Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

Borítókép: Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre Forrás: Unsplash by Boxed Water Is Better
A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Mások folyton befolyásolni szeretnék egy-egy adott döntésedben, nem néznek ugyanis annyit ki belőled, hogy képes vagy önálló elhatározásra jutni. Épp ezért a hét utolsó napján eljött a megfelelő alkalom, hogy felállj és megmutasd mindenkinek azt, hogy te is szuverén ember vagy, aki átlátja a dolgokat és észreveszi az ok-okozati összefüggéseket. Eddig sem volt szükséged arra, hogy valaki a kezedet szorongatva vezessen az úton, hisz el tudtad dönteni, merre kell menned. Tisztában vagy azzal, hogy ha elhasalsz, neked kell a fájó sebekből tanulnod, erről szól az élet!

BIKA (április 21-május 20)

Egy vitás kérdésben mindenáron szeretnél meggyőzni valkit az igazadról, az illető azonban semmiképp nem hajlandó belátni és engedni. Nem biztos tehát, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén te lengethesd a győzelmi zászlót. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, hisz ha benne ragadsz, akkor bizony nem fogsz tudni más, sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasféle projektet vállalsz a hét utolsó napján, amelyben nincs akkora rutinod, mint a környezetednek, ám mivel szereted a kihívásokat, így kissé könnyelműen igent mondasz. Annak érdekében tehát, hogy ne vallj kudarcot, fordulj azokhoz az emberekhez, akik nálad tapasztaltabbak, ne aggódj, csak az indulásnál kell nagy levegőt venni, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

RÁK (június 22-július 22)

Az élet olyan szituációba kever a hét utolsó napján, ahol komoly döntést kell hoznod, egyenlőre azonban fogalmad sincs, hogy mitévő legyél. Nem számítottál arra, hogy bármelyik ujjadat is harapod, mindenképp fájdalmas lesz, s bármit lépsz, az most nemcsak rád lesz hatással, hanem a szeretteidre és a tágabb környezetben élőkre is. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelked maradjon sértetlen, így másokon se gázolj át. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, utána sokkal könnyebb lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Felelősségteljes feladattal küzdesz, amely még a hét utolsó napján is megterhel, sehogy sem találod azonban a fényt az alagút végén és ez borzasztóan frusztráló számodra. Mivel azonban nincs más választásod, minthogy végigküzdd magad az Ismeretlenen, így jobb, ha elfogadod a tényt, veszel egy nagy levegőt és lenyeled a békát, hogy míg mások pihennek, addig neked olyasmivel kell foglalkoznod, amit a hátad közepére se kívánnál. Ne aggódj, nem minden nap ilyen megterhelő, a következő napokban próbálj munka után kikapcsolódni és valamennyire feltöltődni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében. A hét utolsó napján nemes jellemed ékes bizonyítékaként jókor leszel jó helyen, hisz olyan segítséget nyújtasz, amit nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, ennek okán mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett ne feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

A napi horoszkóp folytatása ide kattintva olvasható.

225 év után a Plútó belépett a Vízöntő jegyébe. Nézd meg a lenti galériánkat!