Napi horoszkóp december 3.: az Ikreknek érdemes nyitniuk mások felé, a Szüzek befektetései végre megtérülnek

Borítókép: Napi horoszkóp december 3.: az Ikreknek érdemes nyitniuk mások felé, a Szüzek befektetései végre megtérülnek Forrás: Unsplash by Nathan Anderson
A csillagok a hét utolsó napján sem tétlenkednek, érdemes tehát elolvasnod, mit is üzennek pontosan!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 3.

KOS (március 21. - április 20.)

Az utóbbi időben az az érzésed, hogy kezd kissé egysíkúvá válni az életed, nem nagyon jelent már kihívást a munkád sem, emiatt kezded elveszíteni a motivációdat. A hét utolsó napján azonban megvilágosodsz, úgy érzed, elérkezett az idő, hogy tágra nyisd a szemed és új dolgokat keress, amelyekből ihletet meríthetsz ahhoz, hogy némi izgalommal és kalanddal tedd ismét színessé az életedet. Ezek a lehetőségek jelen vannak a te életedben is, csak észre kell venned őket! Hajrá!

BIKA (április 21. - május 20.)

Rendkívül kapkodva igyekszel megoldani egy rád bízott feladatot a hét utolsó napján, szeretnél ugyanis mihamarabb túllenni rajta. Így azonban csak több munkát csinálsz magadnak, hisz akaratodon kívül hibát hibára halmozol. A sok, feleslegesen futott kör helyett inkább dolgozz ki egy tervet, amelynek alapján lépcsőfokról lépcsőfokra haladva végül sikerrel be tudod fejezni, amit elkezdél. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha az egyenes és rövidebb utat választod ahelyett, hogy mindenféle kerülőkkel próbálkoznál. Ha sikerült mindent befejezni, nyugodtan menj el shoppingolni barátnőiddel, akiknek a társaságában jól érzed magad!

IKREK (május 21. - június 21.)

A közelmúltban számos csalódás ért, melynek nyomán felhúztál egy vastag falat magad köré, ennek okán pedig gyakorlatilag senki nem tud közelebb kerülni hozzád. Minden társaságból kilógsz, nem engeded a legközelebbi szeretteidet sem a bizalom körébe, ez azonban csak azt eredményezi, hogy magányos leszel és előbb-utóbb elkopnak mellőled az emberek. Érdemes belegondolnod abba, hogy bizonyosan vannak körülötted olyanok, akik soha nem lennének képesek megbántani, akik minden tekintetben csak a javadat akarják, akik sosem ártanának neked. Nyiss mások felé, de légy rafináltabb, így kevésbé csalódhatsz!

RÁK (június 22. - július 22.)

A hét utolsó napján nincsen túl sok időd arra, hogy cselekedj, hisz határidőre kell végezned, ami meglehetősen megfeszített tempót kíván. Ezúttal minden erődre, tudásodra és tapasztalatodra szükséged van, zárd ki a külvilágot és addig dolgozz az ügyön, addig tökéletesítsd a dolgokat, amíg kifogástalanná nem válnak. Hidd el, hogy meg tudod csinálni, ne engedj mások csábításának és ne úgy gondolj az ügyre, mintha az egy szükséges rossz lenney Fogd fel úgy, hogy ez is egy erőpróba, melyet ha teljesítesz, akkor magasabb szintre léphetsz. Menni fog!

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)

Bár sok mindenki vesz körül, időnként mégis nagyon magányosnak érzed magad. Általában véve nagy a hangzavar körülötted, szép számmal akadnak barátok is, ennek ellenére gyakran van olyan érzésed, hogy egyedül vagy. Nem értenek meg, hiába hangoztatod a saját álláspontodat bizonyos dolgokat illetően, miközben mindenki más meg fújja a magáét. Keress valakit, azt az egy embert, aki tényleg kíváncsi a te véleményedre és valóban olyan tanácsokkal lát el, amelyekre szükséged van. Beszélgess a téged nyomasztó problémákról, ne hagyd, hogy belecsússz egy depresszívebb állapotba!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)

A folyamatban lévő ügyeid haladnak a maguk medrében, eddig lázasan dolgoztál azért, hogy elindítsd őket, a hét utolsó napján pedig hátradőlve figyelheted, hogyan térülnek meg sorjában a befektetéseid. Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy ezekért a sikerekért mind-mind te dolgoztál meg, egytől-egyig a te kezed munkáját dícsérik. Ne hagyd azonban, hogy a siker megrészegítsen, hisz nagy feladatok várnak még rád, neked pedig résen kell lenned, nehogy egy váratlan fordulat keresztülhúzza a számításaidat!

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

A hét utolsó napján váratlan szituációk húzzák keresztbe a számításaidat, ráadásul minden fronton 100 %-os formát kell nyújtanod és helytállnod annak érdekében, hogy ne kelljen később szégyenkezned semmi miatt. Mivel szereted a kihívásokat, épp ezért ezt is élvezni fogod, találd meg az izgalmakat, a motivációt minden egyes momentumban. Hidd el, sokkal hatékonyabban fogsz tudni cselekedni, ha felszívod magad és egyfajta faltörő kos módjára mész előre. Ha a végén visszatekintesz a mai napra, roppant elégedett leszel a teljesítményeddel és nyugodt lelkiismerettel pihenhetsz majd egy kád forró fürdőben!

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, aki minden szavával és megmozdulásával az agyadra megy. Mivel ő egyáltalán nem veszi ezt észre, lassan, de biztosan kezd elviselhetetlenné válni a helyzet. Ez azonban nagyon mérgezi a kapcsolatotokat, szóval ha úgy ítéled meg, hogy érdemes menteni a dolgot, tegyél róla, ha pedig nem, akkor ne raboljátok egymás idejét, mert képmutatással nem lehet egy egészséges kapcsolatot fenntartani!

NYILAS (november 23. - december 21.)

Hosszú vívódás után jutsz arra a döntésre a hét utolsó napján, hogy változtatsz a jelenlegi élethelyzeteden. Ehhez azonban aprólékos tervet kell kidolgoznod, nehogy véletlenül hiba csússzon a számításodba. Gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak az eddigi életedet illetően, indulj az új utadon tiszta lappal, s csak azokat a dolgokat vidd magaddal, amelyek a jövőd építését szolgálják!

BAK (december 22. - január 20.)

Régóta álmodozol egy bizonyos cél eléréséről, ahhoz azonban, hogy lépni merj, nincs elég bátorságod. Attól félsz a legjobban, hogy amennyiben nagyot buksz, abban az esetben annyira el fogsz hasalni, hogy nem lesz erőd ismét talpra állni. Be kell azonban látnod, hogy álmodozásból és illúziókból nem lehet várat építeni, ha nem cselekszel, nem fogsz előrelépni, a kitűzött céljaid pedig elérhetetlenné válnak. Kelj fel és járj vagy fogadd el a sorsodat, az egész kizárólag rajtad múlik!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)

Az a fajta ember vagy, aki nehezen engedi ko az irányítást a kezéből, szereted a kezedet és a szemedet mindenen rajta tartani, mindenről tudni akarsz, amennyiben pedig valami nem úgy történik, ahogy azt elképzeled, az képes pillanatok alatt kihozni a sodrodból. Igyekezz azonban a saját nyugalmad érdekében lazábban hozzáállni mindenhez, hagyj másokat is szóhoz jutni, ezáltal sokat könnyíthetsz a helyzeteden, a népszerűségi indexed pedig igencsak nőni fog a többiek szemében.

HALAK (február 20. - március 20.)

Általában sikerül könnyűszerrel elérned mindent, amit szeretnél, nem nagyon vagy hozzászokva, hogy hiba csúszhat a számításaidba és esetleg duplán kell tenned a dolgokért. El kell azonban azt is fogadnod, ha nem mindig minden a te elképzeléseid szerint történik, semmi baj nincs azzal, ha időnként nem jön be a matek. Egyébként éppen a váratlan helyzetek azok, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy megfelelő tapasztalatokat szerezz az előre nem látható szituációk kezelésében. Hajrá!