Napi horoszkóp július 17.: a Bikákat a jó szándék vezérli, az Oroszlánok számára eljött a cselekvés ideje

Borítókép: Napi horoszkóp július 17.: a Bikákat a jó szándék vezérli, az Oroszlánok számára eljött a cselekvés ideje Forrás: Pexels by Vilnis Husko
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 17.

KOS (március 21.-április 20.)

A hét utolsó napját arra szántad, hogy kicsit félrevonulj a gondolataiddal és rendezd a magad körül a dolgokat. Erre azonban nem-igen lesz ma lehetőséged, hisz valaki váratlanul megjelenik, aki miatt érdemes felborítani a mai programot és engedned a kísértésnek. Arra azért ügyelj, hogy ne nyílj meg teljesen, a játékban benne lehetsz, de nem kell kiteregetned a kártyáidat. Adj egy esélyt a dolognak, de ne éld bele magad, hisz ha nem az általad elvárt eredmény születik, hatalmasat csalódhatsz. Fogd fel úgy az illető személyét, mint egy élet adta lehetőséget, de nem érdemes mindent egy lapra feltenni. Ha összejöttök, oké, ha nem, azt is könnyű szívvel fogadd el, így csalódhatsz a legkisebbet!

BIKA (április 21.-május 20.)

Jó szándékkal veszed a kezedbe az irányítást egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a nagy segíteni akarásod azonban visszájára fordul és mégsem úgy sül el, ahogy eredetileg szeretted volna. A nagy bukást elkerülendő, gyorsan és megfelelően kell reagálnod, hatékonyan beavatkozva ahhoz, hogy ne omoljon az egész csőstül a fejedre. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a problémát, így nem tart sokáig az sem, hogy kioldd a gordiusi-csomót. Vesd meg minden tudásod és eddig megszerzett tapasztalatod, mindeközben felvállalva azt, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel Te is halandó ember vagy, abszolút elfogadott a tévedés lehetősége!

IKREK (május 21.-június 21.)

Kissé sarokba szorítva érzed magad, olyan döntést kell ugyanis a hét utolsó napján meghoznod, amelyen szíved szerint hosszabb ideig elméláztál volna még. Most azonban nincs más választásod, mint dűlőre jutni és valamennyi kockázatot vállalva mondani valamit. Időnként sokkal jobb bevállalni egy ilyen helyzetet, mint sokáig hezitálni, mert csak magadat idegesíted vele, s a saját életedet fogod túlbonyolítani. Örülj neki, hogy túlvagy az egészen. Ne bánd, hogy így alakultak a dolgok, indulj ki abból, hogy bizonyára jól döntöttél!

RÁK (június 22.-július 22.)

Hosszú idő után ma végre pont kerülhet egy általad fontosnak tartott dolog végére, ami már régóta húzódott, rengeteg kellemetlenséget okozva neked. Ám a hét utolsó napján lehetőséged adódik arra, hogy végleg lezárhasd és továbbléphess, ezért gyorsan cselekedj, s megszabadulj az egésztől. Ne engedj a kísértésnek, sem annak, ha mások próbálják elvonni a figyelmedet, csakis erre az egyetlen dologra koncentrálj, amikor pedig a viharfelhők eloszlanak majd, akkor nyugodtan átadhatod magad a pihenésnek! Ebből a helyzetből viszont ne akarj többet kihozni, mint amennyi benne van: önmagában az nagy eredmény, ha túlleszel rajta!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Régóta rajzolgatod a tervrajzod, folyton javítod, tökéletesíted annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, hogy elő kell kapni és használni, akkor majd a lehető legtökéletesebben tudj eligazodni rajta. Azt azonban nem árt szem előtt tartanod, hogy ha szükséges lesz, nem biztos, hogy mindenáron ragaszkodnod kell majd hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor az improvizáció többet ér majd. Lásd be, nem lehet mindig sakkjátszmákkal nyerni!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Nagyobb feneket kerítesz egy bizonyos dolognak, amely azonban egyáltalán nem biztos, hogy annyira nagy jelentőséggel bír, mint amennyire gondolod. Épp ezért nem kell rögtön kétségbe esned, sokkal inkább fogsz tudni messzire érni, ha egy kicsit összeszeded magad és nem kezdesz el mérgezett egérként rohangálni a megoldás után. Szedj össze minden tapasztalatot, amelyet az évek során magadba szívtál, így abszolút nem lesz félnivalód az eredmény tekintetében! Lazíts, elvégre mégsem az életed múlik ezen!

Te hogy bírod az éjszakai mulatozást? A csillagjegyed elárulja! Nézd meg a galériánkat!