Napi horoszkóp május 31.: a Skorpiók végre megtalálják a megfelelő utat a sikerhez, a Nyilasokat a jó szándék vezérli

Borítókép: Napi horoszkóp május 31.: a Skorpiók végre megtalálják a megfelelő utat a sikerhez, a Nyilasokat a jó szándék vezérli Forrás: Unsplash by Mohau Mannathoko
A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki olyannyira nem tart kompetens személynek semmilyen tekintetben, hogy egyetlen önálló gondolatot sem enged kibontakoztatni, amely tőled érkezik. Rendkívül dühítő az, hogy nem lehetsz önmagad, azt azonban biztosan tudod, hogy semmiképp nem szeretnél vastag álarcokat magadon viselni csak azért, mert valaki domináns szerepet szeretne betölteni kettőtök kapcsolatában. Állj ki azért, amit képviselsz, nyugodtan add magad és ne az határozza meg a viselkedésedet, hogy mások mit próbálnak rád erőltetni. Mutasd meg, hogy veled nem lehet packázni!

BIKA (április 21-május 20)

Végre nem rohansz a feladataid után, így most van időd arra, hogy rendezd a körülötted hömpölygő, megoldatlan kérdéseket, hogy pontot tegyél minden olyan lezáratlan ügy végére, amely fejfájást okozhat, mindezt annak érdekében, hogy ne vessz el teljesen a sok bonyodalomban. Igyekezz tehát mihamarabb letudni minden kötelező programot, készíts egy aromaolajos pihentető fürdőt, önts magadnak egy pohár finom bort és relaxálj, amíg csak lehet. Ne engedd, hogy bármi megzavarjon, csak meditálj, engedj el mindent, ami zavar és koncentrálj azokra a gondolatokra, amelyek előrevisznek. Hidd el, jót fog tenni neked!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki akaratán és tudtán kívül olyasmivel bánt meg, amelyről nem is gondolta volna, hogy ilyen mély nyomot hagy majd benned. Ne haragudj rá, hisz egyáltalán nem ez volt a szándéka, hogy maradandó károsodást okozzon, sokkal inkább próbálta volna egy bizonyos dologgal kapcsolatban felnyitni a szemed, te azonban túl hevesen reagáltál. Érdemes azonban elgondolkodnod azon, talán azért ejtett rajtad sebet, mert igaz lehetett az, amit mondott. Amennyiben megpróbálsz a sértettségedtől elvonatkoztatni, meg fogod látni, hogy igenis volt értelme annak, amire az illető igyekezett rávilágítani!

RÁK (június 22-július 22)

Az események alakulálást ugyan befolyásolni nem tudod, mégis megpróbálod az szerint alakítani a helyzetet, hogy neked mi a legjobb. Amennyiben elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet, hisz a maguk útján mennek tovább a dolgok, neked csak el kellett őket indítani. Most koncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Így nem fogod nyugtalanul érezni magad amiatt, hogy befejezetlen munkát hagytál magad után. Este nyugodtan ülj be a barátnőddel egy hangulatos étteremben és vacsorázzatok egy jót, hisz neked is jár néha a kikapcsolódás!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A kissé zűrös ügyeidet tekintve végre meglátod fényt az alagút végén, hamarosan tehát lezárhatod azt, amik folyamatosan kellemetlen perceket okoznak. Rendkívül megnyugtató számodra az, hogy végre nem kell azon kattognod folyamatosan, hogy mi lesz ha lecsap rád Damoklész kardja. Amennyiben sikerül pontot tenned a dolgok végére, abban az esetben egy ideig igyekezz nem belebonyolódni olyan helyzetekbe, amelyeket mások mégcsak meg se közelítenek. Hidd el, sokkal pihentetőbb éjszakáknak nézel elébe, ha hátrahagyod a zűrös ügyeket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a közvetlen környezetedben borzasztóan inkorrekt módon egyszerűen sarokba szorított. Emiatt kezdetben nagyon dühös vagy, legszívesebben ajtóstól rontanál a házba, hisz pontosan tudod, hogy milyen hátsó szándékoktól vezérelve, milyen eszközöket használt fel ellened csak azért, hogy előnyt kovácsolhasson magának. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid és az ösztöneid érvényesüljenek, inkább higgadtan és okosan játszd meg a bábuid úgy, hogy a végén el ne veszítsd ezt a bizonyos játszmát! Ne feledd: az nevet, aki utoljára nevet!

A folytatásért kattints ide!