáig eljutottál. Nem estél kétségbe, ha váratlan helyzet adódott, korábbi tapasztalataidból kiindulva ugyanis fel voltál készülve minden lehetséges történésre, s minden szituációra profi módon, talpraesetten tudtál reagálni. Büszke lehetsz magadra, hisz úgy mentél végig a tájfutó versenyen, hogy nem szorultál semmifajta segítségre, így még édesebb lesz a siker is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé elakadtál a mókuskerékben, eddig ugyan különösebb akadályok nélkül tudtál futni, most azonban mégis olyan egyenleteket kell megoldanod a továbblépéshez, amelyeket nem biztos, hogy egyedül meg tudsz fejteni. Annak érdekében tehát, hogy ne ragadj le túl sokáig, keress valakit, akiben megbízol és gond nélkül meg tudod osztani vele a kérdéseidet, kérj tanácsot, hogyan lehetne a lehető leggyorsabban előrébb lendülni, hogy mégse vesszen minden kárba. Ez most egy kicsit feszültebb helyzet, de próbálj pozitívan gondolkodni és nem másokon levezetni az aktuális gondok okozta feszültséget! Ne aggódj, semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége lesz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre révbe érni látszik a szerelmi életed, hisz nagyon úgy tűnik, hogy megtaláltad azt a társat, aki jóban-rosszban melletted áll és akivel mindig, minden körülmények között kölcsönösen számíthattok egymásra. Mindketten feltételek nélkül elfigadtátok egymást, lángolnak az érzelmek körülöttetek és mindenki számára jól láthatóan, határtalanul boldogok vagytok. Úgy gondolod, hogy a párod az, akivel az egész életed minden apró pontját szívesen osztanád meg, hisz minden szempontól ő a tökéletes társ számodra. Hálás lehetsz a Sorsnak, hisz megtaláltad a nagy Őt!

NYILAS (november 23-december 21)

Az esetek döntő többségében szereted kontrollálni a különböző történéseket magad körül, nem szereted, ha mások mutatják az utat, kifejezetten frusztrál, ha valaki próbálja megmondani, merre menj és milyen taktikát válassz. Mivel ez minden esetben 100%-os koncentrációt igényel a részedről, épp ezért rendkívül fárasztó életet élsz, mely időnként meg is látszik a teljesítményeden. Most azonban eljött az idő, amikor jobban teszed, ha átadod a stafétabotot valakinek, akiben megbízol és egy rövid időre behúzd a kéziféket! Igyekezz mindennel mihamarabb, még időben végezni, hogy gondtalanul adhasd át magad a pihenésnek! Töltődj fel azokkal a szabadidős tevékenységekkel, amelyek közelállnak hozzád, ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, amelyeket máskor nem biztos, hogy megengednél magadnak. Hidd el, jót fog tenni neked testileg és lelkileg egyaránt!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki minden körülmények között, jóban-rosszban támogat és ha az élet úgy hozza, akkor hajlandó áldozatokat is hozni érted. Igazán szerencsés ember vagy, hisz manapság igen nagy ritkaságszámba megy az, hogy valaki mindenféle érdekek és hátsó szándék nélkül áll a hátad mögött. Ugyan mindez nagy ajándék, mégis igyekezz a saját lábadra állni és nem másokra szorulva élni. Igyekezz úgy élni az életed, hogy ne neked legyenek támogatóid, inkább te támogass másokat! Meglátod, teljesen más lesz az emberekről alkotott véleményed is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A téged körülvevő negatív energiákkal vagy elfoglalva, melyek elveszik a figyelmedet azokról a pozitív impulzusoktól, amik elörelendítenének az ehhez hasonló, vészterhesebb időszakokban is. Eljött az idő azonban, amikor érdemes megkeresned és megszüntetned a feszültségforrást annak érdekében, hogy ne minden perced a frusztrációról szóljon. Igyekezz a dolgokat pozitív oldalukról megközelíteni, mutasd meg, hogy nem feltétlenül mindennek csak rossz oldala van! Ha nem sikerül, te akkor se csüggedj, egyszerűen ne vegyél tudomást ezekről a negatív energiákról! Zárd ki őket és a saját boldogságodra figyelj!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a tágabb környezetből kiszemelt magának és mindenáron szeretne közelebb kerülni hozzád. Ez azonban téged kifejezetten zavar, épp ezért nem is kell csendben tűrnöd a dolgot, ehelyett gyorsan tisztázhatod, hogy neked ez így, ebben a formában nem igazán tetszik. Addig szólj, amíg az illető túlságosan bele nem lovalja magát, mert akkor már nehezebb lesz őt megállítani, ha magukkal ragadják az érzelmek. Határozottan, de diplomatikusan add a tudtára, hogy túl gyorsnak gondolod a tempót, ezért fogja vissza magát, de ha ez neki nem megy, akár odébb is állhat. Ha udvariaskodsz, ha tiszteletköröket futsz, azzal csak hamis illúziókat keltesz az illetőben, ezért szerencsésebb világossá tenni, hogy neked mi az álláspontod a kettőtök jövőjével kapcsolatban, semmiképpen ne hitegesd sokáig a másik felet.