JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp március 7.: az Ikrek komoly konfliktusba kerülhetnek, a Mérlegeknek nem feltétlenül érdemes mások véleményére adniuk

Borítókép: Napi horoszkóp március 7.: az Ikrek komoly konfliktusba kerülhetnek, a Mérlegeknek nem feltétlenül érdemes mások véleményére adniuk Forrás: Pixabay by GuillaumePreat
A hét második felében is bőséggel olvashatsz izgalmas üzeneteket, érdemes tehát néhány napot a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 7.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi napokban nem vagy annyira felhőtlenül boldog, van ugyanis egy bizonyos élethelyzet, amely végtelenül nyugtalanít. Folyton ott motoszkál a fejedben, hogy megoldásra vár, de te mégsem tudod megoldani, hisz jelen pillanatban nincsenek eszközök a kezedben. Mielőtt beleőrülnél azonban a dologba, előtte érdemes felkeresned valakit, akiben maradéktalanul megbízol, így meg tudod vele osztani a problémádat. Mondj el mindent töviről-hegyire, kérd a tanácsát és légy nyitott az általa javasolt alternatívákra. Ha sikerül pontot tenned a dolog végére, akkor egyszer s mindenkorra lezárhatod az ügyet, melynek nyomán valahogy még a Nap is másképp fog sütni!

BIKA (április 21-május 20)

Folyamatosan ott motoszkál a fejedben a gondolat, hogy döntésre juss abban, hogy merre mész tovább a siker és a boldogság érdekében, illetve hogy meg mersz-e tenni komolyabb lépéseket is önmagadért. Amennyiben mindent ideálisnak látsz ahhoz, hogy nagyobb lendületet vegyél és elrugaszkodj, abban az esetben ne habozz, hisz minél inkább elodázod a dolgot, annál nehezebb helyzetbe kerülsz. Ne feledd: nagy dolgokat csakis úgy tudsz véghezvinni, ha fel mered venni azt a bizonyos hétmérföldes csizmát és útra kelsz benne. Eleinte bizonyosan töri majd a lábad, a kitartásod azonban sok mindenen átsegíthet!

IKREK (május 21-június 21)

Komoly konfliktusba kerülhetsz a hét második felében valakivel egy abszolút bagatell ügy miatt, a gordiuszi csomó azonban ott van, hogy sem te, sem a vitapartnered nem hajlandó kompromisszumot kötni, ami jelentősen megnehezíti a helyzet megoldását. Mivel ez így azonban részedről a széllel szemben történő futásról szól, épp ezért légy te az intelligensebb és hagyd, hogy a másiknak hadd legyen ma igaza. Te, legbelül úgyis tudod, hogy ez nem így van, csupán a saját lelki békédet fontosabbnak tartottad, mint azt a cicaharcot, ami csak hátráltat, de előre bizonyosan nem visz!

RÁK (június 22-július 22)

Tűpontos tervet dolgoztál ki az előtted álló feladat elvégzéséhez a hét második felében, a legkisebb esélyt sem hagyva a hibázásra. Noha a környezeted nem érti, miért kell egy falatot olyan sokáig rágnod, te mégis abszolút tisztában vagy a ténnyel, hogy a sikerhez bizony többször is érdemes átrágni magad bizonyos lépéseken annak érdekében, hogy ne ess hasra útközben. Ne törődj azzal, mit gondolnak vagy mondanak mások, azt csináld, amit jónak látsz és ne azt, amit az emberek elvárnak tőled. Hidd el, előbb vagy utóbb ők is be fogják látni, hogy neked volt igazad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta dédelgetett álmodat válthatod valóra a hét második felében, valaki ugyanis olyan lehetőséget kínál, amelyet meg kell ragadnod annak érdekében, hogy beteljesíthesd a vágyadat. Ne késlekedj tehát egyetlen pillanatig sem, most kell cselekedned, ha a végén zamatos gyümölcsöt szeretnél fogyasztani. Épp ezért amennyiben szükséges, fogd vissza magad más területeken ahhoz, hogy minden idegszáladdal erre az egyetlen dologra koncentrálhass. Nem minden nap jön szembe ilyesfajta lehetőség, erre szokták mondani, hogy az élethez szerencse is kell, hozzád pedig elég kegyes volt ezúttal a Sors!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egyre inkább azt kell észrevenned, hogy olyan dolgokhoz ragaszkodsz, amelyek nemhogy pozitív hatással nincsenek rád, sokkal negatívabb utak felé terelnek annál, mint amelyen eddig jártál. Bármilyen nehéz is azonban, ne kapaszkodj két kézzel olyasmibe, amelyből nem tudsz tovább táplálkozni, illetve nem visz a helyes irányba. Ne félj elengedni és tovább lépni, mert miközben csukott szemmel igyekszel előrébb jutni, közben nem fogod meglátni az új lehetőségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikereket érj el az életben. Nyisd ki a szemed, lépj ki ebből az élethelyzetből és indulj el, mert az időd véges!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A környezeted nem támogatja az elképzeléseidet egy bizonyos üggyel kapcsolatban, emiatt nem nagyon tudnak veled együttműködve a segítségedre lenni. Amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, abban az esetben hagyd hátra a hitetleneket és járd a saját utadat. Nem kell folyton másokba kapaszkodva menetelned, hisz ha hiszel magadban és a képességeidben, akkor meg fogsz tudni birkózni a legnehezebb kihívásokkal is, mások pedig csak ámulnak majd, hogy milyen sokra vitted!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Azt hitted, az egész heted rendelkezésre áll egy bizonyos feladat végigvitelére, ám hirtelen mégis úgy hozza a helyzet, hogy a korábbi határidőt közelebbre hozták, épp ezért neked idő előtt kellene valamiféle eredményt felmutatnod. Borzasztóan kétségbeejtő a helyzet, amelyben vagy, hisz hibázni még véletlenül sem szeretnél, ennek érdekében gyakorlatilag ész nélküli rohanásból nem tudod megoldani a dolgot. Nyugi, edzett vagy, van hozzá megfelelő tudásod és tapasztalatod, nem fog gondot okozni egy kis nyomás! Teher alatt nő a pálma!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében váratlan helyzetbe kerülhetsz, melyben a legnagyobb bosszúságodra fel kell majd ismerned, hogy nem tudsz a korábban eltervezett menetrend szerint haladni. Nem érdemes azonban időt pazarolnod arra, hogy ezen frusztrálod magad, inkább szedjnössze erődet, s indulj el egy másik úton, amely végül majd elvezet a megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amikor szembesülni kell a saját korlátainkkal, ám ez korántsem jelenti azt, hogy végképp nem sikerül megvalósítani az elképzeléseinket. Csak higgy magadban és abban, hogy nincs olyan akadály, amit ne tudnál megugrani!

BAK (december 22-január 20)

Egy számodra fontos ügyben nem jársz sikerrel a hét második felében, valaki ugyanis akaratán kívül elbizonytalanított, ennek köszönhetően nem hittél magadban kellőképpen. Nyilván mostmár te is belátod, hogy nem mindig a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, hiszen ha hagyod magad befolyásolni, azzal egyetlen centimétert sem leszel beljebb, inkább előbb vagy utóbb önmagadnak okozol csalódást, hiszen azt gondolod, hogy mindig kész vagy mások szempontjaira figyelemmel cselekedni. Ha azonban őszintén hiszel abban, amit csinálsz, akkor állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek, különben hogyan tudnál sikerekrt elérni?

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan vágysz arra, hogy végre lezárj egy feladatot és tovább léphess más irányba, olyannyira nyögve-nyelősen megy ugyanis a dolog, hogy már-már alig hiszed el, hogy egyszer véget ér majd. Ezen a ponton érdemes elgondolkodnod, hogy vajon mi az, ami lelassítja a folyamatot és hogy pontosan mi vagy ki az, aki hátráltat. Amennyiben pedig megtalálod a hézagot, abban az esetben igyekezz arra fókuszálni, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére, hisz nem akarod, hogy azzal menjen el a hasznos időd, hogy egyhelyben toporogsz. Cselekedj a saját szabadságod érdekében!

HALAK (február 20-március 20)

Végre megtaláltad azt a célt, amit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, hogy irdatlan nagy bátorság szükséges ahhoz, hogy el is tudd érni. Amennyiben azonban 100%-os biztonsággal hiszel magadban, abban az esetben nincs min gondolkodnod, indulj el az úton és bátran győzz le minden akadályt annak érdekében, hogy a végén büszke lehess magadra. Ne foglalkozz azzal, mások mit gondolnak, csak is azokra az emberekre koncentrálj, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgy sem tudnak rólad semmit, csupán varjak módjára kárognak a fejed felett. Te csak a kitűzött célodra összpontosíts, ne arra, hogy ki és miképp próbál elbizonytalanítani!