Borítókép: Napi horoszkóp január 29.: a Bikák túl korán vettek készpénznek valamit, a Rákok nem mindennapos eseményre készülnek Forrás: Pexels by Rahul Pandit

Napi horoszkóp január 29.: a Bikák túl korán vettek készpénznek valamit, a Rákok nem mindennapos eseményre készülnek

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 29.

KOS (március 21-április 20)

Érzed ugyan, hogy jó úton vagy, és a saját tempódban haladva is elérheted a célodat, valamiért azonban hirtelen türelmetlenné válsz és sürgetni kezded a magad által elvárt eredményt. Ennek viszont, te is beláthatod, nem sok értelme lesz hosszútávon. A problémát csak tetézi az, hogy amennyiben valaki tanácsot szeretne adni, a jó szándékú figyelmeztetést arrogánsan utasítod vissza, amit az illető meglehetős értetlenséggel fogad, talán még meg is bántódik miatta. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire görcsösen kapkodj, lazíts és próbáld meg inkább élvezni azt, amit csinálsz! Hidd el, neked is és a környezetednek is jobb lesz!

BIKA (április 21-május 20)

Idejekorán vettél készpénznek valamit, amiről még vajmi kevés tudással és információval rendelkeztél. A hét utolsó napjára azonban már te is tudod, hogy bizony korai volt előre inni a medve bőrére, hiszen semmi nem úgy történt végül, mint ahogyan azt korábban kigondoltad. Éppen e váratlan szituációk miatt érdemes mindig B-tervvel is rendelkezni, amit akkor veszel elő, amikor már végképp nem látod a megoldást semmire. Legközelebb ügyelj arra, hogy ne borítsa el a sűrű köd az agyadat, hisz ezúttal ez volt az oka annak, hogy nem tudtál józanul gondolkodni. Ez most jó lecke volt, amit remélhetőleg hosszú időre megjegyeztél!

IKREK (május 21-június 21)

Időnként hajlamos vagy abba a hibába esni, hogy túl görcsösen ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, nem tudsz elengedni olyan helyzeteket sem, amelyekből már tulajdonképp semmit nem lehet kihozni. Meg kell tanulnod lazábban venni az életet, azt, hogy nem érdemes olyasmibe kapaszkodni, ami csak nehezéket és terhet jelent számodra, hiszen ezek azok a dolgok visszahúznak és nem engednek továbblépni. Rázd le a láncaidat és inkább a jövőbe tekints, semmint a múltban leragadva, fél méterre lemaradva kullogj a többiek után!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmire készülsz, ami bizony nem mindennapos esemény, épp ezért mindent elkövetsz annak érdekében, hogy ha eljön a pillanat, minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön. Rengeteg időt és energiát belefektettél már, csakis ennek köszönheted, hogy a dolgok úgy haladnak a maguk útján, ahogyan azt eltervezted. Épp ezért most kicsit lazíthatsz, más dolgokkal is foglalkozhatsz, mert úgy néz ki, nem fog romba dőlni a műved csak azért, mert egy pillanatra máshova figyelsz. Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kiemelkedő tehetséggel bírsz egy bizonyos dolog tekintetében, ennek okán a környezeted nem győz gratulálni, miközben megdöbbenéssel vegyített elismeréssel bólogat. Téged ez roppant nagy büszkeséggel tölt el, egyúttal ösztönöz, hogy még nagyobb volumenű helyzetekben mutasd meg magad. Légy óvatos, el ne bízd azonban magad, hisz ha esetleg túlértékeled a képességeidet, akár még csúfos kudarcot is vallhatsz. Maradj a talajon, hisz ha reálisan látod önmagad, abból baj nem lehet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé az az érzésed, hogy nincs nagyon ráhatásod a téged nagyban érintő eseményekre, valahogy kontrollálhatatlanul sodródsz az árral, nem nagyon tudsz mit kezdeni a kialakult helyzettel. Talán nem is baj, időnként szükséged van arra, hogy ne csak feketét vagy fehéret láss a dolgokban, hisz ez most egy kiváló alkalom arra is, hogy új színeket láss, hogy felfedezhesd azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz megragadnod ahhoz, hogy viszonylag könnyen sikerre vihess bizonyos dolgokat! Lazíts és élvezd az életet!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!