Napi horoszkóp július 18.: az Oroszlánoknak érdemes alakítaniuk az eddigi prioritási sorrendjükön, a Halak kissé szélmalom harcot vívnak valakivel

Borítókép: Napi horoszkóp július 18.: az Oroszlánoknak érdemes alakítaniuk az eddigi prioritási sorrendjükön, a Halak kissé szélmalom harcot vívnak valakivel Forrás: Pexels by Marcus Aurelius
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 18.

KOS (március 21.-április 20.)

Úgy érzed, abszolút egy hullámhosszon vagy valakivel, teljesen jól működik közöttetek a kémia, épp ezért elérkezettnek latod az időt arra, hogy szorosabbra fűzd a szálakat. Add meg a módját a dolognak, ne csak úgy félvállról vesd oda, hogy mellesleg részedről készen állsz egy kapcsolatra, légy ennél sokkal odaadóbb és részletesebb. Menjetek el egy sétára vagy hívd át magadhoz egy pizzázós, filmezős estére és mondd el neki, hogy megérettek benned az érzelmek arra, hogy a közös jövőtöket építsétek, amennyiben partner hozzá ő is. Ha jók voltak a megérzéseid, akkor nem nyúlhatsz mellé!

BIKA (április 21.-május 20.)

A hét első napján váratlanul lehetőséged adódik arra, hogy egy különleges programon vehess részt, amelyre máskor nincs lehetőséged, ami energiával tölt fel, ezáltal sokkal derűlátóbb lehetsz az előtted álló hét tekintetében. Használd ki az alkalmat és add át magad ennek a bizonyos lehetőségnek, egyszerűen kapcsolódj ki és csináld azt, amit szeretsz! Nem is kell ennél több, ne sajnáld magadtól az endorfint, hisz mindenkinek szüksége van pozitív impulzusokra annak érdekében, hogy tudjon miből táplálkozni a szürkébb, dolgosabb hétköznapokon!

IKREK (május 21.-június 21.)

Bár azt gondolod, hogy a kisujjadban van minden tudás, a hét első napján mégis a képességeit meghaladó feladat fogott ki rajtad. Nem kell szégyellned, ha valamihez nem értesz annyira, s amennyiben ezt be mered vallani magadnak, most még nem késő. Keress valakit, aki nálad tapasztaltabb ebben az ügyben és pontosan tudja, hogy mit kell csinálni. Kellő alázattal és akaraterővel meg tudod tanulni te is ezt a folyamatot, csak legyél nyitott és befogadó! Legközelebb már nem fog gondot okozni az ehhez hasonló kihívás!

RÁK (június 22.-július 22.)

Jelentéktelennek tartasz valamit, ezért nem is igen foglalkozol vele, mások azonban jelzik, hogy amennyiben elodázod a dolgot, az utólag még nagy jelentőséggel is bírhat. Most érdemes tehát időt szentelned rá, hogy túless rajta, még ha esetleg kellemetlen is a számodra, ellenkező esetben később probléma lehet belőle, és kényelmetlen perceket is szerezhetsz magadnak. Szedd össze magad, állj a sarkadra és indulj el. Minél hamarabb szánod rá magad, annál előbb szabadulsz!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Az utóbbi időben felértékelődtek számodra azok az emberi kapcsolatok, amelyek meghatározóak az életedben. Szeretnél sokkal több időt tölteni a szeretteiddel, a barátaiddal, hiányoznak a nagy közös családi ebédek, a barátokkal való bulizások, a felhőtlenség. Eljött tehát az idő, amikor kozmetikáznod kell a prioritási sorrenden és azokat a dolgokat, programokat, személyeket legfelülre helyezni, akik vagy akik bármilyen módon közel állnak a szívedhez. Hidd el, rövid az élet, nem érdemes tehát magad előtt tolnod ezeket a dolgokat, a Mának élj, ne a Holnapot tervezd egyfolytában, mert könnyen lehet, hogy észre sem veszed és messzire sodor a víz, onnan pedig már sokkal nehezebb visszaúszni!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Olyasvalaki nyilvánít bíráló véleményt veled kapcsolatban, aki a legkevésbe sem ismer, gyakorlatilag szinte semmit nem is tud rólad, ennek ellenére mégis jogot formál arra, hogy kritikát fogalmazzon meg a hátad mögött. Mivel te magadból indulsz ki és pontosan tudod, hogy sosem csinálnál ilyesmit, épp ezért borzasztóan felháborítónak találod azt, hogy vannak olyan emberek, akik lelkiismeret furdalás nélkül képesek erre. Mivel azonban nem vagytok egyenrangú vitapartnerek, hisz az értékrendetek nagyban különbözik, épp ezért hagyd meg az illetőt a maga mocsarában süllyedni, akik ismernek, úgyis tudják rólad, hogy mire vagy képes, így mit sem számít az ő bíráló véleménye. Azokra összpontosíts inkább, akikre érdemes!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

Feléd is közeledik a nagy szerelem? Nézd meg a galériánkat!