Napi horoszkóp szeptember 6.: a Kosoknak nehéz döntést kell meghozniuk, a Rákok nemes cél elérését tűzik ki maguk elé

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 6.: a Kosoknak nehéz döntést kell meghozniuk, a Rákok nemes cél elérését tűzik ki maguk elé Forrás: Unsplash by Erriko Boccia
A csillagok mára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Régóta halogatsz egy elég fajsúlyos döntést, mostanra azonban már szorít az idő, tudod tehát, hogy lassan állást kell foglalnod. Mielőtt azonban véglegesen határoznál, sorakoztass fel magadban minden, az adott ügy mellett és ellen szóló érvet, s jól gondold át, minek mi lehet a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj levonni a végső konzekvenciát. Ha biztos vagy a dolgodban, merd vállalni döntést, s teljes mellszélességgel állj ki magadért! Ne hagyd, hogy az első pillanatban elijesszenek a nehézségek! Erős vagy és megalapozott következtetésekre jutsz, épp ezért nem is kell szégyellned magad!

BIKA (április 21-május 20)

Hozzád nem túl közelálló emberek kontárkodnak bele a dolgaidba, mindenáron utat mutatva, hogy mit és hogyan kellene csinálnod. Emiatt teljesen érthető módon abszolút frusztráltnak érzed magad, s ez az egész hangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként teszed azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd az értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek a saját dolgaikkal.

IKREK (május 21-június 21)

Annyira tehetséges vagy egy bizonyos dologban, hogy a környezeted csak megdöbbenéssel vegyített elismeréssel bólogat. Téged ez roppant módon felbátorít és ösztönöz, hisz ezzel bebizonyosodik az, hogy érdemes valamibe annyi energiát fektetni, érdemes olyan sok időt áldoznod a gyakorlására, hisz a befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét. Légy azonban óvatos, el ne bízd azonban magad, hisz a szerénység csak pozitívan befolyásolja az utadat!

RÁK (június 22-július 22)

Nemes cél eléréséért küzdesz, melyben szerencsére rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra is kiemelten fontos. Hálás vagy érte, ám ennek ellenére pontosan tudod, hogy milyen úton neked kell végigmenned, s más nem dolgozhat helyetted, hiszen te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat. Ugyanakkor rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Bátran merj előremenni, mert nemes célért fáradozol annyit, s ha eléred a célodat, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindenképp szeretnéd az általad kitűzött célt teljesíteni, egyenlőre azonban az eszköztárad igen hiányosnak tűnik ahhoz, hogy gond nélkül megoldd a helyzetet. Szedd össze minden tudásodat, tapasztalatodat és akaraterődet, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod tudni elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, mely a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Ha sikerül, mérhetetlenül büszke leszel magadra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan szituációba keveredsz, ahol mindenki egyszerűen rád akarja hárítani a felelősséget, esélyt sem adva arra, hogy ki tudd magyarázni, pontosan miért nincs közöd egyáltalán a dologhoz. Ne hagyd tehát magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd a környezetedben, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki menekül a helyzetből és jobbnak látja másra kenni az egészet. Határozottan hozd mindenki tudtára, hogy te nem az az ember vagy, aki minden körülmények között vásárra viszi a bőrét, csak azért, hogy népszerű legyen. Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit elkövetsz, a többi nem a te dolgod!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!