Borítókép: Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre Forrás: Pexels by fauxels

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 4.

KOS (március 21-április 20)

Ezen a hétvégén olyan izgalmas vizek felé evezel, amelyeken még soha nem jártál, noha az előre kiszámítható helyzetek híve vagy. Jobban szereted te alakítani olyanformán a szituációt, hogy a biztonságérzeted ne sérüljön. Sokkal nyugodtabb vagy, ha megbizonyosodsz róla, a mentőmellény ott van rajtad, ha vízbe esnél. Nem lesz semmi baj! Néha egészséges izgalmakra és kalandokra is szükség van.

BIKA (április 21-május 20)

Feleslegesen stresszelsz azokkal az ügyekkel kapcsolatban, amelyekben abszolút nem vagy kompetens, valamiért azonban hajlamos vagy magadra venni minden problémát. Hidd el; nem kell a Világ terhét a nyakadba venned, néha jobb más, hozzáértőbb személyekre hagyni a döntést és a határozathozatalt bizonyos helyzetekben. Maradj tehát ki azokból a dolgokból, amelyekhez túl "kicsi" vagy, hisz olyanért kellene felelősséget vállalnod, amiről valójában fogalmad sincsen, ezek pedig teljesen felesleges terhek. Éld felszabadultabban az életet!

IKREK (május 21-június 21)

Egészen a mai napig, sokan a környezetedből nem hittek abban, hogy benned is megvan az a sikerhez szükséges tudás, akaraterő és kitartás, amellyel komoly eredményeket érhetsz el, egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, a "Futottak még" kategóriába. A hétvége első napján azonban lehetőséged adódik arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, hogy igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hogy benned is ott van a tehetség, csupán csak elő kell kotornod a sok kacat és a memóriádba égett negatív emlék közül azt, ami hozzásegít a sikerélményhez és amely ahhoz szükséges, hogy végre te is boldog lehess. Ne késlekedj, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan pozitív dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

RÁK (június 22-július 22)

Méterek választanak el a célodtól, amikor számodra is érthetetlen okok miatt hirtelen hmegremeg a lábad. Váratlanul elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy ez-e igazán a te utad. Ne hagyd magad azonban kizökkenteni, csak a célodra koncentrálj és akkor bizony nem veheti el tőled senki a sikert. Amennyiben ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, abban az esetben hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a lécet veled szemben, gyakorlatilag a realitástól jóval elrugaszkodóbb dolgokat várva el tőled. Ennek megfelelően nem is megy elsőre ezen feladatok teljesítése, te pedig készen állsz arra, hogy feladd és bevalld, hogy nem megy. Adj azonban egy esélyt magadna, igyekezz összeszedni minden tudást és mintegy teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csupán csak tesztelik a tudásodat, az akaraterődet és a talpraesettségedet.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Új kalandra vágysz, arra, hogy most a komfortzónádból kilépve, valami extrémebb dologban próbáld ki magad. Jobb azonban elrendezni a folyamatban lévő, lezáratlan ügyeket, mielőtt alkotói szabadságra vonulnál, hisz a környezetedben senki nem fog kiugrani a bőréből, ha hátrahagyod a folyamatban lévő ügyeidet. Minél több dolognak teszel pontot a végére, annál nyugodtabb lelkiismerettel adhatod át magad a kalandoknak és az új élményeknek!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!