Karrierváltás, női történetek, megtartó közösség – ezt adja a Női váltó Fesztivál!

Borítókép: Karrierváltás, női történetek, megtartó közösség – ezt adja a Női váltó Fesztivál!
Karrierváltás, otthonról végezhető, rugalmas munkák, vállalkozói történetek, kapcsolatépítés, TikTok, Instagram, harmonikus megjelenés workshopok, szépségsarok. Többek között ezeket adja május 13-án a Női váltó Fesztivál Budapesten. Az egész napos fesztiválon az Éva magazinnal is találkozhattok.

„Újrakezdés. Bátorság. Minden fronton.” címmel egész napos rendezvénnyel készül a Női váltó online magazin szerkesztősége. A Női váltó Fesztiválon tabuk nélkül beszélnek az előadók és kerekasztal vendégek a saját történetükről, sikerekiről, bukásokról – többek között Pataki Zita, Krizsó Szilvia műsorvezetők, kommunikációs szakemberek, Péter Petra rádiós műsorvezető, Kende-Hofherr Krisztina (KHK) motivációs előadó, Váczi Rozi a Matyodesign, Forray Niki a Balloon World alapítója. Kónya Beáta Instagram szakértő külön workshopon beszél arról, hogyan lehet az Instagramon márkát építeni, de külön képzésen lehet elmélyülni a Tik-Tok üzleti lehetőségeiben is. Aki tapasztalt modelltől tanulna, azt is megtehetni a Harmonikus megjelenés 5 titka workshopon, amelyet Cseh Myra egykori modell és Ilkaházi Júlia tartanak.

Gyerekek mellől sok családnak fontos, hogy a rugalmas munka lehetősége, ezért egy viszonylag új szakmáról, a virtuális asszisztenciáról is szó lesz, amelyről bővebben a Virtuális Irodaház alapítója, Szabó Ági tart workshopot. De szépségsarok és tanácsadás is várja a fesztiválozókat.

„Szeretnénk megtartani és még szélesebben tartani azt a védőhálót, amivel évek óta támogatjuk az olvasóinkat a Női váltó magazinnál. Fontos, hogy a nők érezzék, nincsennek egyedül! Néha mi is elfáradunk ebben a sorozatos újratervezésben. Ez a nap viszont most csak a miénk, végre csak magunkkal foglalkozunk. Bemutatunk többféle életutat és hozunk jó példákat, a workshopokkal pedig tudást adunk, ha valaki éppen most készül vállalkozni vagy egyszerűen csak fejlődne, legyen rá lehetősége” – mondta Békéssy Olga, a rendezvény megálmodója, a Női váltó alapító-főszerkesztője.

A Női váltó Fesztiválon fontos szerepet kap a nőkkel kapcsolatos előítéletek felszámolása és az egészségtudatos élet is. Csatlós Csilla coach és Szalay Ágnes pszichológus a kiégésről és az életközepi válságról beszélgetnek. De szó lesz a tudatos test képről és a menopauzáról is, illetve arról, miért nem mindegy, hogyan kommunikálunk és ezzel hogyan tudjuk befolyásolni az életünket.

A rendezvény azért is különleges, mert kiemelt helyet kapnak a vállalkozók a tematikában. Nekik szerveznek networkinget a hivatalos program után a rendezvénynek helyt adó hotel dunai panorámás teraszán.

„Vállalkozóként nagyon fontosnak tartom, hogy helyet és teret biztosítsunk a kapcsolódásoknak, a közösségépítésnek, és minden fronton támogassuk a vállalkozó vagy vállalkozást tervező nőket, anyákat. Végre személyesen tudunk megint ismerkedni, jó együttműködéseket létrehozni vagy szimplán új barátokra lelni.”

A Női váltó Fesztivál programját ITT találjátok. A fesztiválon az Éva magazint is megtaláljátok! A nv10 kóddal pedig 10% kedvezménnyel tudtok jegyet venni az eseményre.