JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp június 11.: a Skorpiók a tökéletességre törekszenek, a Bakoknak fontos küldetést kell teljesíteniük

Borítókép: Napi horoszkóp június 11.: a Skorpiók a tökéletességre törekszenek, a Bakoknak fontos küldetést kell teljesíteniük Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
Hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 11.

KOS (március 21-április 20)

A környezeted nem igazán támogatja az sikerre történő törekvéseidet, emiatt nem is igazán akad olyasfajta háttered, akikhez fordulhatnál és akik melletted állnának jóban-rosszban. Kissé elszomorít a helyzet, ám amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, abban az esetben nem kell a továbbiakban támogatókat keresned. Hagyd hátra tehát a hitetleneket és egyszerűen járd a saját utadat! Tanuld meg, hogy nem akkor leszel sikeres, ha folyton másokra támaszkodva menetelsz, ha hiszel magadban és a képességeidben, bizonyosan meg fogsz tudni bírkózni a nehezével. A többiek pedig csak tátott szájjal ámulnak majd, hogy milyen magasságokba jutottáll!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki rád testált egy feladatot, te pedig túl gyenge voltál ahhoz, hogy nemet mondj, így kénytelen-kelletlen elvállaltad, ám mostanra kezd a fejed fölé tornyosulni. Önmagadat okolod azért, hogy ez most így alakult, nem is érted, miért nem volt benned annyi temperamentum, hogy kiállj magadért. Ennek azonban -te is beláthatod- semmi értelme, hisz attól előrébb nem kerülhetsz. Fortyogás helyett igyekezz tehát összeszedni magad és nekirugaszkodni a dolognak, ellenkező esetben rámehet az egész hétvégéd! Amennyiben pihenni szeretnél, ne habozz, tegyél félre mindent és tegyél pontot a végére, legközelebb pedig a saját érdekedben tanulj meg nemet mondani!

IKREK (május 21-június 21)

Egy bizonyos szituációban az az érzésed, hogy megpróbálnak elnyomni, nem-igen tudod érvényesíteni az akaratodat, nem tudsz hangot adni a véleményednek sem. Érthető módon rendkívülien bosszús vagy emiatt, kezd elfogyni a türelmed, egyszerűen a fejedbe sem fér, hogy emberek miként viselkedhetnek így nem csak veled, de másokkal is. Eljött tehát a te időd, amikor egyszerűen megálljt kell parancsolnod mindenkinek, aki megpróbál rád telepedni. Nincs szükséged arra, hogy valaki mindenáron szorongassa a kezedet, tudsz te egyedül is gondolkoddni és döntést hozni. Értesd meg mindenkivel, hogy értelmes felnőtt ember vagy, akit mások nem tehetnek csak úgy zsebre, mint egy használt papírzsebkendőt!

RÁK (június 22-július 22)

Általában nem szívesen kockáztatsz semmilyen helyzetben, inkább pesszimistán tekintesz a jövőbe, nem hiszel a sikerben, és ez a gondolkodásmód az esetek döntő többségében be is vonzza a kudarcot. Épp ezért most itt az ideje annak, hogy végre kicsit bátrabb legyél, hogy ne csak a kudarc lehetőségét lásd a dologban, s merj akár olyan őrültségekre is vállalkozni, amelyekből végre jól jöhetsz ki. Hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is, ha ugyanis mindig csak óvatosan, lassú tempóban lépkedsz, elesni ugyan nem fogsz, de soha nem is alkotsz maradandót alkotni! el, aki mer, az nyer!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami olyasmibe vágj bele, ami ugyan most még teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra a dolog izgalma is. Épp ezért most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess az ügy végére és sikeres lehess, ám ha visszatekintesz majd a hosszú útra, rá fogsz jönni, hogy a boldogságod érdekében megérte!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindent megteszel azért, hogy megtaláld a közös nevezőt valakivel, egy számodra kiemelten fontos helyzetben. Mivel ez így huzamosabb ideig nem-igen lesz működőképes és a te türelmed sem végtelen, épp ezért igyekezz az általad felállított logikai szálak mentén megértetni vele, miért olyan fontos neked, ha sikerül végigvinni egy ügyet. Ha semmiképp nem akarja megérteni a te álláspontodat, ne vesződj vele, inkább a saját dolgodra fókuszálj, attól ugyanis nem fogsz előrébb jutni, hogy feleslegesen futod a köröket!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Azt hitted, előbb végzel azokkal a munkafolyamatokkal, amelyeken régóta dolgozol már, ennek megfelelően elég fáradt vagy, nincs nagyon türelmed ahhoz, hogy tovább küzdj. Most kell azonban megráznod magad, felállnod és továbbmenned, ne add fel, mert nem tudhatod, hogy nem egy lépéssel a célvonal előtt roskadsz-e össze vagy messzebb vagy még. Ha csak kicsivel a cél előtt fordítasz hátat, lelkiismeret-furdalás fog gyötörni, hogy mi lett volna, ha tovább mész! Ne add fel most, az erő legyen veled!

A folytatásért kattints ide!