9+1 jellemvonása az attraktív személyeknek

Borítókép: 9+1 jellemvonása az attraktív személyeknek Forrás: pexels
A mai világban egyre jobban kúszik el szerencsére az emberek értéke a kinézetükről a belső értékeikre. De mi az, ami érték egy emberben?

Emlékszem még egyetemista voltam, amikor az egyik professzornőm azt mondta, hogy az egyik legnagyobb érték az emberben, ha tud változni és ezt a változást minél rövidebb idő alatt levezényli magában. Ez akkor nagyon megmaradt benne, hiszen éreztem az igazságalapját. Az elmúlt jópár évünk be is bizonyította mennyire fontos tudni változni és ugyan sodródni az árral, de megtalálni magunk helyét és kialakítani új, már megváltozott életünket.

Így van ez kicsit a mozgalmakkal is. Most divatos az önelfogadásról beszélni, menő magabiztosan élni nagyobb testben, mástestben és értékes támogatni másokat a változásban. Ne legyen ennél rosszabb divat én azt mondom. Szeretettel állni embertársaink elé és a szívünket mutatni feléjük, nem pedig a hátunkat, ha baj van. Ez a legnagyobb emberi érték, ami létezhet.

Sokszor kapom meg mégis a kérdést, hogy “akkor, ha már nem értékes vékonynak lenni és szépnek, akkor mi az érték egy emberben? “

Mielőtt válaszolok erre a kérdésre, azért fontosnak tartom elmondani, hogy az értéket Magában mindenki máshova teszi és ha valaki azt látja magában értékesnek, hogy szép az egy jó dolog. De minden emberen van szép, és extrém esetektől eltekintve minden emberben van szép. A szépség relatív, az értékesség is az, de mégis igyekeztem összegyűjteni 10 olyan értéket, amiben talán mind meg tudunk egyezni:

Felelősséggel lenni a saját tetteinkért és mondatainkért.

Tudni megköszönni valamit és bocsánatot kérni, ha hibázunk.

Betartani az ígéretet, szavahihetőnek lenni.

Megbocsátani másoknak.

Nyugodtnak maradni, ha valaki Ránk is kiabál.

Gondoskodni a családunkról és szeretteinkről.

Önreflexiót gyakorolni és nyitottan állni afelé, ha más máshogy gondolja.

Humort gyakorolni a megfelelő helyen és időben és e megfelelő módon.

Támogatónak lenni.

Örülni az élet apró örömeinek.

Ha tovább olvasgatnál a témában, akkor nézegesd meg galériánkat, amikben férfiak mondják el, hogy ők mit találnak vonzónak egy nőben: