Napi horoszkóp március 27.: a Kosok magukra szánhatják az idejüket, a Skorpiók a saját útjukat járják

Borítókép: Napi horoszkóp március 27.: a Kosok magukra szánhatják az idejüket, a Skorpiók a saját útjukat járják Forrás: Pexels by Victoria Borodinova
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 27.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napja éppen a legjobb alkalom arra, hogy kicsit feltöltődj testileg és szellemileg is, hisz ma csak magaddal foglalkozhatsz. Tarts tehát egy szépségnapot, próbálj ki új kozmetikumokat, tegyél fel egy arcpakolást vagy menj el kocogni az erdőbe, szívj magadba minél több napsugarat és higgy abban, hogy ezeknek a dolgoknak bizony komoly szerepük van a belső harmónia fenntartásában. Hidd el, sokkal nagyobb energiákkal fogod tudni belevetni magad az előtted álló teendőkbe, amennyiben a mai napot csakis magadra szánod!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napján éppen akkor siet a segítségedre egy igazi barát, amikor a legnagyobb szükséged van rá, te pedig roppant hálás vagy neki, hisz elég kilátástalan tűnt már a helyzeted. Ez is egy kiváló bizonyítéka annak, hogy léteznek még áldozatkész, önzetlen emberek, akik bizony nem átallanak kiállni és a végsőkig küzdeni érted. Szerencsés embernek mondhatod magad, hisz neked megadatott, hogy ilyen személyekkel vedd körbe magad, annak érdekében pedig, hogy érezzék, mennyire hálás vagy, te is tegyél meg mindent azért, hogy viszonozd az általuk nyújtott gesztusokat!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján extrán szükséged lehet a nyugalmadra, olyasvalaki igyekszik ugyanis elszakítani nálad azt a bizonyos cérnát, akinek semmi más célja nincsen, csakis az, hogy elbizonytalanítson és ártson neked. Mivel azonban beláthatod, hogy az illetővel gyakorlatilag a széllel szemben futsz, épp ezért akkor teszed a legjobban, ha legyintesz egyet és továbbállsz. Pontosan az az érzésed ugyanis, mintha galambbal sakkoznál: bepiszkítja a táblát, feldönti a bábukat, majd azt gondolja, hogy övé a győzelem. Lásd be, ennek a világon semmi értelme nincsen, inkább azokra a dolgokra összpontosíts, amelyekre érdemes.

RÁK (június 22-július 22)

Egy hosszú munkahét utolsó napja van, tengernyi időd volt arra, hogy utolérd magad, te azonban egészen eddig toltál magad előtt bizonyos tennivalókat, amelyek mostanra már nem várhatnak tovább. Emiatt szíved szerint megkérnél valakit, hogy végezze el azt, amit neked kellene, ám azt is pontosan tudod, hogy nincs más választásod, mint egy hatalmas légvétellel, egyedül nekifutni a dolgoknak, amennyiben nem akarsz sefülesefarka magyarázkodásokba fogni és az esetleges következményekkel szembesülni. Nincs más hátra tehát, mint előre, mihamarabb vesd bele magad a tennivalókba, hisz ez a nap is csupán 24 órából áll!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki féltő gondoskodással óv mindentől, neked pedig már-már kellemetlen az, hogy éretlen kiskamaszként tekint rád, aki nem kompetens gyakorlatilag semmiféle döntésben. Bár jótékony a cél, amellyel irányítani igyekszik az illető, mégis igyekezz udvariasan, egyetlen percre meg nem bántva a tudtára hozni, hogy számodra ez már a fojtó szeretet kategóriája. Próbáld megértetni vele, hogy roppant hálás vagy a terelgetésért, de pontosan tudod, hogy melyik lábad melyik után kell tenned ahhoz, hogy el ne hasalj. Kérj nagyobb szabadságot annak érdekében, hogy a saját bőrödön tapasztalhass meg bizonyos dolgokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Lételemed a mozgás, egyszerűen mindent megteszel azért, hogy az egészségtudatos életmód jegyében éld az életed, semmi más nem létezik számodra csak a testedzés és a helyes táplálkozás. Ezek mind-mind nagyra becsülendő dolgok, hisz a céltudatosság, a versenyszellem, a bizonyítási vágy, az elismerések azok, amelyek miatt büszke lehetsz magadra, arra azonban érdemes ügyelned, hogy adj időt és lehetőséget magadnak a kikapcsolódásra. Nem bűn az, ha időnként megeszel egy sütit, ezt is lehet tudatosan megválasztani, nem bűn az, ha elfogyasztasz egy pohár bort és nem bűn az, ha kihagysz egy-egy edzést és a barátaiddal lógsz. Hidd el, ezek is elengedhetetlenül fontos faktorok a boldogsághoz!