Napi horoszkóp június 29.: a Rákoknak érdemes egy időre átadniuk az irányító szerepet, a Nyilasok régi kapcsolatot zárhatnak le

Borítókép: Napi horoszkóp június 29.: a Rákoknak érdemes egy időre átadniuk az irányító szerepet, a Nyilasok régi kapcsolatot zárhatnak le Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A rekkenő hőségben is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz ismét izgalmas üzenetek érkeztek, egyenesen a csillagoktól!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Szíved szerint új dolgokba vágnál bele, izgalmakra, adrenalinszint-emelkedésre vágysz, olyasfajta emlékezetes kalandra, amely óriási lendületet adhat. Amennyiben valóban ez a célod, abban az esetben nem is érdemes tovább húznod az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül felérj a hegy csúcsára, ám ha visszatekintesz majd a hosszú utadra, rá fogsz jönni, hogy megérte áldozatot hozni a boldogságod és büszkeséged érdekében! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Gyakorlatilag mindig, így ma is ugyanazon labirintusban bolyongsz: egyszerűen nem tudsz nemet mondani senkinek semmire, ezért mindent bevállalsz azért, hogy másoknak könnyítsd az útját, mely aztán számodra jelent tonnás terhet és nagy elveszettséget. Mielőtt azonban végzetes, vissza nem fordítható baj történne, igyekezz megtanulni végre nemet mondani és elutasítani azt, aki ilyesfajta felelősséget szeretne a nyakadba akasztani, ne akarj a Világ hőse lenni mindenáron. Neked is véges az energiaraktárad, nem fér el egyszerre minden a hátadon, hisz emberből vagy te is. Ne félj ezt hangosan kimondani, hisz a te érdekes vannak épp kockára téve!

IKREK (május 21-június 21)

Kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, nem igazán tudod ugyanis, hogy melyik utat kellene választanod annak érdekében, hogy ne vessz el a helyzet sűrűjében. Ahhoz tehát, hogy megoldás szülessen, mindenképp ajánlott beszélned valakivel a bonyodalmakról, hiszen attól nem oldódik meg a dolog, hogy bebábozod magadban. Nézz szembe vele és próbálj mihamarabb megnyugtató megoldást vagy választ találni, mert ez így hosszútávon nem-igen lesz kedvező. Hidd el, ha megleled a választ a kérdéseidre, sokkal jobban fogsz tudni aludni a jövőben!

RÁK (június 22-július 22)

Általában azt preferálod, ha irányító szerepben vagy, az esetek döntő többségében mindent szeretsz kontrollálni, kifejezetten jól esik, ha mások hozzád fordulnak útmutatásért, hisz az egyfajta bizonyosság számodra, hogy valóban értesz ahhoz, amit csinálsz. Azt azért érdemes mindenképp szem előtt tartanod, hogy nem te vagy az egyetlen hozzáértője a dolgoknak, így érdemes másoknak is bizalmat szavaznod, hisz akkor lazíthatsz végre egy kicsit és nem kell folyamatos görcsben lenned, s félig nyitott szemmel aludnod. Hidd el, attól nem omlik semmi a fejedre, mert egy kicsit kikapcsolódsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Páratlan lehetőséget hoz számodra a mai nap, amellyel végre kitörhetsz az egyhangúságból és olyan kalandra indulhatsz, amely hosszútávú élményeket tartogat. Ne hezitálj, ragadd meg az alkalmat, hisz nem mindennap hullik az ember elé egy ilyen, a soha vissza nem térő fajtából. Szedd össze minden tudásod, hisz szükséged lesz rá ahhoz, hogy megmutathasd, mennyire érdemelted ki azt, hogy olyasmibe kezdhess, amit soha életedben nem csináltál még. Ne görcsölj rá, menni fog anélkül is, csak add át magad az érzésnek és mindent a szíved szerint csinálj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Teljesen nyugodt vagy, hisz minden folyamatban lévő ügyed a terveid szerint alakul, gyakorlatilag a legjobb úton vagy afelé, hogy lassan jövedelmezni is kezdjenek végre. Bár sokszor elgyengülni látszottál, mégis ékes bizonyítékot kaptál, hogy megérte annyi energiát befektetni, most ugyanis nyugodtan dőlhetsz hátra egy időre, nem kell reggeltől-estig azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikereidről, hisz nagyon úgy tűnik, ez már a zsebedben van.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Borzasztóan bánt egy bizonyos dolog, ami egyszerűen nem hagy nyugodni, megállás nélkül ekörül forognak a gondolataid. Mivel már az általános közérzetedre is kezd rátelepedni ez a fajta nyomás, így most eljött az idő, hogy szembenézz vele, akár úgy is, hogy megosztod egy számodra kedves emberrel, akiben megbízhatsz és pontosan tudod, hogy nem is fog visszaélni a helyzeteddel. Mondj el mindent részletesen, kérd a tanácsát és légy nyitott mindenféle megoldási javaslatra. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a dolog végére, és egyszer s mindenkorra lezárod az ügyet, az életkedved is vissza fog térni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egyfajta válaszút előtt állsz, amikor el kell döntened, hogyan legyen tovább, merre vigyen az utad, miként rendezkedj be hosszabb távon. Amennyiben úgy döntesz, hogy kidobod a vasmacskát a hajóból es lehorgonyzol, abban az úgy készülj fel, hogy a lehető legjobb legyen számodra, ám ha arra az álláspontra jutsz, hogy ideje továbbállni, abban az esetben húzd fel a vitorlát és hajózz tovább. Amennyiben ugyanis csupán a pocsolyában álldogálsz, soha nem lesz esélyed arra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, hogy oda juss egyszer, ahova soha nem gondoltad volna. Ha viszont így jól érzed magad, akkor ne álmodj a lehetetlenről, törődj bele a jelenedbe.

A folytatásért kattints ide!