Napi horoszkóp július 28.: a Kosokat magával ragadja az érzelmi cunami, a Szüzeknek érdemes a saját határaikat figyelembe venniük

Borítókép: Napi horoszkóp július 28.: a Kosokat magával ragadja az érzelmi cunami,  a Szüzeknek érdemes a saját határaikat figyelembe venniük Forrás: Unsplash by Samantha Sophia
A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 28.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében magad sem érted az okát, de egyszerűen mintegy szökőárként sodornak magukkal az érzelmek, olyasfajta ambivalens érzések kerítettek ugyanis mostanra a hatalmukba, amelyekkel nem-igen tudsz mit kezdeni. Ennek megfelelően az egyik percben kitörő vidámsággal nevetgélsz, a másik percben azonban képes vagy letargiába esni. Ezt az érzelmi hullámzást felfoghatod egyfajta jelként is, mely azt mutatja, hogy lelkileg kezdesz bizony lemerülni. Épp ezért eljött az ideje annak, hogy kevesebb terhet vállalj, hogy ne mindig a rohanás töltse ki az életed. Kapcsolódj ki, töltődj fel, a rohanó hétköznapokban gondolj magadra is, meglátod, hosszabb távon sokat profitálhatsz belőle!

BIKA (április 21-május 20)

Viszonylag hosszú ideje tolsz magad előtt egy megoldatlan kérdést, tudod azonban, hogy hamarosan nem lesz más választásod, mint szembe nézni vele és pontot tenni a végére. Anndk érdekében tehát, hogy mihamarabb lehárhasd az egészet, igyekezz a külvilág kizárásával, elvonulva végigzongorázni a pro és kontra érveket, majd úgy megoldani a helyzetet, hogy abból se te, se a környezeted ne sérüljön semmilyen formában. Igen, lehet hogy ez most nem az a szituáció, amelyről álmodoztál, ám ahhoz hogy emberileg képes legyél fejlődni, ilyen szituációkat is meg kell tudnod oldani! Menni fog, csupán csak magadban kell hinned!

IKREK (május 21-június 21)

Minden körülmények között törekszel az önazonosságra, semmi és senki kedvéért nem vagy hajlandó álarcot húzni és eljátszani egy tőled teljesen távolálló karaktert, akivel mégcsak köszönőviszonyban sem vagy. Ezért szeretnek olyan sokan, ezért adnak a véleményedre, melynek nem is félsz hangot adni, hisz teljeskörű bizalmukat élvezed. Maradj mindig ilyen, mert ha bármiféle, felvett szerep megformálásába kezdesz, kieshetsz a bizalom köréből! Csak legyél önmagad, bármi történjék!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a környezetedben olyasmin töri a fejét, amely számodra rengeteg kockázatot rejt magában. Épp ezért semmiképp nem hagyod magad az eseményekkel sodródni, mi több, figyelmezteted az illetőt is a veszélyekre. Mindenképp mondd el tehát neki a véleményed, ennél többet azonban jelen pillanatban nem tehetsz érte. Fogadd el, ha mások más utat választanak, te a sajàg életedre összpontosíts, ők pedig majd a saját, sajgó sebeiből megtapasztalják, hogy melyik gödröt érdemes elkerülni. Biztosítsd a támogatásodról, ez minden, amire képes vagy, ne is akarj többet kihozni a helyzetből, ellenkező esetben te is veszélybe kerülhetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár az elején, hihetetlen alapossággal számítottad ki az előtte álló folyamat menetét, figyelembe vetted a legapróbb részleteket is, valamilyen oknál fogva azonban mégsem a magadtól elvárt ereményt tudtad hozni a végén. Ne okold magad, ne is lovagolj rajta, inkább vondd le a konzekvenciát és igyekezz a hibáidból okulni. Meglátod, legközelebb biztosan nem botlasz majd meg ugyanabban a kőben, hiszen sokkal tapasztaltabb leszel. Kudarcok jönnek-mennek az ember életében, mégsem szabad semmiképp sem feladni, hisz akkor garantáltan elmaradnak a sikerélmények is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bármennyire is igyekszel szervezetten élni az életed, időnként előfordul az, hogy a másoknak történő megfelelni akarásod okán mindenkinek mindent megígérsz, azonban ezeknek az ígéreteknek rendre az a vége, hogy akaratodon kívül is csalódást okozol. Beláthatod tehát, hogy egy fenékkel nem lehet egyszerre több lovat megülni, illetve hogy elsősorban önmagadnak érdemes megfelelned. Arra törekedj, hogy ne vegyél több terhet a válladra annál, mint amit elbírsz, hisz ha összeroppansz valamennyi alatt, az neked és másoknak sem jó. Próbálj szelektálni a megbízások között!

A folytatásért kattints ide!