Napi horoszkóp július 2.: az Oroszlánok kiállnak magukért, a Bakoknak pihenésre van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp július 2.: az Oroszlánok kiállnak magukért, a Bakoknak pihenésre van szükségük Forrás: Unsplash by Derek Thomson
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 2.

KOS (március 21-április 20.)

Úgy tűnik, egyfaj.ta válaszút előtt állsz, amikor el kell döntened, hogy pontosan merre tartasz, mik a céljaid és hogyan kellene továbblépned ahhoz, hogy sikeres és eredményes legyél abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a jelenlegi tevékenységed nem az épülésedre szolgál, ne erőltesd, mert nagyon gyorsan ki fogsz égni és hasznos dolgot már nemigen fogsz tudni kihozni a helyzetből. Ebben az esetben inkább lépj tovább, s keress más célokat! Hidd el, a Világ tele van olyan kihívásokkal, amelyekben sikeres lehetsz, ne ragadj el egy ponton!

BIKA (április 21.-május 20.)

Elég nehezen viselsz már egy terhet és a vele járó kellemetlenséget, épp ezért alig várod, hogy a végére juss és lezárhasd az egészet. Jelenleg azonban nagyon úgy tűnik, hogy várat magára a lezárás lehetősége, a körülmények ugyanis nem igazán teszik lehetővé azt, hogy továbbléphess. Ne bosszankodj azonban emiatt, érdemes egy kis türelmet magadra erőltetni és kivárni a pillanatot, amikor minden ideálissá válik ahhoz, hogy pontot tehess mindennek a végére, ami zavar és ne kelljen többé kényelmetlenül érezned magad. Hidd el, eljön ez a pillanat is, ám minél inkább erőlteted, annál messzebb kerülsz tőle! A türelem fog majd csupán sikert hozni neked, épp ezért érdemes egyelőre várnod!

IKREK (május 21.-június 21.)

Mindenáron segíteni szeretnél valakin, aki meglátásod szerint nem boldogul egyedül, ám az illető a legnagyobb megdöbbenésedre rossz néven veszi a gesztust, illetve a rossz szándékot látja benned. Fogalmad sincs, mi az oka a heves reakciónak, de semmiképp ne haragudj rá emiatt, hisz ránézésre nem tudod megállapítani, hogy mi lehet a háttérben, nagy valószínűséggel olyasfajta csalódás érhette egy hasonló helyzetben, hogy nem mer bizalmat adni senkinek. Próbáld türelmesen elmagyarázni neki és megértetni vele, hogy te vagy az a személy, aki a legkevésbé sem szeretné hátba támadni, mindenképp biztosítsd arról, hogy ott vagy és számíthat rád! Légy megértő vele, hisz ez lesz talán a legnagyobb bizonyíték az illető számára is!

RÁK (június 22.-július 22.)

Az elmúlt néhány napban kissé nyögve-nyelősen ment minden körülötted, úgy érezted, hogy van valami, ami abszolút hátráltatja az előrehaladásodat, ám ma úgy tűnik, vége ennek a szerencsére rövid ideig tartó időszaknak. Lassan ugyanis kezd minden világossá válni, a dolgok a helyükre kerülnek és ez rendkívül megnyugtató számodra. Az eltelt napokban megtanultál okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így a jövőben nem lesz probléma az sem, hogy idejében add fel, ha már nem bírod a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal, és a hétvége folyamán végre kicsit kifújhatod magad!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, aki mindenáron a befolyása alatt szeretne tartani és elhitetni veled, hogy bármi áron neki kell megfelelned. Ez téged rendkívüli módon bosszant, épp ezért egyetlen percig nem kell hagynod magad, állj a sarkadra és egyszer, s mindenkorra tisztázd az illetővel, hogy szuverén személyiség vagy önálló gondolatokkal, véleménnyel és elérni kívánt célokkal. Ne engedd elnyomni magad, a végsőkig küzdj azért, hogy leszálljon rólad. Keressen magának másokat, akiket bábként tud irányítani, te ugyanis nem vagy rá alkalmas, ami ez esetben egy pozitívum rád nézve!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Magad sem találod az okát, mégis rossz előérzeted van egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ez az érzés pedig egyre inkább kezd eluralkodni rajtad, meghatározva az közérzetedet is. Amennyiben nem szeretnéd az egész hétvégét ilyenformán eltölteni, abban az esetben érdemes utánajárnod azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, hisz ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát, s megfelelőképpen felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképpen ne ülj tétlenül a babérjaidon!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)

Minden hasznos energiádat abba fekteted, hogy megértess a környezeteddel valamit, ám akármekkora erőfeszítéseket is teszel, egyszerűen nem tudtok dűlőre jutni. Ők ugyanis abszolút nem akarják megérteni a te álláspontodat, ennek következtében nem is fogadják el. Tégy egy utolsó kísérletet arra, hogy az általad logikusnak vélt vonal mentén haladva megértesd velük a te szemszögedből vizsgálva a dolgot. Aki még ezek után sem érti, az soha nem is fogja, épp ezért kár a gőzért. Menj és járd a saját utad, a többiek pedig majd megoldanak mindent, ahogy tudnak!

Gondod van a kapcsolataiddal? Lehet, hogy a horoszkópod tehet róla? Nézd meg a galériánkat!