Napi horoszkóp május 16.: a Bikáknak érdemes megvédeniük az érdekeiket, a Rákok a tökéletességre törekszenek

Borítókép: Napi horoszkóp május 16.: a Bikáknak érdemes megvédeniük az érdekeiket, a Rákok a tökéletességre törekszenek Forrás: Pixabay by prettysleepy1
Ma sem érdemes megfeledkezned a horoszkópodról, hisz a a hét második felében is izgalmak várnak!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Komoly feladattal bíznak meg a hét második felében annak minden felelőségével együtt, mely rád nézve roppant hízelgő, hiszen nem mindenki alkalmas ilyen volumenű kihívások teljesítésére. Ami azonban kissé elbizonytalanít, az az, hogy a kompetenciahatáraidat senki nem tisztázza előtted. Épp ezért amíg a játékszabályokat nem látod világosan,addig nem is ajánlott a start mezőre állnod, keresd tehát meg az egész projekt megbízóját és fektessétek le a játékszabályokat, máskülönben egyfelől kicsúsztok a határidőből, másfelől pedig egy pillanat alatt alakulhat ki káosz az egészben. Cselekedj tehát mihamarabb és amennyiben minden világod, abban az esetben fuss neki nagy lendükettel a távnak. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felében nem túl tisztességes módon valaki próbálja rád hárítani a felelősséget egy bizonyos helyzetben, borzasztóan kényelmetlenül érzi ugyanis magát, emiatt inkább menekülni próbál, mielőtt bármit is számon kérhetne rajta bárki. Mivel azonban téged korántsem olyan fából faragtak, hogy hagyd magad belerántani a katyvaszba, épp ezért már az első pillanatban világosan és határozottan hozd az illető tudtára, hogy nem fogod elvinni a balhét helyette. Ezúttal a saját érdeked is, hogy kiderüljön az igazság, ne hagyd tehát magad egyetlen pillanatra sem besározni!

IKREK (május 21-június 21)

A hét végéhez közeledve kezdenek összegyűlni az el nem végzett feladatok, te pedig úgy érzed, hogy csak sodródsz az árral nem tudván, hogy mit és miképp kellene rendszerezned legalább magadban ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit megnyugodhass. Semmiképp ne hagyd azonban, hogy a fárdtság erőt vegyen rajtad és esetleg olyasmit adj fel, amin régóta dolgozol. Amennyiben túlságosan megterhelőnek érzed a sokféle feladatot, abban az esetben a kevésbé fontosakat tedd félre és koncentrálj azokra, amelyek gyors és eredményes befejezéssel kecsegtetnek, ez a legegyszerűbb módja ugyanis annak, hogy lejjebb adj a terhekből. Meglátod, ha kézzelfogható közelségbe kerül a siker, az igencsak motiválni fog!

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve minden helyzetben a tökéletességre törekszel, gyakorlatilag máson sem gondolkodsz, mint azon, hogy miként lehetnél még jobb, mely azonban roppant fárasztó számodra, hiszen úgy érzed, hogy mindig topformában kell lenned, az emberek ugyanis ezt szokták meg tőled. A hét második felében egy, mástól kapott tanácsnak köszönhetően elbizonytalanodsz, felmerül benned a kérdés, hogy valóban hosszú távon jó-e ez így neked. Amennyiben kinyílik a szemed és készen állsz arra, hogy kissé lejjebb adj az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, abban az esetben soha nem késő változtatni. Ez a saját életed, helyezd tehát önmagad a prioritási sorrend tetejére!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hatalmas áttörésre készülsz, olyan terveid vannak ugyanis, amelyek komoly siker lehetőségét tartogatják, ennek érdekében pedig mindent abszolút logikusan felépítettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál. Mielőtt azonban nekiindulsz az álmaid megvalósításának, előtte érdemes minden kockázattal számolnod, hisz bőséggel akadnak olyan gödrök, amelyekbe belelépve nem biztos, hogy pozitívan tudsz majd kijönni az adott helyzetből. A siker érdekében légy kemény és határozott, amennyiben tehát zöldre vált a lámpa, ne késlekedj, lépj a gázra, arra azonban ügyelj, hogy el ne veszítsd az uralmad a szituáció felett, annak ugyanis nagy ütközés lehet a vége!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felében kezdenek a gondolatok összekavarodni a fejedben, ami azelőtt teljesen világos volt számodra, az most teljesen összekuszálódik, nehezen koncentrálsz tehát a lényegre. Mivel sem rövid-, sem pedig hosszútávon nem tudsz így sikeres lenni, épp ezért menj le alfába és igyekezz rendezni a körülményeket. Ne add meg ezt az esélyt, menj elébe a dolgoknak és előzd meg a bajt, meglátod, sokkal hatékonyabban fogsz dolgozni, ha sikerült mindent helyre tenned magadban. Ne aggódj, meg fogja érteni mindenki, hogy most egy kis időre van szükséged!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Jelen pillanatban úgy érzed, boldogabban is tudnál élni, az utóbbi időben valahogy ugyanis nem alakul épp az elképzeléseid szerint a magánéleted, mely roppant módon elkeserít. Nem szabad azonban emiatt sokáig csüggedned, ne ragadj bele a pillanatnyi állapotba, próbálj inkább a jövőbe tekinteni, hiszen egészen biztosan vannak új lehetőségek, új élmények, melyek csak rád várnak. Kapcsolatba kerülhetsz ugyanis olyan emberekkel is, akik talán az új szerelmet is elhozzák majd neked. Légy tehát optimista, s kellőképpen nyitott is ahhoz, hogy megtaláld az Igazit!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második felében teljes mellbedobással dolgozol valamin, ami különösen fontos számodra, minden igyekezeted ellenére azonban nem nagyon akar jönni az eredmény, talán kicsit még úgy is érzed, mintha inkább hátrafelé haladnál. Nem érdemes azonban ezen bosszankodnod, fogadd inkább el, hogy jelen pillanatban nem tehetsz többet az ügy érdekben. Könnyen lehet, hogy egyszerűen most még csak ennyire vagy képes, s akármennyire is küzdesz, nem jutsz egyről a kettőre. A tudat azonban, hogy minden tőled telhetőt megtettél, mégis mindennél többet ér, tedd tehát a dolgodat továbbra is alázattal és szorgalommal, s meglátod, jönni fog az eredmény is!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében igyekszel titkolni az aggályaidat egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a legkevésbé sem szeretnéd ugyanis, ha faggatni kezdenének róla. Valaki azonban mégis ráérez a nyugtalanságodra és egy alkalmas pillanatban fel is teszi neked a kérdést, hogy vajon mi bánt. Mivel ez a bizonyos tényező rendkívüli módon nyomaszt, épp ezért jobb, ha megnyílsz és elmondod, hogy mi az, ami a fejedben jár. Hidd el, jelentősen megkönnyebbülhetsz, ha beszélsz róla, csupán az erre alkalmas, általad legmegbízhatóbbnak tartott személynek érdemes kiöntened a szíved. Sosem tudhatod, még az is lehet, hogy olyan tanácsot kapsz, ami mindent a helyére tesz benned!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében olyasmiről szerzel tudomást, ami végre előreviheti a folyamatban lévő projekteket, kilátásba helyezve a sikert is. Mivel azonban az még egyáltalán nem garantált, így nem is érdemes beleélned magad, továbbra is dolgozz szerényen és kitartással annak érdekében, hogy ne kerülhessen porszem a gépezetbe. Amennyiben pedig mégis így történne, abban az esetben pontosan tudod, hogy miképp kell reagálnod ahhoz, hogy a győzelmet semmi ne árnyékolhassa be. Koncentrálj, tégy meg minden tőled telhetőt és meglátod, az út végén ott vár a hőn áhított elismerés is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki olyasmivel traktál a hét második felében, ami abszolút nem érdekel, mivel azonban nem szeretnéd semmiképpen megbántani az illetőt, ezért hallgatod a mondanivalóját. Mivel egy idő után roppant módon frusztrál, hogy mindhiába próbálsz témát váltani, ő nem nagyon veszi a lapot, épp ezért eljött a pillanat, amikor nincs értelme tovább kertelned, mondd meg neki, hogy az egész téma roppant módon távol áll tőled, mi több abszolút hidegen hagy. Légy határozott, ugyanakkor diplomatikus, nem kell ahhoz senkit megbántanod, hogy elmondd a véleményedet!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a hét második felében egy igen fajsúlyos ügyben a legjobbkor érkezik, amikor már kezdesz tanácstalanul toporogni. Hálás lehetsz neki, hisz akadt egy ember a sok körül, aki nem csupán a partvonalról kiabált, hogy miképp kellene a kartempót alkalmaznod, hanem bizony dobott egy mentőövet annak érdekében, hogy biztonságban partot érj. Számodra is hihetetlen, hogy van végre valaki, akire minden nehézség ellenére számíthatsz, aki hajlandó gondolkodás nélkül kiállni melletted. Igyekezz viszonozni ezt a feltétel nélküli törődésf annak érdekében, hogy ne legyen az illető által nyújtott gesztus egyoldalú!