Napi horoszkóp július 1.: a Bikák jó híreket kapnak, a Skorpiók a saját útjukat járják

Borítókép: Napi horoszkóp július 1.: a Bikák jó híreket kapnak, a Skorpiók a saját útjukat járják Forrás: Unsplash by Kobby Mendez
A hónap első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, a csillagok ugyanis ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Valakivel az Élet elég messzire sodort egymástól titeket, ennek pedig most kezded el érezni a hatását, amikor szükséged van egy olyan lelki társra, akivel félszavakból is megértitek egymást. Mivel azonban hatalmas a fizikai távolság közöttetek, így nem tudsz hozzá becsengetni egy üveg finom borral és egy pizzával, hogy kikérhesd a tanácsát. Szerencsére a 21. században élsz, ahol nem táviratban vagy tárcsás telefonon kommunikálsz a számodra fontos emberekkel, így szervezzetek össze egy virtuális vacsorát, amely lehetővé teszi, hogy videón beszélgessetek. Ha szükséged van arra, hogy kiöntsd valakinek a szíved, ezáltal könnyíts magadon, abban az esetben nyugodtan felkereshetsz olyanokat is, akik közelebb vannak és feltétel nélkül megbízol bennük! Nem vagy egyedül!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján végre jó híreket kapsz egy számodra fontos üggyel kapcsolatban, így gyakorlatilag biztosra veszed, hogy bezsebelheted a sikert. Mielőtt azonban előre koccintanál a medve bőrére, még azelőtt igyekezz mindenképp 100%-ban koncentrálni, hisz bármikor vehet a dolog váratlanul egy olyan irányt, amely elrendeli az eredményt és aztán bánhatod, hogy a siker illata ennyire megrészegített. Ne hagyd tehát, hogy a hallott hírek rossz irányba vigyenek, ne lankadjon a figyelmed, így nem kerülhet veszélybe a kitűzött célod elérése sem!

IKREK (május 21-június 21)

Végre sikerül lezárnod egy hosszú, bonyodalmaktól nem mentes folyamatot, amelyben gyakorlatilag minden hasznos energiád odalett. Büszke vagy azonban magadra, hisz elég kiemelkedő teljesítményt nyújtottál és az eredmény is magáért beszél. Igyekezz hétvégén egy kicsit szusszanni és a pihenésre koncentrálni, ha megteheted, vegyél ki néhány nap szabadságot, menj a vízpartra, egyél finomakat, olvass, kapcsolódj ki, hisz most erre van a legnagyobb szükséged!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan abszolút talpraesett és magabiztos vagy, ma mégis a bizonytalan körülmények lesznek azok, amik megingatnak az olyannyira szilárd elképzelésedben. Noha nem vagy az az árnyékától is megijedő típus, ez most mégis valahogy rosszul érint, nem is érted hirtelen, mihez is kellene kezdened. Igen, ez nem az a megszokott helyzet, mégsincs semmi félnivalód, bizony vannak olyan szituációk, amik nem épp a biztos határvonalaikról híresek, benned azonban van elég élettapasztalat ahhoz, hogy megálld a helyed! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre történik valami, ami felkavarja az állóvizet és ez nagy izgalommal tölt el. Mivel azonban ebben a pillanatban fogalmad sincs, hogy miféle veszélyekkel kell számolnod, épp ezért igyekezz kicsit visszafogni magad annak érdekében, hogy a józan gondolkodás ne szenvedje kárát a felpörgött állapotodnak. Tedd oda magad, minden apró részletre figyelj oda, így később kevesebb eséllyel érhet meglepetés! A képességeid páratlanok, így gond nélkül vállalhatsz kockázatokat is! A testi épségednél azonban semmi sem fontosabb, így használd az eszed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megállás nélkül igyekszel megértetni valakivel egy teljesen egyértelmű dolgot, ám ahogy egyre több energiát teszel bele, az illetőnek annál nehezebb lesz a felfogása. Mivel nem érdemes az idődet vesztegetni tovább, így tudasd vele, hogy vagy sikerül elkapnia a fonalat, hisz több oldalról is próbáltad elmagyarázni neki vagy te kénytelen vagy továbbállni és a számodra elementárisabb dolgokra koncentrálni. Ha bárki hátramarad amiatt, mert nem vagytok egy szinten, attól neked ne legyen lelkiismeret furdalásod, hisz ez esetben is mindent megtettél azért, hogy az illető felzárkózhasson!

A CIKK MÉG NEM ÉRT VÉGET, A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!