JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp március 9.: a Bikák végre látják a fényt az alagút végén, az Ikrek csábító ajánlatot kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp március 9.: a Bikák végre látják a fényt az alagút végén, az Ikrek csábító ajánlatot kapnak Forrás: Unsplash by Eugene Zhyvchik
A csillagok a hét második felére is tartogatnak némi izgalmat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 9.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében szarvashibát vétesz, amely nem csak téged ejt kétségbe, hanem azokat a munkatársaidat is, akik hozzád szorosan kapcsolódnak. Kétségbeesett kapkodás helyett állj meg azonban egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban megmenteni a szituációt. Nem lehetetlen, de bizonyosan minden idegszáladra szükséged lesz hozzá. Vond be a kollégáidat is, anélkül persze, hogy bármiféle felelősséget a nyakukba varrnál, hisz ez most, akármilyen nehéz is elfogadnod, egyedül téged terhel!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felében végre láthatod a fényt az alagút végén, a folyamatban lévő ügyeid ugyanis a végükhöz közelednek, amely nagy megkönnyebbülést hoz, hisz nem kell reggeltől estig azon görcsölnöd, hogy fogsz-e tudni végezni a hétvége előtt, illetve hogy az eredmény milyen kinek hogy “ízlik” majd. Most már kifújhatod magad, nyugodtan dőlj hátra, mert minden úgy alakult, ahogy eltervezted és sikerült is véghezvinni mindent. A hét további felében ne vállalj semmiképp új kihívást, apróbb feladatok teljesítésével bírd ki a hét végéig, amikor végre átadhatod magad a pihenésnek!

IKREK (május 21-június 21)

Csábító ajánlattal keres meg valaki a hét második felében, amelyre nagyon nehezen tudsz nemet mondani, szíved szerint azonnal fejest ugranál a dologba. Mielőtt azonban forró fejjel nekimennél, érdemes első körben leülni és minden részletet aprólékosan megvizsgálni, sorakoztasd fel azokat a pro és kontra érveket, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy jó döntést hozhass. Amennyiben több az ellene, mint a mellette szóló érv, abban az esetben jobban teszed, ha inkább más utakat keresel és nem engedsz a csábításnak! Ne aggódj, új lehetőség szinte minden lépésnél adódik, csupán nyitott szemmel kell járnod!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében valaki kellemetlen helyzetbe sodor, ami borzasztóan frusztráló számodra, hiszen abszolút nem kívántál volna részesévé válni az ügynek, most mégis a saját nevedet kell tisztára mosnod. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi düh eluralkodjon rajtad, igyekezz hideg fejjel gondolkodva helyre tenni a dolgokat, diplomatikusan, kellő intelligenciával kezelve a helyzetet. Amennyiben a hirtelen haragodra hallgatsz, abban az esetben talán úgy tűnhet a környezeted számára, hogy mégis vétkes vagy és csak a bizonyítványodat magyarázod. Hidd el, ha sikerül nyugodtan reagálnod, annál hitelesebb leszel a többiek előtt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Közeleg ugyan a hétvége, a hét második felében tehát szíved szerint lassan elkezdenéd lezárni a folyamatban lévő ügyeidet, a feletteseid azonban újabb kihívás elé állítanak, amelynek teljesítéséhez szükséged lesz minden akaraterődre és tudásodra. Első pillanatban abszolút nem titkoltan borzasztóan frusztrált leszel, inkább egyfajta kiszúrásként éled meg a dolgot. Ám ha lapozol egyet, rájöhetsz, hogy nem véletlenül lettél te a kiválasztott. Megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve végül sikerrel oldd meg a feladatot. Zárj tehát ki minden külső befolyásoló tényezőt, nincs más választásod, mint nekirugaszkodni és mindent bevetni. Bízz magadban és akkor nem lehet baj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második fele nem alakul nagyon kiszámíthatóan, tulajdonképp csupán sodródsz az árral, ami nem épp a legmegnyugtatóbb számodra, hisz folyamatos rettegésben vagy, attól félsz, hogy ha jön egy nagyobb akadály, akkor nem fogod tudni kikerülni, de megugrani sem. Nem élhetsz azonban folytonos félelemben, higgy magadban, hogy van benned annyi tudás és tapasztalat, amelynek révén képes leszel megoldani a helyzetet. Ne félj, inkább próbáld élvezni a kihívást, amennyiben pedig megszabadulsz a görcseidtől, abban az esetben meglátod, nagyon jól fogsz szórakozni és új élményeket gyűjteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra fontos emberek kapcsolata kerül gödörbe, mely a hét második felére válik előtted is nyilvánvalóvá. Habozás nélkül határozod el, hogy mindenképpen teszel valamit, hogy mentsd a menthetőt, hiszen azt kevésbé viselnéd lelkiismeret-furdalás nélkül, ha tétlenül néznéd végig, ahogyan zátonyra futna a hozzád legközelebb állók kapcsolata. Légy azonban óvatos, hiszen ez esetben csupán kívülállóként tudsz gondolkodni, épp ezért nem biztos, hogy bölcs dolog az, ha kéretlenül olyan tanácsokat adsz, amelyeknek nem te viseled a következményét. Ebben az esetben bármilyen nehéz, talán okosabban teszed, ha hátrébb lépsz és hagyod, hogy maguk oldják meg a problémáikat!

A folytatásért kattints ide!