Napi horoszkóp március 5.: a Rákoknak érdemes megfontolt lépést tenniük, a Skorpiók hasznos leckét kapnak az élettől

Borítókép: Napi horoszkóp március 5.: a Rákoknak érdemes megfontolt lépést tenniük, a Skorpiók hasznos leckét kapnak az élettől Forrás: Pixabay by prettysleepy1
A csillagok a mai napra is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, akinek mindenáron segíteni szeretnél, mert úgy érzed, hogy nélküled soha nem tudja sikerrel venni az útjába került akadályt. Ám az illető erre nem tart igényt, így hiába is próbálod erőszakosan tovább győzködni, legfeljebb sértődés lesz a vége. Ne nyomulj tehát, inkább hagyd, hadd járja a maga útját. A legtöbb, amit megtehetsz, hogy biztosítod: még sok hasznos ötleted van a számára, továbbra is mellette állsz, s ha úgy érzi, hogy szüksége van rád, csak szólnia kell. Ilyen egy igaz barát!

BIKA (április 21-május 20)

Valakivel közös feladatot kellene megoldanod a mai napon, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem mindenben értetek egyet, ami nagyban akadályozza a közös munkát. Egyikőtök sem akar ugyanis engedni, ezért lenne érdemes végiggondolni, hogy mi is a célravezetőbb taktika. Ketten mehettek kétfelé, de abból sok jó nem sül majd ki, avagy próbáljátok megtalálni a közös nevezőt, s inkább egy irányba menjetek. Ez az utóbbi sokkal ígéretes megoldásnak tűnik, hiszen ha egyesítitek az erőiteket és ki ebben, ki abban jeleskedik, akkor sokkal nagyobb lesz az esélye annak, hogy gyorsan és eredményesen oldjátok meg a rátok váró feladatot!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben egy ideje már annyira látványosan szenved, hogy csak annak nem tűnik fel aki nem akar tudomást venni róla, ám az illető a segítséget semmiképpen nem akarja elfogadni. Mivel te borzasztóan unod ezt a fajta vergődést, épp ezért szeretnél valamit tenni annak érdekében, hogy végre ne erről szóljon minden. Próbáld kideríteni, hogy tulajdonképpen mire is lenne szüksége, semmiképp ne legyél erőszakos, ne kényszerítsd rá magad, inkább tapintatosan de segítőkészen közelíts hozzá. Még az is lehet, hogy elegendő, ha tudatod vele, hogy mellette állsz és bármikor számíthat rád. Így az övé lesz a döntés, hogy igényt tart-e a segítségedre, neked pedig ezzel nincs több dolgod!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második napján értesülsz róla, hogy bizonyos személyek összeesküdtek a hátad mögött, a céljuk pedig a hallottak alapján nem más, mint az, hogy egy olyan ügyben vegyék át tőled a vezetést, amelyben te jelen pillanatban nyerésre állsz. Mielőtt azonban faltörő kosok módjára mész az igazad után, előtte igyekezz meggyőződni arról, hogy a pletykáknak van valóságalapjuk és amennyiben az utóbbi igazolódik be, abban az esetben határozottan állj ki magadért, s mindenkit figyelmeztess, hogy veled bizony nem lehet büntetlenül szórakozni. Semmiképp ne rohanj azonban ajtóstól a házba!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Megállás nélkül másról sem szól az életed, csak arról, hogy másokat boldoggá tegyél, hogy mindenki útját te egyengesd, azt gondolod ugyanis, hogy csak akkor lehet teljes mindenki élete, ha az általad javasolt útvonalat követi. Mialatt azonban másokkal vagy elfoglalva, a saját céljaidra és boldogságodra abszolút sem marad sem időd, sem energiád. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod azon, hogy mi van a fontossági sorrended legtetején: a saját életed, vagy az, hogy mindenki másnak elrendezd a sorsát. Hidd el, azok közül, akiknek ma önzetlenül, önmagad feláldozva segítesz, nem biztos, hogy ha úgy hozza a helyzet, hogy szükséged lesz rájuk, ott állnak majd mögötted úgy, ahogy te is teszed, amikor ők szorulnak támaszra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második napján valaki, látva, hogy mivel küzdesz épp, mindenáron segíteni szeretne, ráadásul roppant önzetlen módon, feltételek nélkül a te érdekeidnek rendeli alá magát csak azért, hogy végre kikerülhess egy nem túl komfortos szituációból. Ez kissé meglep, mert a kapcsolatotok viszonylag új keletű, s még a régi barátoktól sem mindig remélheti az ember, hogy a bajban mellette fognak állni. Éppen ezért is esik különösen jól neked, hogy az illető ennyire kész támogatni téged. Becsüld meg őt, légy hálás neki és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szeretnél már egy bizonyos ügynek pontot tenni egyszer, s mindenkorra a végére, valahogy azonban mindig úgy hozza az Élet, hogy marad egy-egy elvarratlan szál, ami akadályozza a lezárást. A mai nap azonban abszolút alkalmasnak ígérkezik arra, hogy rendet tegyél magad körül és végre csak ezzel a bizonyos üggyel foglalkozz. Éppen elég álmatlan éjszakád volt már, ne húzd tovább az időt, inkább ess túl a kellemetlenebb részeken annak érdekében, hogy felhőtlenül élhesd tovább az életedet. Hidd el, ha egyszer veszel egy nagyobb levegőt és nekiveselkedsz, akkor bizony jó eséllyel hamarabb zárhatod le, mint azt előtte gondoltad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napon valaki akaratán kívül ad neked hasznos leckét az Életről, a saját példáját megosztva ugyanis komoly üzenetet hoz számodra, melyet abszolút a magadénak érzel. Próbáld tehát végig gondolni, mik azok a részletek, amelyeket neked az általa elmondottakból tovább kell vinned az utadon és a jövőben hasznosítanod illene. Adj hálát a sorsnak, hogy bizonyos dolgokat nem a saját, fájó sebeidből kell megtanulnod, hanem másokat látva maga, az Élet okít. Az, hogy ezeket a apró tanulságokat észre veszed-e, az már csak rajtad múlik. Érdemes nyitott szemmel járnod!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmi történik veled a mai napon, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, hisz végre bebizonyosodik, hogy egy számodra fontos dologba nem hiába fektettél annyi energiát, s nem hiába áldoztad rá a szabadidődet is, a sok erőfeszítés ugyanis meghozza a maga gyümölcsét. Élvezd ki tehát ezt a pillanatot, de vigyázz, nem mindenki örül majd őszintén az általad elért sikernek, lesznek bizony, akik féltékenységük okán megpróbálják majd lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne akadályozzon semmiben, irigyeid mindig voltak és mindig is lesznek, a lényeg mégis az, hogy amit elértél, azt magadnak köszönheted!

BAK (december 22-január 20)

Szerencsés embernek mondhatod magad, hiszen a körülményeidhez képest a lehető legkedvezőbb helyzetben vagy, minden pillanatban attól tartasz azonban, hogy elég egy kis botlás és összeomolhat a jelenlegi idilli állapot. Amennyiben hagyod, hogy ezek a negatív előjelű gondolatok eluralkodjanak rajtad, abban az esetben aligha tudod élvezni úgy általában az életedet. Szabadulj tehát meg a görcseidtől, s próbálj meg örülni neki, hogy körülötted most nagyjából minden a helyén van. Ráérsz akkor aggódni, ha tényleg valamilyen baj lesz, amit viszont úgyis észreveszel, emiatt sem kell a küszöböt rágnod, hisz van benned annyi kurázsi, hogy úrrá tudsz lenni bármilyen nehézségen, ha szembe jön!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a közvetlen környezetedben egy ideje már annyira látványosan szenved, hogy csak annak nem tűnik fel aki nem akar tudomást venni róla, ám az illető a segítséget semmiképpen nem akarja elfogadni. Mivel te borzasztóan unod ezt a fajta vergődést, épp ezért szeretnél valamit tenni annak érdekében, hogy végre ne erről szóljon minden. Próbáld kideríteni, hogy tulajdonképpen mire is lenne szüksége, semmiképp ne legyél erőszakos, ne kényszerítsd rá magad, inkább tapintatosan de segítőkészen közelíts hozzá. Még az is lehet, hogy elegendő, ha tudatod vele, hogy mellette állsz és bármikor számíthat rád. Így az övé lesz a döntés, hogy igényt tart-e a segítségedre, neked pedig ezzel nincs több dolgod!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második napján olyasfajta, teljesen váratlan dologgal kell szembesülnöd, amelyre egyáltalán nem számítottál, hisz teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenedre. E tekintetben ma eléggé meglepődhetsz, hisz nagyon úgy tűnik, hogy most negatív előjellel köszön vissza. Annak érdekében tehát, hogy ne okozzon fejfájást a jövőben, igyekezz az idődet csak arra szánni, hogy egyszer, s mindenkorra lezárod ezt a bizonyos zavaró tényezőt. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nem kell folyamatosan attól tartanod, hogy mikor sújt le rád Damoklész kardja!