Így állapíthatod meg, hogy alulfizetett vagy-e a munkahelyeden - és 7 tipp, amit tehetsz ellene!

Borítókép: Így állapíthatod meg, hogy alulfizetett vagy-e a munkahelyeden - és 7 tipp, amit tehetsz ellene! Forrás: InterCom
Minden reggel demotiváltan indulsz a munkahelyedre, és gyomorgörcsöd van, ha csak meglátod a főnöködet, mert úgy érzed nem értékelnek eléggé? Nos, nem vagy egyedül, de van rá megoldás!

A munkahelyi megbecsülést nem csak a hó elején megkapott számlakivonatod tükrözi, hanem a mindennapos munkavállalási kedved is. De tény, hogy szóban, vagy írásban kapott dicséretekből nem lehet számlákat fizetni, így mindenképp nélkülözhetetlen, hogy anyagilag is elismerjék a teljesítményedet, és hogy a tudásodnak, valamint a ledolgozott óráidnak megfelelő díjazásban részesülj. Ha bizonytalanságot érzel, és úgy gondolod, hogy a jelenlegi munkaadód nem honorálja megfelelő módon a befektetett energiádat és alulfizetett vagy, akkor azon túl, hogy elkezded böngészni a LinkedIn-t, még van néhány hasznos tanácsunk a fizetésemelésre és a karriered fellendítésére, melyeket érdemes megfogadni, mielőtt hirtelen munkahelyet váltasz!

Most pedig íme 6 kifejezés, amit ha gyakran használsz a munkahelyeden, nem csoda, hogy nem kapsz fizetésemelést!

Az InStyle magazin írása.