JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp március 31.: a Mérlegek előtt új lehetőség körvonalazódik, a Bakoknak minden okuk meglesz az ünneplésre

Borítókép: Napi horoszkóp március 31.: a Mérlegek előtt új lehetőség körvonalazódik, a Bakoknak minden okuk meglesz az ünneplésre Forrás: Unsplash by Andrea Piacquadio
A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

A hónap utolsó napján végre lehetőséged adódik, hogy romantikázz kicsit a szerelmeddel, mely nagy előrelépést hozhat a kapcsolatotokban. Épp ezért az előtted álló hétvégén zárj ki minden zavaró tényezőt, kettesben szervezz programot és csak egymásra figyeljetek. Mindketten elfoglalt életet éltek, így viszonylag kevés időtök jut arra, hogy minőségi értelemben együttlegyetek, ezúttal azonban minden adottá válik ehhez. Nyugodtan bújjatok el a világ elől és építsétek a jövőtöket közösen, ennek pedig elengedhetetlen hozzávalója lehet a mai nap!

BIKA (április 21-május 20)

Általában magányos farkasként egyedül szereted járni az utadat, ennek okán abszolút nincs ínyedre, ha valaki melléd szegődne és beleszólna a dolgaidba. Az elveid ellenére azonban feltűnik valaki, akiben látsz fantáziát, akivel nagy dolgokat vihetnétek véghez, épp ezért érdemes ezeket a bizonyos elveket egy pillanatra félretéve végiggondolni, hogy vajon miként kellene cselekedned ebben a helyzetben. Abszolút nem baj, ha időnként felülvizsgálod az értékrendedet, hisz nem minden szituáció ugyanolyan, könnyen lehet tehát, hogy ezúttal például érdemes csapatban tervezned! Azzal nem veszítesz semmit, ha legalább eljátszol a gondolattal!

IKREK (május 21-június 21)

Egy általad kitűzött, fontos célt szeretnél elérni mindenáron, ezért bármire hajlandó vagy, akár a saját határaid túllépésére is. Egyelőre azonban akadályokba ütközöl, az utad ugyanis sokkal kacskaringósabb, mint amilyennek az elején gondoltad. Nem érdemes azonban feladnod csak azért, mert egy kicsivel több akadályt kell megugranod, vedd elő azt a tudást, akaraterőt és tapasztalatot, ami ott rejlik benned, csupán csak egy fontos ügy kell ahhoz, hogy felszínre hozd őket. Állj biztonsággal a két lábadon és ne hagyd, hogy némi hepe-hupa megingasson abban, hogy elérd a célod. Csak előre nézz és használd a szupererődet!

RÁK (június 22-július 22)

Végeláthatatlannak tűnő kanosszajárás után a hónap utolsó napján tálcán kínálja magát a lehetőség arra, hogy végre pontot tehess egy olyan ügy végére, amely hosszú ideje okoz már álmatlan éjszakákat neked. Igazán boldog azonban mégsem lehetsz, hisz nem kifejezetten úgy alakultak a dolgok, ahogy előre eltervezted őket, ám mivel már nem-igen tudsz alakítani a végeredményen, így kénytelen-kelletlen el kell fogadnod azt, amit magad előtt látsz. Ne csüggedj, a te lelkiismereted tiszta lehet, minden tőled telhetőt megtettél ugyanis azért, hogy az eredmény a lehető legjobb legyen, a körülményeket befolyásolni azonban te sem tudod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hónap utolsó napján határozottan kell nemet mondanod valakinek, aki mindenáron bele szeretne rángatni valamibe, ami már messziről bűzlik számodra. Nem szereted ugyan ezeket a kellemetlen helyzeteket, ezúttal, azonban határozottan érzed, hogy bajba kerülhetsz, ha igent mondasz. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz ugyan általában véve segítőkész vagy, ám vannak azok a szituációk, amikor mindenekelőtt önmagad érdekeit kell szem előtt tartanod. Ez most egy ilyen helyzet, cselekedj tehát józan belátásod szerint!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az utóbbi időben olyannyira hajtottad a sikert, hogy abszolút háttérbe szorult az egészséged, ennek a jelei mutatkoznak meg rajtad a hónap utolsó napján, abszolút kézzel fogható tünetekkel. Ezeket intő jelként is veheted, itt az ideje tehát ebből az eszeveszett tempóból visszább venni, hisz ha bármilyen oknál fogva ágynak dőlsz, az sem neked nem jó, a munkát pedig nagyjából kezdheted elölről. Épp ezért az előtted álló hétvégén állj meg és szakíts időt a pihenésre, a minőségi kikapcsolódásra, mielőtt az Élet kényszerítene rá! Keress olyan lehetőséget, amivel újratöltheted az energiaraktáraidat!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!