Napi horoszkóp március 19.: az Oroszlánoknak minden tervezett feladatukat sikerül befejezniük, a Mérlegek fontos döntést hozhatnak meg

Borítókép: Napi horoszkóp március 19.: az Oroszlánoknak minden tervezett feladatukat sikerül befejezniük, a Mérlegek fontos döntést hozhatnak meg Forrás: Unsplash by Andrijana Bozic
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 19.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján a legnagyobb csalódottságodra jóhiszeműségednek fogod megfizetni az árát, valakinek ugyanis feltételek nélkül, teljes erőbedobással szerettél volna segíteni, az illető azonban abszolút visszaélve a helyzettel kihasznált, majd egyedül aratta le a babérokat. Csalódottságod eléggé frusztrál, hiszen azt hitted, sokkal dörzsöltebb figura vagy, most azonban kiderül, neked is van még mit tanulnod. Ne omolj össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, de igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztalatot szereztél, megtanultad, hogy mindig érdemes mérlegelned azt, hogy ki és miben kér segítséget, így nehezebben érhetnek negatív előjelű meglepetések!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül felelősségteljes dologra vállalkozol, melyet azonban korántsem biztos, hogy egyedül is képes leszel végigvinni. Úgy tűnik ugyanis, hogy túl nagy falatnak bizonyul számodra, hiszen az elején nem láttad, hogy mekkora erőfeszítést és tudást kíván a dolog. Ne ess kétségbe, keress valakit a környezetedben, aki nálad több tapasztalattal rendelkezik, s ne szégyellj segítséget kérni, mielőtt eszeveszett vesszőfutásba kezdenél. Ha már a határaidat feszegeted, tedd úgy, hogy annak legyen is kézzelfogható produktuma. Nincs ezzel semmi baj, ha tudsz tanulni és tapasztalatot szerezni belőle!

IKREK (május 21-június 21)

Szereted a saját elképzeléseid szerint végigvinni azokat a projekteket, amelyeket a szívügyednek tartasz, épp ezért gyakran utasítod el a mások által felajánlott segítségnyújtást. Ennek ellenére mégis akad valaki a környezetedben, aki kitartóan ott áll a hátad mögött és mindenáron segíteni szeretne annak ellenére is, hogy abszolút képes vagy önállóan végrehajtani azt, amit elterveztél. Egyelőre azonban nem tudod, hogy csupán önös érdekek vezérlik, avagy valódi segítőszándék van a motivációja mögött. Mivel nincs szükséged semmifajta mankóra ahhoz, hogy előre haladj, épp ezért nem is kell elfogadnod a felajánlást, határozottan hozd tehát az illető tudtára, hogy nem szorulsz segítségre, hiszen teljesen önálló személy vagy. Ügyelj azonban a hangnemre és a kifejezésmódra, mert nem kell vérig sértened senkit!

RÁK (június 22-július 22)

Hatalmas áttörést hozhat a hét utolsó napja számodra, megoldódni látszik ugyanis egy olyan, számodra elég nagy jelentőséggel bíró ügy, amely hosszú ideje okozott már álmatlan éjszakákat. Most azonban rendkívül boldoggá tesz az a tény, hogy az a rengeteg fáradság, idő és energia, amit befektettél, ma bizony busásan térülhet meg. Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy kitartottál, s ugyan helyenként te magad sem gondoltad volna, hogy valaha sikerül elérni azt, amit szerettél volna, mégis kétségtelenül kézzel fogható az eredmény. A nap további részében pihenj, gyűjts energiát a következő kihívásra, mostantól pedig csak az lebegjen a szemed előtt, hogy kellő önbizalommal és akaraterővel bármi sikerülhet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napja végre zökkenőmentesen alakul, minden számításod bejön, így hamarabb be tudod fejezni a tervezett dolgokat. A nap hátralévő részében csak magadra figyelj, olyan elfoglaltságokat keress, amelyek feltöltenek, ne akarj mindig mindenáron mozgásban lenni. Olvass egy jó könyvet, pihenj, nézz meg egy filmet, egyél finomakat, egyszóval töltődj fel a következő kihívások előtt. Időnként neked is szükséged van kis időre, amit csak és kizárólag magadra fordíthatsz! Így már szinte biztosan más erővel indulsz neki az előtted álló hétnek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napján rendkívüli módon bosszant a tudat, hogy valaki a környezetedben próbálja folyamatosan megakadályozni azt, hogy egy bizonyos dologba belekezdj. Abszolút nem érted a dolog miértjét, ám a jelenséget tökéletesen érzékeled, így jobb, ha leülsz az illetővel szemben és rákérdezel, hogy pontosan mi az, ami zavarja ezzel kapcsolatban, illetve mi az oka a folyamatos akadályoztatásnak. Értesd meg vele, hogy nem rossz szándékkal szeretnél belevágni, hiszen nem célod az, hogy másoknak árts ezzel, jóváhagyást azonban semmiképp ne kérj, hiszen megvan az a szuverenitásod, hogy úgy cselekedj, ahogy azt jónak látod!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!