Napi horoszkóp május 7.: a Mérlegek meglepetéssel kedveskedhetnek valakinek, a Halak végre levezethetik a stresszt

Borítókép: Napi horoszkóp május 7.: a Mérlegek meglepetéssel kedveskedhetnek valakinek, a Halak végre levezethetik a stresszt Forrás: Unsplash Vince Fleming
Érdemes ma is néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 7.

KOS (március 21-április 20)

Sok mindent kell szem előtt tartanod ahhoz, hogy mindenkit elégedetté téve, hibátlanul be tudj fejezni egy bonyolult feladatot. A nehézsége a részletekben rejlik, emiatt nem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek az elején tűnt. Hisz hiába van meg hozzá a megfelelő tudásod és tapasztalatod, így is komoly akadályokat kell megugranod ahhoz, hogy sikerrel abszolváld a kihívást. Koncentrálj, ne hagyd magad kizökkenteni, mert minél inkább eltereled a figyelmed, annál nehezebbé válik a feladat elvégzése! Ez most a prioritás, mely mindennél fontosabb!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé sarokba szorult helyzetedben megragadod valaki kezét, csak azért, hogy be ne ess a szakadékba. Rendkívül nagy csalódással kell azonban tudomásul venned, hogy egyáltalán nem a megfelelő ember kezét szorongatod. Most engedd el tehág, amíg nem késő, mert ha minden körülmény ellenére is ragaszkodsz hozzá, lehet, hogy visszafordíthatatlan, komoly következményekkel kell számolnod. Most még nem késő felébredni és hátra hagyni azt a személyt, aki nem biztos, hogy a javadat akarja. Sajnos a saját károdon ismét megtanultad, hogy attól mert valaki nem sziszeg egyfolytában, még könnyen lehet kígyó a kebleden!

IKREK (május 21-június 21)

Alapvetően mindig, mindenkivel szemben a jó szándék vezérel, mindenkit kisegítenél a sárból még olyan áron is, hogy te magad csupa sár leszel. A hétvége első napján sem történik ez másképp, mindenáron segíteni szeretnél ugyanis valakinek, akivel kapcsolatban úgy érzed, egyedül semmiképp nem boldogul. Ismét roppant elismerésreméltó dolog tőled, ám még mielőtt ismét Teréz anya ruhájában misszióba indulnál, igyekezz óvatosan közeledni, hisz ezúttal elég kényes ügyről van szó. Jobban teszed tehát, ha minél több időt az illető mellett töltesz anélkül, hogy szóba hoznád a dolgot. Néha az is segítség, ha ott vagy fizikálisan valakinek, hogy ne érezze magát egyedül. Segíteni csak akkor próbálj, ha erre felhatalmazást kaptál tőle!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyon pontosan elképzelted, milyen útvonalon mész majd el a kitűzött célodig, abszolút nem számítva arra, hogy adott esetben porszem kerülhet a gépezetbe. Most azonban mégis úgy tűnik, valami megváltoztatja az útirányt, neked pedig fogalmad sincs, hogyan kellene megakadályozni. Kétségbeesetten nézed, hogyan csúszik ki az irányítás a kezeid közül, noha a helyzet nem is olyan katasztrofális, mint amilyennek tűnik, csupán csak nincs B-terved. Mivel feladni a legkevésbé sem szeretnéd, gondolkodj gyorsan és hatékonyan, mert így lassan elúszik a hajó! Adj lejjebb az elveidből és meglátod, nem lesz baj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem nagyon tudod követni, mi és miért történik az életed jelenlegi szakaszában, csupáncsak sodródsz az árral. Egy pillanatra kétségbe ejt, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, ez azonban nem feltétlenül jelent rosszat. Használd ki, hogy rengeteg a látni való, ne azt nézd, hogy merre visz a lendület, sokkal fontosabb, hogy milyen gyönyörű a kilátás. Kétségbeesés helyett próbáld a lehetőséget látni a dologban, hisz ha a végtagjaiddal kalimpálsz egyfolytában, attól semmiképp nem javul a helyzet és előbb-utóbb kiesel a ritmusból. Próbáld tehát irányban tartani magad és használj fel minden szembejövő lehetőséget arra, hogy élményeket gyűjts!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kellemes csalódás ér a mai napon, olyan hírt kapsz, amire nem számítottál, s ami kifejezetten jó hatással lesz a jövődet tekintve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, mert az élet megoldja a poblémát, és segít megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz és fejest ugorhatsz a hétvégébe!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!