Ezt jelenti, ha a volt pasiddal álmodsz

Borítókép: Ezt jelenti, ha a volt pasiddal álmodsz Forrás: Getty Images
Nem feltétlenül azt, hogy vissza kellene futnod hozzá. Ám akkor mit üzenhet ezen keresztül a tudatalattid? Cikkünkből kiderül.

Még nem vagy túl rajta? Újra össze kellene jönnöd vele? Biztosan benned is fölmerültek már hasonló, felkavaró kérdések, miután egy volt barátoddal álmodtál. Ám még mielőtt felcsapnád az álmoskönyvet a magyarázatért, érdemes átgondolnod, hogy szakértők szerint mit üzenhet ezen keresztül a tudatalattid. Mert nem feltétlenül azt, ami elsőre kézenfekvőnek tűnik.

A Popsugar Gary Bobroff alvásszakértő pszichológust idézi, aki Carl Jung tanaira alapozva úgy véli: ha az exed látogatott meg az éjjel álmodban, az sokkal inkább rólad, mint a volt pasidról szól. Akár azért, mert szívesen gondolsz vissza a közös, szép élményekre, az együtt eltöltött időszakra az életedből vagy esetleg amiatt, mert a mostani barátodban is úgy érzed, megvannak bizonyos tulajdonságok, amik az exedre emlékeztetnek.

Talán meglepőnek hangzik, de egy álom a volt kedvesedről sokkal inkább rólad szól; nem pedig arról az adott valakiről.

Ha pedig ezeknek az „üzeneteknek” a mélyére szeretnél nézni, akkor leginkább azt kellene átgondolnod, hogy az az ember, akivel egy ideig intim kapcsolatban voltál, milyen szerepet töltött be annak idején az életedben. Pozitívat? S ha igen, akkor miért? Ez mi mindenben nyilvánult meg? Az is lehet, hogy azokat a pozitívumokat keresed tudat alatt, amiket ez az ember megtestesített számodra. Fontos, hogy tudd, az ilyen álom is a te saját, belső lényed megértésének kulcsa lehet.

Azt viszont egyik szakértő sem tanácsolja, hogy ezért újra összejöjjél a volt barátoddal, mert nem feltétlen az lesz az üdvözítő megoldás.

Mit jelent, ha bizonyos állatokkal álmodsz? Galériánkból megtudhatod!