Napi horoszkóp május 22.: a Rákoktól a szokásosnál nagyobb teljesítményt vár el a környezetük, az Oroszlánok az őszinteség hívei

Borítókép: Napi horoszkóp május 22.: a Rákoktól a szokásosnál nagyobb teljesítményt vár el a környezetük, az Oroszlánok az őszinteség hívei Forrás: Unsplash by Ivan Nedelchev
A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Ha előre tudod a saját terveidet, nem árt, ha másokkal is megosztod, hisz ha nincsenek felkészülve a váratlan fordulatokra és az általad eszközölt változtatásokra, nem mindenki lesz odáig értük. Te sem szeretnéd, ha a valaki egyik napról a másikba öntené a hideg vizet a nyakadba. Épp ezért te is légy lojális és korrekt a többiekkel, így sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted is és jóval népszerűbb leszel!

BIKA (április 21-május 20)

Nehéz döntést kell meghoznod a hét utolsó napján, mely láthatóan tonnás teherként nehezedik rád. Folyamatosan hozod fel magadban a pro és kontra érveket, fogalmad ugyanis sincs, merre billentsd a helyzetet, hiszen félsz annak következményeitől. Ne vedd azonban ennyire a lelkedre a dolgot, hallgass a női megérzéseidre, ne mások tanácsára mondj feketét vagy fehéret, csakis a saját intuícióid vezéreljenek. Időnként úgy kell cselekedned, hogy te, magad legyél előtérben, persze olyanformán, hogy nem taposod el közben a körülötted lévőket. Most magadra gondolj, holnap majd mások lesznek fontosak!

IKREK (május 21-június 21)

Túl sok mindent szeretnél egyidőben megkaparintani, azonban nehezen bírkózol meg vele, hisz ennyi terhet nem lehet egyszerre a hátadon cipelni! Igyekezz megtalálni az egyensúlyt, állíts fel egy prioritási sorrendet és aszerint haladj előre. Mostmár tudod, hisz a saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy nem feltétlenül jó döntés egy fenékkel több lovat megpróbálni megülni, épp ezért legközelebb próbálj egészséges mennyiségű terhet magadra vállalni! Ne habzsolj, mert csak a torkodon akad a falat!

RÁK (június 22-július 22)

A környezeted az átlagosnál nagyobb teljesítményt vár el tőled, te azonban feszélyezve érzed magad, hisz egyáltalán nem vagy biztos benne, hogy elegendő tudás és képesség birtokában vagy ahhoz, hogy olyan eredményt hozz ki magadból, amely az eddigi, lehető legjobb. Mindennek ellenére meg kell próbálnod, hisz anélkül, hogy nem teszed egyre magasabbra a lécet, soha nem leszel jobb magasugró. Teher alatt nő a pálma, fuss neki és adj egy esélyt a pozitív végkimenetelnek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ha a feléd kinyilvánított őszinteséget elvárod az emberektől, akkor bizony neked is fel kell vállalnod a véleményed, még abban az esetben is, ha az negatív. Amennyiben szeretnél valamit, mondd ki őszintén, mert így soha nem fogod tudni a céljaid elérni és az akaratod érvényesíteni másokkal szemben. Hidd el, nem fogják kétkedve fogadni, sőt, a segítségedre is lesznek néhányan! Hallasd a hangod, hisz “néma gyereknek anyja se érti a szavát”!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Közeleg a határidő ahhoz, hogy egy fontos döntést meghozz, ám te kételkedsz abban, hogy vajon miként kellene állást foglalnod. Bizonytalanságod oka nem más, mint a félelem, mely táplálja jelen pillanatban a helyzetedet, ám ha elég bátor vagy és mersz feketét vagy fehéret mondani, az hatalmas nyomás alól szabadítana fel. Ne szégyellj tanácsot kérni olyan emberektől, akiknek adsz a véleményére és akik kézzel fogható dolgokat mondanak. Ugyan a végső döntés a te kezedben van, nyugodt lelkiismerettel fogod meghozni, hisz nem csupán egymagad szemszögéből vizsgáltad a dolgot.

A folytatásért kattints ide!