Napi horoszkóp március 3.: a Rákok magukra vállalhatják a békebíró szerepét, a Mérlegek terve nem a várakozásoknak megfelelően alakul

Borítókép: Napi horoszkóp március 3.: a Rákok magukra vállalhatják a békebíró szerepét, a Mérlegek terve nem a várakozásoknak megfelelően alakul Forrás: Unsplash by Justin Aikin
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Komoly kihívással kell szembenézned a hét utolsó munkanapján, olyan feladattal küzdesz ugyanis, ami jóval túlmutat a kompetenciahatáraidon, mégis neked kell valamilyen megoldást találni. Te viszont egyelőre csak bizonytalankodsz, éppen ezért eljött az ideje annak, hogy segítséget kérj, s konzultálj a részletekre is kitérően nálad tapasztaltabb személyekkel. Azt azonban egyetlen pillanatra se feledd, hogy ettől a döntés felelősségétől meg nem szabadulhatsz. Amennyiben alaposan körbejárjátok a dolgot, abban az esetben biztosan nem fog elmaradni a siker, akkor majd azonban ne szégyelld bevallani, hogy mindez nem a te kizárólagos érdemed, hisz nem lenne igazságos egyedül learatni a babérokat. Ugyanakkor az sem baj, ha a főnökeid tisztában vannak a korlátaiddal, s legközelebb csak olyasmivel bíznak meg, amit magad is el tudsz végezni!

BIKA (április 21-május 20)

A benned lévő kezdeti bizonytalanság után kezdesz ráérezni egy bizonyos szituációban arra, hogyan is kellene megoldani a helyzetet, mely egyre magabiztosabbá tesz, így sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni. Bár vannak a környezetedben olyan emberek, akik befolyásolni próbálnak, ezúttal ne hallgass rájuk, inkább értesd meg velük, hogy pontosan tudod, mit kell cselekedned. Határozott, de udvarias formában tedd tehát világossá, hogy nem szorulsz mások segítségére, nem kérsz tanácsot, s nem is hagyod magad eltéríteni az általad választott útról. Csak így tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Senkinek nem tudsz nemet mondani semmire, akármilyen nagy volumenű dologgal bíznak meg, ezzel azonban annyira túlzsúfolod az életedet, hogy a saját dolgaidra egyáltalán nem marad időd. Ezen okból kifolyólag érthető módon rendkívül frusztrált vagy, nem is a világra, hanem magadra haragszol elsősorban, hisz a hétvégét nem így akartad volna indítani. Igyekezz úgy felfogni a helyzetet, hogy ebből is tanultál valamit, ez esetben azt, hogy a te kötelezettségeid mindenképp prioritást élveznek és ha emellett marad szabadidőd, bevállalhatsz plusz terheket, amivel a népszerűségi indexed az eget verheti. Első helyen azonban te, magad állsz, legközelebb már ezt is tudni fogod!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján két, számodra fontos személy között egy vitás helyzetben kezdenek elszabadulni az indulatok, neked pedig gyorsan döntened kell, hogy megmaradsz külső szemlélőnek vagy inkább közbelépsz. Úgy tűnik, nincs más választásod, mint beavatkozni, mielőtt még nagyobb baj lenne a dologból. Próbáld meg összehozni őket és segíts nekik úgy rendezni a konfliktust, hogy abból senki ne megalázott vagy vesztes félként kerüljön ki. Kétségtelenül nem egy kellemes feladat, ami rád vár, utólag azonban biztosan hálásak lesznek neked azért, hogy megmentetted a kapcsolatukat, s akkor méltán lehetsz majd büszke magadra, hiszen nagyon jó barát vagy, aki a bajban nem átall másoknak segíteni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé öntörvényűnek gondolnak a környezetben, mindent szeretsz ugyanis a saját terveid szerint alakítani és nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni. Most mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak, hiszen a saját érdekeidet háttérbe helyezve sietsz mások segítségére. Ne ess azonban át a ló túlsó oldalára, mert a vége az lehet, hogy mások élnek majd vissza a jó szándékoddal, s megpróbálhatnak kihasználni. Ezt semmiképpen ne hagyd, tedd egyértelművé, hogy az értékrendedet senki kedvéért nem fogod feladni, hogy a saját elveid szerint éled továbbra is az életedet!

A teljes napi horoszkópot ide kattintva találod!