Napi horoszkóp március 18.: a Rákok egyszerre több vasat tartanak a tűzbe, a Szüzeknek érdemes észnél lenniük egy bizonyos szituációban

Borítókép: Napi horoszkóp március 18.: a Rákok egyszerre több vasat tartanak a tűzbe, a Szüzeknek érdemes észnél lenniük egy bizonyos szituációban Forrás: Pexels by Diva Plavalaguna
A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 18.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján olyan szituációban találod magad, amelyben a téged körülvevő társaságban valaki rajtad köszörüli a nyelvét, amit te roppant felháborítónak tartasz. Egyfelől abszolút megalázó, ahogy pellengérre állít mások előtt, másfelől pedig nem is nagyon érted, hogy veszi a bátorságot arra, hogy ilyenformán nyilvánuljon meg. Épp ezért azonnal vedd fel a kesztyűt, hagyd ki az udvariaskodó köröket és egyszer, s mindenkorra mindenki előtt tudasd az illetővel, hogy ezt a fajta stílust máshol gyakorolja, gyorsan vegyen tehát vissza magából, ellenkező esetben te is tudsz olyan pontot találni rajta, amelyet megnyomja felszisszenhet ő is. Ne tűrd azt, hogy mások előtt megálazzanak!

BIKA (április 21-május 20)

Érdemes a hétvége első napján változtatnod egy kicsit a szemléletmódodon, hisz nem mindennapi helyzetben kell tudnod boldogulni. Ehhez azonban mindenképp szükséges az, hogy más szemszögből is megvizsgáld a dolgokat, másképp ugyanis nem fogod tudni megfejteni a nagy rejtélyt. Minden tudásodat szedd össze, igyekezz külső szemlélő szemével tekinteni a szituációra, helyettesítsd be az ismeretleneket az egyenletbe és szépen sorban menj végig rajta. Pofonegyszerű, nem igaz?

IKREK (május 21-június 21)

A hétvége első napján olyasvalakit kell elengedned az életedből, akivel már az elején tudtad, hogy a kapcsolatotok átmeneti időre szól majd, ennek ellenére mégis szomorúan érint az elválás. Ne hagyd azonban, hogy a szomorúság nyomja rá a bélyegét a búcsúra, közösen idézzétek fel, milyen pozitív élményeket gyűjtöttetek együtt a közös utatok során. Fogd fel úgy a dolgot, hogy nem örökre kell elköszönnötök, hisz a 21. század technikai vívmányainak köszönhetően folyamatosan kapcsoltban maradhattok, a távolság sem akadály ugyanis ahhoz, hogy lássátok egymást. Az Élet márcsak ilyen, így kell elfogadnod az idő múlását!

RÁK (június 22-július 22)

Egyszerre túl sok mindent igyekszel a kezedben tartani, amellyel csak azt éred el, hogy a számodra legfontosabb dolgok csúsznak majd ki a kezeid közül. Emiatt roppant feszült vagy, hisz egyszerre szeretnéd tartani a gyeplőt, illetve más ügyekben is helytállni, rá kell azonban jönnöd, hogy ez bizony -akármennyire is szeretnéd- nem fog menni. Ne kudarcként fogd azonban fel a dolgot, sokkal inkább egy olyasfajta leckeként, amelyért nem kell busás tanulópénzt megfizetned, mégis megtanulhatod, hogy nem érdemes egyszerre ennyi vasat a tűzbe tartani, hisz előbb-utóbb megégeted magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé bizonytalan helyzetbe kerültél, nem igazán tudod ugyanis eldönteni, hogy mi lenne a leghasznosabb számodra, ha maradnál a jelenlegi helyeden, avagy továbbállnál és új kihívásokat keresnél. Úgy érzed, gyakorlatilag egy hullámvasúton ülsz, egyik percben ugyanis maradnál, a másikban pedig mennél. Mivel ez így nem mehet tovább, hisz ez a bizonytalanság abszolút rányomja a bélyegét a hétköznapjaidra, épp ezért érdemes a külvilágot kizárva, alaposan megrágnod magadban, hogy miként dönthetnél a legokosabban. Akkor kérj csak tanácsot egy hozzád közelálló embertől, ha abszolút kátyúban ragadtál!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ahelyett, hogy kikapcsolódnál, valahogy a kelletténél jobban kell észnél lenned a hétvége első napján, olyan emberek vesznek ugyanis körbe, akikkel komoly taktikát kellene folytatnod annak érdekében, hogy ne vesztesként gyere ki a helyzetből. Mivel abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy számíthatsz arra a rafinériára, amelyet az elmúlt évek során akarva-akaratlanul is magadba szívhattál, ennek ugyanis most nagy hasznát is veheted. Hétvége ide vagy oda, ne hagyd magad elnyomni, mutasd meg, milyen fából faragtak!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!