Napi horoszkóp november 7.: a Rákoknak érdemes kockáztatniuk, a Mérlegek kiállhatnak az önállóságukért

Borítókép: Napi horoszkóp november 7.: a Rákoknak érdemes kockáztatniuk, a Mérlegek kiállhatnak az önállóságukért Forrás: Unsplash by Nathan Anderson
A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 7.

KOS (március 21. - április 20.)

A hét második napján váratlan helyzet adódik, amellyel mindenképp kezdened kell valamit. Ne is gondolkodj sokat, nézz szembe vele és kezeld az ügyet azzal a tudattal, hogy miközben te lehetsz a hős, mindeközben a felelősség téged terhel. Szedd össze magad, állj bele a helyzetbe és tegyél meg mindent azért, hogy kiemelkedj a mezőnyből! Fontos a lelkiismeretednek, fontos a renomédnak, ennek megfelelően állj hozzá az egészhez!

BIKA (április 21. - május 20.)

Ki sem látsz a feladatokból a hét második napján, melyek mind-mind egyesével halaszthatatlanok. Miközben látod, hogy mások csak tengnek-lengnek körülötted, neked összpontosítanod kell minden egyes idegszáladdal annak érdekében, hogy pont kerülhessen a feladataid nagy részének végére. Hagyj hátra minden befolyásoló és hátráltató tényezőt és úgy menj végig a pályán, hogy nem torpansz meg akadálynál. Hidd el, sokkal gyorsabban fogsz tudni végezni ilyenformán, így a pihenésre is több időd jut majd!

IKREK (május 21. - június 21.)

Fel kell vállalnod a véleményedet nagyobb plénum előtt a hét második napján, mely nem kis izgalommal tölt el, nem is tudod hirtelen, hogy mit mondj annak ellenére, hogy általában nagyon nyílt és őszinte vagy, nem félsz hangosan felvállalni a véleményedet. Nagyszájúságod miatt kerülsz azonban ma abba a szituációba, ahol mindenki tőled várja a mentőövet, ahol rengeteget számít a véleményed. Igyekezz mindenképp összeszedetten nyilatkozni, viselkedj a szituációnak megfelelően és gondolkodj, bármit mondasz, hisz sok minden múlik most ezen!

RÁK (június 22. - július 22.)

Nem igazán szeretnél egy bizonyos szituációban kockáztatni, enélkül azonban láthatóan nem fog menni az, hogy előrébb lépj. Pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz tudni nyerni, épp ezért ne a kockázatokkal foglalkozz, tekints egyfajta kihívásként a helyzetre, hiszen még az is lehet, hogy kivételes eredményt érhetsz el. Merj bevállalosabb lenni, hisz otthonról a füles fotelből még senki nem tudott feljutni a hegy csúcsára! Hajrá, aki mer, az nyer!

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)

A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy rendezd a gondolataidat és a helyükre tedd a dolgokat. Ehelyett azonban a feletteseid mégis rádtestálnak egy igen komoly feladatot, ami nemhogy nem várhat, de minden értékes percet ki kell használnod ahhoz, hogy sikerre vihesd a dolgot. Fogd fel úgy a feladatot, hogy annak sikeres eredménye esetén hatalmas elismerésben lehet részed. Adj bele apait-anyait, hiszen ez egy kivételes alkalom arra, hogy előreléphess a ranglétrán!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy igen kellemetlen szituációban valaki elvárja tőled, hogy te mondd ki a végszót, minden felelősség terhét magadra pakolva ezzel. Csak azért azonban, mert valaki ki szeretne bújni a helyzetből, neked még nem kell vállalnod semmi olyasmit, amelyhez egyrészt a legkevesebb közöd van, de az egész balhét neked kellene elvinni, másrészt az értékrendeddel teljesen összeegyeztethetetlen. Légy tehát határozott és csak olyasfajta zsákot vegyél magadra, amely nem túl nehéz cipelni és nem roskadsz össze alatta!

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

Akad valaki a környezetedben, aki folyamatosan korrigál és megkérdőjelezi az általad hozott döntéseket, mely téged rendkívüli módon frusztrál. Nem kell csendesen tűrnöd azt, hogy ilyesfajta megfelelési kényszerbe szorítson bárki is, a hét második napján eljött tehát az idő, amikor ki kell állnod magadért. Állj a sarkadra, legyél határozott és hozd a tudtára, hogy nem értesz egyet vele, hogy neked van egy saját elvrendszered, amelybe nem fér bele minden és te a saját értékrended szerint fogsz a továbbiakban is működni. Ne hagyd, hogy beleavatkozzanak és irányítsák az életedet, hisz vagy annyira szuverén személy, hogy önálló döntéseket hozhass és ne mások mondják meg, melyik lábad melyik után tedd az úton!

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

Nem olyan régen fájó csalódás ért, ennek okán érthető módon felhúztál egy magas falat magad köré, amelyen nem engedsz lerombolni. Abszolút nem kérdőjelezhető meg a döntésed jogalapja, mégsem érdemes hosszasan leráznod magadról a hozzád közeledőket, hiszen nem az egész világ romlott el, csupán egy valaki gázolt a lelkedbe. Vele szemben húzz meg egy határvonalat, de ne mindenkit hibáztass. Vedd magad körül olyan emberekkel, akik nem rossz szándékkal közelednek, hisz mégiscsak társas lény vagy.

NYILAS (november 23. - december 21.)

A hét második napján borzasztóan frusztrál valami, amivel egylőre nem igazán tudsz mit kezdeni. Mivel roppant idegesítőnek találod, épp ezért érdemes beszélned róla valakivel, avasd be az illetőt és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell lemondanod arról, hogy megoldhasd, próbálj azonban könnyíteni a helyzeten és vagy megoldani a frusztráló tényezőt vagy fejben teljesen kizárni. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot, mégis csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

BAK (december 22. - január 20.)

Fontos döntést kell meghoznod egy felelősségteljes helyzetben, melyet semmiképp nem szeretnél elhamarkodottan meghozni. Ennek érdekében érdemes kizárnod minden zavaró tényezőt, vonulj vissza és csak akkor mondd ki a végső döntést, ha megfelelően átgondoltad és nem csupán két perc alatt döntötted el. Ne félj a felelősség súlyától, nem lehet minden pehely könnyű, időnként bizony akadnak olyan szituációk, amikor nincs más választásod, mint érett, felnőtt módon viselkedni!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)

Közeledik a határidő egy bizonyos projekt befejezésére, te pedig ki sem látsz a tennivalókból, miközben valaki egyfajta idegesítő piaci légyként legyeskedik körülötted megállás nélkül, mintegy a füledbe károgva, amely roppant módon idegesítő számodra. Annak érdekében tehát, hogy kizárólag a feladat elvégzésére koncentrálhass, próbáld kitenni STOP táblág az illetőnek, hisz másként nem fog érteni. Ajánld fel, hogy vagy segítsen diszkrétebben vagy pedig azért sem haragszol meg, ha egyszerűen a háttérbe vonul és csendesen szurkol neked. Ha igazán fontos vagy számára, akkor meg fog érteni!

HALAK (február 20. - március 20.)

A vártnál sokkal jobban alakulnak a folyamatban lévő ügyeid, hiszen végre felcsillan az eredmény, amelyen hosszabb ideje dolgozol. Ma azonban pozitív visszaigazolást kapsz arról, hogy érdemes továbbmenned az úton, illetve érdemes küzdened, hisz új élményekkel gazdagodhatsz. Menj tovább, ahogy eddig, ne kapkodj, csak szépen nyugodtan, mindent végiggondolva tedd egyik lábad a másik után, hisz nem hajt a tatár, neked pedig nem célod hasra esni. Ha az eddigi taktikát alkalmazod, akkor nem okozhat gondot a győzelem megszerzése!