Napi horoszkóp március 28.: a Bikáknak érdemes nyílt kártyákkal játszaniuk, az Ikrek kellemetlen helyzetbe kerülhetnek

Borítókép: Napi horoszkóp március 28.: a Bikáknak érdemes nyílt kártyákkal játszaniuk, az Ikrek kellemetlen helyzetbe kerülhetnek Forrás: Unsplash by Surface
A csillagok mára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 28.

KOS (március 21-április 20)

Valaki irdatlan nyomás alatt próbál tartani, amely alatt gyakorlatilag roskadozol, miközben értetlenül állsz, hogy miképp kerültél ebbe a helyzetbe. Amennyiben abszolút idegennek érzed magad a helyzetben, abban az esetben igyekezz mihamarabb kikerülni belőle, a menekülés látszatának elkerülésével. Igyekezz a saját kompetencia határaidon belül maradva mindent megtenni azért, hogy sikerrel fejezd be a folyamatot annak érdekében, hogy ne kérhessenek számon rajtad semmit, egyúttal határozottan hozd az illető tudtára, hogy nem egy marionett-báb vagy, akit kénye-kedve szerint használhat a céljai elérésére!

BIKA (április 21-május 20)

Valakihez gyengéd érzelmi szálak fűznek, mindent megteszel tehát annak érdekében, hogy bizonyítsd, mennyire sokat jelent neked az illető. Nem biztos azonban, hogy össze kell törnöd magad, hisz ha az érzés kölcsönös, akkor abszolút nem kell heroikus küzdelmet folytatnod, ha pedig üres kapura lövöd a labdát, attól egy idő után nem leszel túl motivált. Ülj le, beszélj őszintén és egyértelműen. Ne fuss felesleges köröket!

IKREK (május 21-június 21)

Akaratodon kívül kerülsz kellemetlen helyzetbe a hét második napján, amely meglehetősen frusztrál, hisz semmit nem tettél azért, hogy most derékig állj a maszlagban. Mindenképp próbáld meg kimagyarázni magad, hátha segít meggyőzni a feletteseidet, hogy semmi közöd a dologhoz. Igyekezz bebizonyítani, hogy nem rajtad múlt a helyzet negatív kimenetele, ha másért nem is, de azért megéri, hogy legalább neked nyugodtabb legyen a lelkiismereted. Jobb lesz, ha a tetteid beszélnek helyetted!

RÁK (június 22-július 22)

A legnagyobb bosszúságodra elúszik melletted egy olyan lehetőség a hét második napján, amelyet mindenképp érdemes lett volna megragadnod, ám te annyira más körülményekkel és feladatokkal vagy épp elfoglalva, hogy teljesen el vagy varázsolva. Ne legyél azonban bosszús emiatt, lesz még bőséggel alkalom, amivel élhetsz. Csupán csak nyitott szemmel kell járnod, illetve az sem árt, ha megpróbálod megosztani a figyelmedet és jó időben a jó helyen vagy. Ehhez azonban mindenképp kell némi talpraesettség és szemfülesség. Bízz magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Érzed, hogy a széllel szemben futsz egy bizonyos ügyben, folyamatosan jönnek ugyanis szembe a hátraltató tényezők, amelyeket le kell küzdened ahhoz, hogy továbbmehess az úton. Ennek következtében rendkívülien lelassulsz, nem igazán haladsz abban a tempóban, amelyben szeretnél és ez meglehetősen frusztrál. Annak érdekében tehát, hogy valamiféle pozitív eredményt mutathass fel, érdemes talán ezen a ponton irányt változtatni, hisz ha így folytatod, akkor gyakorlatilag egyhelyben fogsz toporogni még jó hosszú ideig. Adj esélyt a másik útvonalnak is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy kell belevágnod az előtted álló feladatba a hét második napján, hogy pontosan tisztában vagy a képességeiddel és összeállt a fejedben a taktika, amely szerint haladni fogsz ahhoz, hogy hibátlanul el tudd végezni. Amennyiben mindent sikerül pontosan megcsinálnod, abban az esetben abszolút nem okozhat gondot a dolog, bizonyosan meg fogsz tudni bírkózni vele. Pontosan tudod, hogy mit és hogyan kell csinálni, hisz egy kis odafigyeléssel ezt a kisujjadból kirázod. Csak arra ügyelj, hogy más ingerek ne zavarjanak meg, amíg pontot nem teszel a szóban forgó projekt végére!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!