JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp március 18.: a Bikáknak fontos döntést kell meghozniuk, az Oroszlánok energiától duzzadva indulnak neki a hétnek

Borítókép: Napi horoszkóp március 18.: a Bikáknak fontos döntést kell meghozniuk, az Oroszlánok energiától duzzadva indulnak neki a hétnek Forrás: Unsplash by Pawel Czerwinski
A csillagok a hét elejére is fontos üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 18.

KOS (március 21-április 20)

Olyasféle lehetőség kínálkozik a hét elején, amelyre szíved szerint azonnal igent mondanál, hiszen tudod, hogy nem jön minden nap szembe hasonló alkalom. Bármennyire is ragad azonban el a hév, mégis érdemes az eszedre hallgatnod és mérlegelned, hogy miféle kockázat rejlik az egészben és vajon hol van az a bizonyos kutya elásva. Egyszóval a helyzet nem egyszerű, épp ezért próbáld annak megfelelően is kezelni. Minden rizikót vegyél figyelembe, mielőtt bármibe fejest ugranál, abból nem lehet baj, ha körültekintő vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Bizonytalanságban élsz napok óta egy bizonyos dologgal kapcsolatban, fogalmad sincs, hogyan is kellene döntened, érthető módon ugyanis tartasz a következményektől. Egyszerűen nem mered kimondani a végső szót, folyamatosan elodázod és tolod magad előtt, megpróbálod elterelni a figyelmedet róla, így azonban soha nem fogsz lezárni semmit, s nem tudsz új utakon elindulni. Amennyiben ennyire bizonytalan vagy és nem tudod, hogy merre is kellene menned, abban az esetben kérj tanácsot egy olyan embertől, aki járt már hasonló cipőben. Fontos azonban, hogy legyen az illetőnek tapasztalata efféle ügyekben, hisz használható ötletekkel csakis akkor tud majd szolgálni. Ne feledd, nem vagy egyedül, így nem kell magad döntened!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan kihívással nézel szembe a hét elején, ami nem tűnik egyszerű és könnyen megoldható feladatnak, mégis izgatja a fantáziádat, hiszen ez most bizonyítási lehetőség arra, hogy megmutasd, komolyabb dolgokban is megállod a helyedet. Bátran merj tehát szembenézni minden akadállyal, ne félj attól, hogy esetleg elhasalhatsz, sokkal inkább a cél lebegjen a szemed előtt. Nem biztos, hogy első nekifutásra sikerülni fog, de egy kísérletet mindenképp megér, ha másért nem, már csak azért is, hogy magadnak ne okozz csalódást, hisz ha megfutamodsz, akkor bizonyosan marad majd benned hiányérzet!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján váratlan meglepetés ér, amelyre abszolút nem számítottál, ráadásul olyasvalakitől érkezik, akiről nem is feltételezted volna, hogy valaha efféle gesztust gyakorolna feléd, elég távol álltok ugyanis egymástól. Az illető által okozott pozitív csalódás teljesen bearanyozza a napodat, ennek köszönhetően akkora lendületet kapsz, hogy azt gondolod, játszi könnyedséggel győzöd le akár a Loch Ness-i szörnyet is. Jó érzés tudni, hogy ebben a rohanó világban vannak még emberek, akik akkor nyújtanak ilyesfajta gesztusokat, amikor a legnagyobb szükség van azokra. Igyekezz viszonozni valamivel a dolgot, hogy ő is hasonlóképp érezhessen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Már a hét első napján túlteng benned az energia, egyszerűen azt érzed, hogy akár a legmagasabb hegycsúcsra is játszi könnyedséggel tudnál felszaladni. Nem árt azonban a jelenleg érzett szupererődet kicsit visszafogni, igyekezz inkább arra használni a plusz energiákat, hogy önmagadat hasznossá téve segíts másoknak, akik eseltlegesen elakadnak a tennivalóikkal. Hidd el, hálásak lesznek neked az általad vízbe dobott mentőövért, te pedig büszke lehetsz magadra, hiszen ma is tettél valamit azért, hogy a Világ morális értelemben előrébb lépjen egyet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napjára elégeled meg azt, hogy valaki folyton-folyvást beleszól a dolgaidba, helyenként már-már átvéve az irányítást feletted. Roppant módon frusztrál, hogy ennyire inkompetensnek néz a saját életedben, melyet természetesen nem kell egyetlen percig sem csendben tűrnöd. Igyekezz határozottan elbeszélgetni az illetővel, világosan add a tudtára, miért szeretnéd a saját életedben te meghatározni, hogy mikor melyik utat választod, hogy milyen célok és értékrend fontosak számodra, illetve milyen eszközökkel kívánod elérni azt, amit kitűzöl magad elé. Önálló, döntésképes szuverén személy vagy, aki nem szorul arra, hogy folyamatosan fogják a kezét és erőszakkal húzzák előre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút jókor leszel jó helyen a hét első napján, olyasmiben nyújthatsz ugyanis valakinek segítséget, amire nem biztos, hogy bárki önként jelentkezett volna. Ezúttal is bebizonyosodik azonban, hogy legyen szó bármiről, rád biztosan lehet számítani, amiért persze a szeretteid roppant hálásak neked és mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel. Egyedülálló önzetlenséged mellett nem feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi időben túlságosan görcsösen szeretnéd bizonyítani azt, hogy a nehezebb feladatokban is gond nélkül megállod a helyedet, ennek érdekében hajlamos vagy veszélyes terepeken is szaladgálni, amelyeken bizony eléggé megütheted a bokádat. Mielőtt azonban ez bekövetkezne, igyekezz felnőtt emberek módjára gondolkodni és mérlegelni azt, hogy ne mindenáron vésd a neved mindenki memóriájába, sokkal inkább érdemes pozitív előjelű végeredménnyel járó ügyekben részt venned. Hidd el, hosszú távon sokkal jobban jársz, ha nemes célokat tűzöl ki magad elé, nem pedig "akármilyeneket"!

NYILAS (november 23-december 21)

Teljesen új helyzetben találod magad a hét első napján, melyben az első pillanattól kezdve gyakorlatilag csak a sötétben tapogatózol. Ne vesztegesd azonban az idődet azzal, hogy a kiutat keresed, tekints inkább egyfajta kihívásként a dologra annak érdekében, hogy ne okozzon problémát az, hogy elboldogulj valahogy. Mivel a te fantáziádat is izgatja, hogy mit lehetne kihozni a helyzetből, épp ezért mindenképp érdemes kipróbálnod magad a dologban. Ne félj semmitől, csak állj két lábbal a földön, akkor nem ingathat meg a legnagyobb széllökés sem!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan elég precízen elterveztél minden tennivalódat, a hét első napján azonban mégis azzal szembesülsz, hogy nem a te elképzeléseid alakítják majd a tempót és a sorrendet. Ne frusztráld magad azonban emiatt, hisz ha már rögtön az elején feladod, akkor sosem tudod meg azt, hogy mire lennél képes nagyobb nyomás alatt. Ne feledd, a sikert sehol nem adják ingyen, neked kell érte áldozatot hoznod, más ugyanis nem futhatja le azokat a köröket helyetted, amelyek végén büszkén szakítod majd át a célszalagot!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az esetek döntő többségében szeretsz előre tervezni, sokkal nagyobb biztonságban érzed magad ugyanis, ha tudod, hogy az egyes lépéseidnek milyen következménye lehet. A hét első napján azonban nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, minden kiszámíthatatlan körülötted, neked pedig eközben fogalmad sincs, mikor jön a szökőár. Csakhogy nem érdemes mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a pillanatnyi helyzet kínálta örömöket. Ne bánd, ha végre nincs semmilyen felelősség rajtad, egyszerűen csak add át magad a kalandnak és majd valahol partot érsz, ne görcsölj feleslegesen, ha úgysem tudod befoláyolni a dolgokat!

HALAK (február 20-március 20)

Elég nagy csalódás ér, már rögtön a hét elején, egy hozzád közel álló személyről ugyanis azt hitted, hogy az egyetlen ember a világon, aki soha, semmivel nem akarna megbántani, ezúttal azonban egy vita során igencsak messzire megy. Mivel szoros kapcsolatban vagytok, épp ezért mindenképp érdemes egy esélyt adni neki, hogy megmagyarázhassa, mit és miért tett. Elképzelhető, hogy lesz elfogadható magyarázata a dologra, ám ha te ezzel nem éred be, vagy –ami még rosszabb– úgy látod, az illetőt különösebben nem is érdekli a dolog, akkor ne rejtsd véka alá a véleményedet. Noha fájdalmas lehet a csalódás, valamire ez is jó: megint tanultál valamit!