A csillagjegyed szerint az alábbi módon ismered fel, hogy a lelki társaddal találkoztál

Borítókép: A csillagjegyed szerint az alábbi módon ismered fel, hogy a lelki társaddal találkoztál Forrás: Unsplash/Taisiia Stupak
Honnan tudhatod, hogy épp a másik feleddel randizol? Most kiderül! A Joy Magazin cikke.

Kos (március 21. – április 19.)

Anélkül történik mindez, hogy észrevennéd. Egyszer csak átadod a kedvenc oldaladat az ágyon, hogy aludjon ő a jobb helyen. Aztán hirtelen azon kapod magad, hogy az utolsó brownie-t is odaadod neki. És bár nem vagy a bocsánatkérés nagy mestere, de tőle még bocsánatot is szívesen kérsz egy heves vita után.

Bika (április 20. – május 20.)

Az ajándékozás a szeretetnyelved, a lelki társad megtalálása után pedig ez csak hatványozódik. Egy ponton azon kapod magad, hogy szeretnél neki mindent megadni, amit csak tudsz, de magadnak is beszerzel a kedvenceiből: egy ponton a kedvenc nasiját fogod ropogtatni és olyan koncertekre fogsz járni, amiket ő preferál.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Amit a korábbi partnereid nem tudtak megadni neked, azt a lelki társad az első naptól szolgáltatni fogja számodra. Szinte azonnal egy húron fogtok pendülni, és nagyon gyorsan elértek odáig, hogy a közös jövőről beszéltek. Hirtelen kristálytisztává válik számodra, mit akarsz a jövőtől, és tudni fogod, hogy csak ezzel az emberrel tudod majd mindezt elképzelni.

Rák (június 21. – július 22.)

Nem szereted gyengének mutatni magad, de tudni fogod, hogy megtaláltad a lelki társad, ha bátran sírsz előtte. Egyszer csak teljesen természetessé válik számodra, hogy egy film megható jelenetén is elsírd magad a jelenlétében. Amikor végre megengeded magadnak, hogy megélhesd a negatív érzéseidet is valaki más előtt, tudni fogod, hogy ő egy kivételes ember az életedben.

Oroszlán (július 21. – augusztus 22.)

Ne keverd össze az érzelmeket: egy felejthetetlen szexmaraton még nem jelenti azt, hogy megtaláltad a másik feled. Épp ellenkezőleg, amikor rájössz, hogy az olyan apróságok, mint hogy keresztrejtvényt fejtesz a pároddal együtt vagy közösen isszátok meg a reggeli kávét, sokkal többet érnek, megérted, hogy erre volt eddig szükséged. Amikor megtalálod a másikban az otthont és a biztonságot, révbe értél.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A lelki társad lesz az a személy az életedben, aki előtt minden további nélkül nyugodtan megnyílsz, és akinek elmeséled a múltadat, a kudarcaidat és azt is, ha valamire nem vagy túl büszke. Egy olyan ember, akiben végre biztos lehetsz, hogy nem fog átverni, így a legsebezhetőbb oldaladat is simán felvállalhatod előtte.

Folytatás a galériában!