Napi horoszkóp augusztus 17.: a Bikák képtelenek nemet mondani másoknak, a Rákok új kihívásra vágynak

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 17.: a Bikák képtelenek nemet mondani másoknak, a Rákok új kihívásra vágynak Forrás: Pexels by ROMAN ODINTSOV
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Egy bizonyos ügy kapcsán gyakorlatilag a bolhából csinálsz elefántot, ahelyett ugyanis, hogy a helyén kezelnéd a kialakult helyzetet, te mégis hagyod, hogy a körülmények irányítsanak, ezáltal kezd rajtad úrra lenni a kétségbeesés. Mivel azonban rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, épp ezért lazíts egy kicsit, teljesen feleslegesen görcsölsz, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a feladatot, s ne okozz se magadnak, se másoknak csalódást. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál, indulj el és menni fog minden, mint a karikacsapás! Hidd el, ha lazítasz egy kicsit, egyszerűbben tudsz majd túllendülni az egészen!

BIKA (április 21-május 20)

Nem tudtál nemet mondani senkinek, aki szembe jött veled, amelynek az lett az eredménye, hogy gyakorlatilag roskadozol a feladatok terhe alatt. Emiatt dühös vagy magadra, hisz számtalanszor kerültél már ugyan hasonló helyzetbe és akkor mindig meg is fogadtad, hogy nem leszel mások teherhordó sherpája, valahogy mégis túl gyenge vagy ahhoz, hogy nemet mondj másoknak. A saját érdekedben érdemes legközelebb visszafognod magad, hisz rendkívül kimerítő a túlcsorduló megfelelni akarásod, fogadd el, hogy neked is csak két kezed van és nem tudsz többfelé szakadni sem. Annyi terhet vállalj magadra, amennyit még biztosan el tudsz gond nélkül viselni, különben csak kellemetlen helyzetbe sodrod magad, hiszen mások várják az eredményt, te viszont semmi érdemlegest nem tudsz majd előbb-utóbb felmutatni. Vedd figyelembe a saját határaidat!

IKREK (május 21-június 21)

Hamisságot sejtesz egy bizonyos ügy hátterében, ennek okán szeretnéd egyfajta, detektíveket megszégyenítő tervvel lerántani a leplet a dologról. Vigyázz azonban, az éremnek két oldala van, nem biztos tehát, hogy mások nem fognak megakadályozni a terved nyélbeütésében, könnyen lehet, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy keresztbe tegyenek neked, ez pedig korántsem biztos, hogy pozitívum lehet számodra. Mérlegeld, hogy mennyire szeretnél belefolyni olyan ügyekbe, amelyekhez gyakorlatilag semmi közöd, mégis izgatja a fantáziád. Ha nagy a kockázat a dologban, illetve a te érdekeid is sérülhetnek, akkor egyszerűen jegeld a túlbuzgásodat, hidd el, hosszabb es rövidebb távon is jobban megéri!

RÁK (június 22-július 22)

Kezdesz kissé ráunni a monotonitásra, új kihívásokra vágysz, akár veszélyes kalandokba is belevágnál annak érdekében, hogy kicsit felpezsdítsd az életet magad körül. Mielőtt azonban vásárra vinnéd a bőrödet, igyekezz végiggondolni, mely terved milyen kockázattal járna és csak akkor vágj bele bármibe is, ha a testi épséged és a lelki egyensúlyod nem kerül a kockázati lista legtetejére. Ne feledd, csak egy életed van, érdemes tehát úgy kihasználnod, hogy a sikerélmények megtölthessék az emlékkönyvedet, méghozzá azok az élmények, amelyek a pozitív kategóriából valók! Tegyél meg minden tőled telhetőt a saját boldogságodért!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta feladatot kapsz ma, amelyről a start-vonalnál tisztán látszik, hogy meghaladja a képességeidet, de mégis valahogy teljesítened kellene. Mielőtt azonban kétségbeesésedben nyúlcipőt húznál és elrohannál, igyekezz három mély légvétel után érett és logikus gondolkodással felépíteni a taktikát és bátran nekiindulni a dolognak. Mivel egyszerűen nincsen más választásod, ha el akarod kerülni a felelősségre vonást, épp ezért ugorj fejest a dologba. Ne feledd: ha meg sem próbálod, az komolyabb következményeket vonhat maga után, mint az, ha legalább a meglévő tudásod szerint beleadsz apait-anyait! Ne félj a kihívástól!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hosszú, áldozatos munka végre meghozza a gyümölcsét, számodra fontos emberek ismerik el ugyanis a teljesítményedet, amely rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz most bizonyosságot nyert az, hogy noha nem mindig látszik, ennek ellenére igenis figyelemmel kísérik az utad, tetteid és szavaid nyomot hagynak bennük. Boldoggá tesz a tudat, hogy nem hiába fektettél annyi időt és energiát a számodra különös jelentőséggel bíró dolgokba, hisz most minden befektetés megtérülni látszik. Élvezd a sikert, fürödj a népszerűségben és igyekezz bezsebelni minden elismerést. Arra ügyelj azért, hogy el ne szállj nagyon, mert annál nehezebb lesz majd visszatérni a Föld nevű bolygóra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rendkívüli módon fel vagy villanyozva, olyasféle hírt szeretnél ugyanis megosztani másokkal, amelyek egyszer, s mindenkorra megszüntethetik a bizonytalanságot körülötted. Mielőtt azonban világgá kürtölnéd a dolgot, igyekezz belegondolni, hogy bizony akadhatnak olyanok is, akik nem feltétlenül örülnek majd veled őszintén, akik irigyek lesznek rád és lehúzhatják a lelkesedésed. Ennek elkerülése érdekében tehát érdemes egyelőre csak a közvetlen környezeteddel megosztanod a terveidet, ők jól ismernek, a javadat akarják és nem fognak keresztbe tenni neked. Fogadd meg az általuk adott hasznos és építő jellegű tanácsokat, hisz ők csakis a javadat akarják!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az esetek döntő többségében az őszinteség híve vagy, csakis akkor mész bele ferdítésekbe és kegyes hazugságokba, ha tudod, hogy az igazság nagyon fájna a másiknak és megbántanád vele. Mások azonban nincsnek tekintettel erre, melynek ma ékes bizonyítéka, hogy valaki egyszerűen az arcodba vág valamit, ami iszonyúan mellbevágóan hat rád. Az illető azonban egyetlen percig nem gondol bele, hogy mit okoz azzal, amit és ahogy mond és ez mély sebet ejthet a lelkeden. Bármilyen fájó, el kell fogadnod, hogy nem mindenki olyan, amilyen te vagy, nem mindenki veszi tehát figyelembe mások érzéseit és nem mindenki választja meg a helyzetnek megfelelő stílust. Az bizonyos, hogy senkinek nincs joga ugyan ilyen stílusban beszélnie veled, épp ezért ne foglalkozz a továbbiakban az illetővel, hisz neked is van méltóságod!

A folytatásért kattints ide!