JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp március 25.: a Rákok kimozdulhatnak a komfortzónájukból, a Szüzeknek váratlan meglepetésben lehet részük

Borítókép: Napi horoszkóp március 25.: a Rákok kimozdulhatnak a komfortzónájukból, a Szüzeknek váratlan meglepetésben lehet részük Forrás: Unsplash by Pawel Czerwinski
A hét első napján is olvashatsz izgalmas üzeneteket, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 25.

KOS (március 21-április 20)

Nagyon sürgeted egy bizonyos folyamat befejezését, kezded ugyanis roppant módon unni tétlenséget. Az az érzésed, hogy ebben a szituációban nem tudod már hasznossá tenni magad, épp ezért gyorsan le kell zárnod és új kalandok után nézned. Mivel azonban semmiféle ráhatásod nincs az események kimenetelére, ezért kitartást és önuralmat kell gyakorolnod, hisz fogalmad sincs, hol a vége, de biztos, hogy nem te leszel az, aki az eseményeket irányítja, hisz a mókuskerékben ugyanúgy csak futsz körbe, mint a többiek. Hidd el, tudni fogod, ha a célegyenesbe érsz, ne siettesd annyira. Próbáld meg élvezni és a legtöbbet kihozni a helyzetből!

BIKA (április 21-május 20)

Általában bejönnek a megérzéseid, valahogy különös képességgel sejtesz meg különböző történéseket, melyre rendkívül büszke is vagy. Akárhogy is, érdemes azért mégis óvatosnak lenned, hisz te sem vagy mindig top formában, akadnak olyan pillanatok, amikor egyszerűen elcsábulsz. A hét első napján szintén nagy a kísértés, valaki ugyanis olyan kecsegető ajánlattal keres meg, amelynmár olyannyira sok hasznot ígér, hogy ez önmagában gyanút ébreszt benned. Amennyiben a hetedik érzéked azt sugallja, hogy nem érdemes élni a felkínált lehetőséggel, abban az esetben ne habozz, azonnal mondj rá nemet. Hidd el, így jössz ki jobban a dologból, bár első pillantásra úgy fest, érdemes lenne engedni a kísértésnek.

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a környezetedben ráérez arra, hogy te vagy az az ember, aki minden körülmények között segít másoknak, aki sosem nézi, mekkora áldozatot is kell hoznia azért, hogy valakit kihúzzon a kátyúból. Itt az ideje azonban annak, hogy véget vess a kihasználtságnak, te ugyanis nem azért születtél a Földre, hogy bárki valamiféle bábjaként bánjon veled, neked is van egy életed, te sem ajándékba kaptad az idődet és az energiádat. Légy határozott és nyugodtan mondj nemet, ha úgy érzed, valaki csupán azért legyeskedik körülötted, hogy kihasználjon. Ha ez másnak nem tetszik? Az legyen az illető baja!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napja abszolút alkalmas arra, hogy kicsit kimozdulj a komfortzónádból, olyasmiben mérettetheted ugyanis meg magad másokkal, amely egyfelől rátermettségedet bizonyíthatja, másrészt hatalmas élményt jelenthet számodra. Épp ezért egyetlen percig se hezitálj, ha érkezik a nagy kiugrási lehetőség, arra azonban mindenképp ügyelj, hogy ne sodord magad veszélyes helyzetbe, hisz a biztonság legalább annyira fontos, mint az, hogy élményeket gyűjts! Meglátod, a nap végén nagyon elégedett leszel a teljesítményeddel, hisz bizonyítást nyer az, hogy igenis megéri időnként felkelni abból a bizonyos karosszékből!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Megállás nélkül hajtod magad, rendkívül teljesítmény- és eredményorientált vagy, semmi másnak nem engedsz teret, amíg hibátlanul be nem fejeztél egy feladatsort. Ez bizonyos mértékig rendkívül dicséretes, ám tudnod kell megtalálni a határaidat is és ha sikerült, igyekezz azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz olyan programot találni a kötelező tennivalók mellett, amely kikapcsol és feltölt.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján váratlanul kedves meglepetésben lesz részed, ám arról egyenlőre fogalmad sincs, kitől érkezhetett. A helyzet misztikuma az, amely teljesen felvillanyoz, melynek nyomán mindenáron szeretnéd felderíteni a feladó kilétét. A nap folyamán nem kell azonban messzire menned, gyorsan fény derül a rejtélyre, a közvetlen környezetedből próbált olyasvalaki örömet szerezni, akinek elég közel állsz a szívéhez. Viszonozd a kedvességet hiszen a mai rohanó világban hatalmas érték az, ha az egyik törődik a másikával, nem igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy végeláthatatlannak tűnő ügyben a hét első napján végre megcsillan egy kis részeredmény, mely végre visszaadhatja az elveszni látszó lelkesedésedet és arra motivál, hogy ne add fel a továbbiakban. Igyekezz észrevenni azokat az apró jeleket, amelyek a lelket tarthatják benned az úton, amikor már azt hiszed, nincs több erőd továbbmenni. Hidd el, ezektől az utaktól leszel erősebb, kitartóbb és tapasztaltabb, nem ok nélkül kell adott esetben végigmenned rajtuk. Végy egy nagy levegőt és menj tovább, mert az út végén olyasféle siker vár, amelyre végtelen büszkeséggel tekinthetsz majd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan a hét első napjára nem terveztél komolyabb programokon részt venni, szíved szerint munka után egy kicsit inkább magaddal is foglalkoznál, ám valahogy a barátaid ráéreznek a szabadidősre, olyan esti programmal kecsegtetnek ugyanis, amely igen-igen csábító, szinte biztosan izgalmasabb az otthoni láblógatós kikapcsolódásnál. Mivel pihenni bármelyik este tudsz, épp ezért érdemes beadnod a derekad, hisz egy közös csapatépítő est legalább tud annyira pihentető lenni, mint a kanapén ejtőzni. Ne maradj ki az élményekből, csak mert passzív pihenést terveztél!

NYILAS (november 23-december 21)

A környezeted abszolút nem ért egyet veled egy vitás kérdésben a hét első napján, mégis elvárják tőled, hogy te legyél az, aki kiteszi a pontot a mondat végére. Miközben azonban félnek, hogy rossz döntést hozol, egyúttal megpróbálják mindenáron megváltoztatni a véleményedet. Mielőtt egyfajta mártírt csinálnának belőled, előtte tisztázd haladéktalanul a fennálló viszonyokat: amennyiben rád testálják a döntést, ne csodálkozzanak rajta, ha olyaféleképp foglalsz állást, hogy az nem mindenkinek nyeri majd el a tetszését. Ha ez belefér nekik, ám legyen, amennyiben nem tetszik a felállás, abban az esetben állj tovább, hisz neked nem kell csak azért hatalmas zsákokat cipelned, mert mások ezt várják tőled!

BAK (december 22-január 20)

Egy véletlen elszólásod kellemetlen helyzetbe sodorhat a hét első napján, emiatt mások számon kérhetnek, te pedig kénytelen-kelletlen magyarázhatod a bizonyítványodat. Ismét megtanított az élet arra, hogy mindig oda kell figyelned, milyen társaságban és mit mondasz, hogy felesleges fecsegésekbe nem érdemes belebonyolódnod, hisz ezek okozhatják a kellemetlenséget számodra. Ne rágódj azonban rajta sokáig, hisz nem megbocsáthatatlan bűnt követtél el, amennyiben szükséges, kérj elnézést, de semmiképp ne kezdj felesleges magyarázkodásokba, hisz ezek azok, amelyek még beljebb sodornak a szituációban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akárhogy próbálsz spórolni, egyszerűen kifolyik a kezedből a pénz, emiatt pedig rendre rendkívül bosszús vagy. Bármit teszel ugyanis, mindig csak azt veszed észre, hogy gyakorlatilag állandóan meg kell húznod a nadrágszíjat annak érdekében, hogy ne kelljen kölcsönkérned másoktól. Semmi baj, ne ostorozd magad, igyekezz ehelyett arra fókuszálni, hogy a lehető legnagyobb gondossággal oszd be a pénzed, csak akkor költs luxuscikkekre, ha valóban megteheted, állíts fel egy prioritási sorrendet, hogy mi az, amire a legfontosabb félretenned a pénzt. Hidd el, nem lehetetlen vállalkozás, csupán csak akaraterő kérdése. Menni fog!

HALAK (február 20-március 20)

Fontos számodra a lelki harmónia, épp ezért mindig arra törekszel, hogy elérd azt az állapotot, amelyben képes vagy befelé figyelni, legyen szó mosogatásról vagy egy viszonylag nyugodt körülmények között történő meditációról. A környezeted szinte megállás nélkül tekint rád kissé irigykedve, hisz fogalmuk sincs, honnan merítesz mindig annyi lelki erőt, hogy a nehezebb élethelyzetekkel is képes vagy megküzdeni, mely rácsodálkozás neked roppant jól esik, ez ugyanis azt jelenti, hogy valamit nagyon jól csinálsz. Hogy nem kürtölöd hangos zokogással világgá, ha valami nem a terveid szerint alakul, illetve az sem jelent gondot, hogy megoldás centrikusan gondolkodj a folyamatos kétségbeesés helyett. Igazán követendő példa lehetsz mások számára!