"Ha megkóstolják a kávéinkat, megváltozik a véleményük" - Két női kávépörkölő egy férfiak uralta szakmában

Borítókép: "Ha megkóstolják a kávéinkat, megváltozik a véleményük" - Két női kávépörkölő egy férfiak uralta szakmában
Egy férfiak uralta szakmában két fiatal nő tör magának utat és elismerést, mindezt sok mosollyal és kedvesen teszik. Nézd meg a videót és neked is kedved támad egy pohár finom kávéhoz

Van, amikor annyira szeretsz csinálni valamit, hogy képes vagy a munkádon felül is azt csinálni. Időt, energiát tenni bele, még akkor is, ha sok minden ellened szól. Ez több, mint egy hobbi, ezt hívják szerelem projektnek vagy hivatásnak.

Két kiskőrösi lány a munkájuk mellett fogtak bele valami igazán különlegesbe. Kávét pörkölnek. Kiválasztják, kóstolják, előpörkölik - utána megint kóstolnak - hogy nekünk vásárlóknak a legtökéletesebb ízélményünk legyen.

A Mobstery webshopon megtalálható a klasszikus olasz arabica vonal és az újabb speciality vonal is. A VegyélHazait oldalon is fent vannak és viszik hírét, ízét a finomabbnál finomabb kávéknak.

A kávépörkölők világa sokszor férfiak által uralt, de a lányokat ez egyáltalán nem zavarja. "Sokszor meglepődnek rajta, de aztán elfogadják". - és most nézzétek meg a Mobstery lányokkal készített élő interjúnkat a #vegyéltavaszit kampány kapcsán.

Nézzétek meg a videót és közben kortyolgassátok kedvenc kávétokat!

Posted by Éva Magazin on Friday, March 26, 2021