Napi horoszkóp május 15.: a Szüzek abszolút lelkesek egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a Nyilasok újabb lendületet kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp május 15.: a Szüzek abszolút lelkesek egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a Nyilasok újabb lendületet kapnak Forrás: Pexels by Asad Photo Maldives
A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Sikerül elbizonytalanodnod egy megoldásra váró üggyel kapcsolatban, ám ennek okát nem magadban kell keresned, akad ugyanis valaki az ismerőseid között, aki mindent megtesz azért, hogy megingasson a hitedben. Egyfolytában azon dolgozik, hogy zavart keltsen, s mindenáron szeretné elérni, hogy feladd az egészet. Ugyan nem egészen világos számodra, hogy ezt miért csinálja, de nem is kell foglalkoznod vele. Neked most nincs más dolgod, mint határozottan tovább menni az általad választott úton, s ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Egyszerű, mint az egyszer egy, igaz?

BIKA (április 21-május 20)

Különösebb mérlegelés nélkül, elhamarkodottan ítélsz meg egy szituációt, amelynek nem ismered minden részletét, ezért hajlamos vagy részrehajlóvá válni, ami nem ami nem igazán célravezető. Ha úgy érzed, érdekelt vagy a dologban, ismerd meg az ügy részleteit, ásd magad a mélyére, és ha mindennel tökéletesen tisztában vagy, akkor nyilváníts véleményt, de csak abban az esetben, ha bárki megkérdez erről. Légy óvatos, mert ha túl nyíltan és nyersen fogalmazol, olyan embereket bánthatsz meg akaratodon kívül, akik közel állnak hozzád! Próbálj finoman fogalmazni, így nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy a felelősséget neked kelljen vállalnod!

IKREK (május 21-június 21)

Kis túlzással nagyjából világmegváltó terveid vannak, amelyeken viszonylag hosszú ideje dolgozol. Nagyon hiszel ebben, s magabiztosságodban semmi és senki nem ingathat meg. Jobban teszed azonban, ha vigyázol, mert lesznek olyan személyek, akik megpróbálnak elbizonytalanítani és kizökkenteni. Neked semmi más dolgod nincs, mint önmagadban hinni. Ne hallgass azokra, akik más irányba akarnak téríteni. Egyedül is elég erős vagy, hogy nyerő lehess!

RÁK (június 22-július 22)

Lévén, hogy a hét utolsó napja van, szeretnél valamin nagyon gyorsan túlesni, ezért sürgeted a folyamatot. Így azonban csak az ellenkezőjét éred el, s nem hogy haladna minden előre, az az érzésed, hogy hátrafelé menetelsz. A megoldás nem a rohanásban rejlik, sokkal inkább abban, hogy ne hajtsd a megoldást olyan görcsösen, hiszen az egészbe nagyon könnyen belebukhatsz. Szép lassan ügess vele, meglátod, így is el tudod érni a célodat, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá! Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé elmérted a teherbíró képességedet, termédek mennyiségű súly nehezedik rád, amely alatt kezdesz összeroskadni. Túl sok minden nyomja most a vállad, emiatt nem is vagy kitörően nagy versenyformában. Talán ha néhány dolgot kiveszel abból a bizonyos képzeletbeli zsákból, könnyebb lesz a dolgod. Nem vagy te egy magashegyi serpa, s nem is az a dolgod, hogy minden terhet magadra vegyél annak érdekében, hogy másoknak könnyebb legyen a hegymászás. Hidd, el, jobban teszed, ha megszabadulsz legalább a terhek egy részétől, abban az esetben talán magadra is jut némi energiád.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy egy bizonyos üggyel kapcsolatban. A környezetedben azonban szinte senki nem bízik a sikerben, ezért eléggé szkeptikusan állnak a dologhoz, s téged is le akarnak beszélni arról, hogy túl sok energiát fektess bele. Te viszont másként látod és még mindig reménykedsz abban, hogy ebből a helyzetből ki lehet hozni valamit. Ha nem adod fel, a lelkesedésed akár még ragályos is lehet, s amennyiben átragad másokra is, tényleg kellemes meglepetésben lehet részetek: együtt elérhetitek azt, amiben csak kevesen hittek.

A folytatásért kattints ide!