Napi horoszkóp augusztus 22.: a Bakok hasznos leckét kaphatnak, a Halaknak komoly ügyben kell állást foglalniuk

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 22.: a Bakok hasznos leckét kaphatnak, a Halaknak komoly ügyben kell állást foglalniuk Forrás: Pixabay by 35393
A csillagok mára is tartogatnak némi izgalmat, ne feledkezz meg tehát a horoszkópodról!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 22.

KOS (március 21. - április 20.)

Nehézeségi fokát tekintve igencsak megugorhatatlannak tűnő akadály adódik a hét második napján, mellyel kapcsolatban fogalmad sincs, mekkora lendülettel fuss neki és melyik pontról rugaszkodj el a siker érdekében. Mielőtt tehát belevágsz, előtte mindenképp gondold végig aprólékosan, hogy miképp kellene cselekedned úgy, hogy mindeközben jól gyere ki a szituációból. Igyekezz felvenni egy logikai szálat, majd annak mentén indulj el, hisz úgy tűnik, ma minden ideális arra, hogy megoldd a megoldhatatlannak tűnőt. Nem is lesz olyan nehéz, csupán bátorságra van szükséged!

BIKA (április 21. - május 20.)

Alapvetően elégedett vagy a mindennapjaiddal, hisz a tervek, amiken régóta dolgozol, elkezdenek jövedelmezni, ennek eredményeképp úgy tűnik, minden sínen van. Ne engedd azonban, hogy az éberséged és a figyelmed egy pillanatra is lankadjon, hiszen bármikor jöhet egy kanyar, amelyben kisodródhatsz, dugába döntve mindent. Teljesen megnyugodni csak akkor fogsz tudni, ha már minden a helyén van és te, a célvonalat átszakítva, büszkén gyönyörködsz a teljesítményedben. Addig is figyelj és tedd a dolgod tovább, ahogy eddig is!

IKREK (május 21. - június 21.)

Van valaki a környezetedben, aki kissé túlmisztifikálja kettőtök kapcsolatát és már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavaró számodra. Mivel roppant mód' idegesít az illető nyomulása, épp ezért nyugodtan játssz nyílt lapokkal és add az illető tudtára, hogy igen-igen rossz ajtón kopogtat. Nem kell ehhez bántónak vagy arrogánsnak lenned, de arra figyelj, hogy világos legyen a mondanivalód. Van ilyen, nem kell neked illendőségből szabad utat adnod bárkinek!

RÁK (június 22. - július 22.)

Olyasfajta meglepetésben lehet részed a hét második napján, amire egyáltalán nem számítottál, épp ezért simogatja annyira a lelked. Éld meg minden pillanatát, hiszen mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor egyszerűen magasról téve a világra, át tudtad adni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp tekintesz mindenre, hisz a zsúfolt hétköznapokon ki ne örülne egy kis pozitívumnak? Ez a nap egy kiváló bizonyíték arra, hogy van az az apró pici gesztus, amely képes visszaadni az életkedvedet! Örülj felhőtlenül!

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)

Olyasfajta lépésre szánod rá magad a hét második napján, amelyet a saját érdekedben már régen meg kellett volna tenned, ennek azonban nem mindenki örül a környezetedben. Nyugtasd meg a körülötted élőket, hogy nem gondolkodás és előzetes mérlegelés nélkül döntöttél, pontosan tisztában vagy mindennel, figyelembe vetted a következményeket és minden kockázattal együtt kénytelen vagy megtenni ezt a lépést ahhoz, hogy egy sokkal zökkenőmentesebb, nyugodtabb életet élhess. Ne hagyd, hogy a kételkedők megingassanak elhatározásodban, hisz nem véletlenül szántad rá magad erre a nagy lépésre. Ha döntöttél, indulj, mielőtt késő lesz!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vitás helyzetbe keveredsz a hét második napján, melynek során a másik fél akaratán kívül megbánt, olyasmit vágva a fejedhez, amit övön aluli támadásként élsz meg. Ez rögtön fel is tűnik az illetőnek, aki roppant módon bánja, hogy gondolkodás nélkül járt a szája. Minden fórumon igyekszik a tudtodra hozni, hogy milyen fontosnak tart, illetve hogy mennyire sajnálja a történteket. Üljetek le, beszéljétek meg a konfliktus okát és eredetét, találjatok közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl rajta, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed.

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

Olyasmit szeretnél kipróbálni a hét második napján, amit abszolút egyedülálló, s melynek teljesítésével megmutathatod végre mindenkinek, de elsősorban magadnak azt, hogy mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel te kifejezetten szereted a kihívásokat, ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, menj és mutasd meg mindenkinek, hogy milyen fából faragtak!

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

A hét második napján valaki viszonylag nagy áldozatot hoz érted csak azért, hogy a te érdekeid érvényesüljenek. Roppant jól esik a gesztus, hiszen ez egy kiváló bizonyíték, hogy mindenben számíthatsz rá. Bár a kapcsolatotok nem túl régi keletű, mégis valahogy az az érzésed, hogy hosszú távon barátságot köthettek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

NYILAS (november 23. - december 21.)

Mielőbb szeretnél már lezárni egy hosszú ideje húzódó szituációt, ennek érdekében csak és kizárólag erre a bizonyos ügyre összpontosítasz. Általában véve sok esetben jobb, ha mihamarabb pontot teszel egy-egy bizonytalanságából fakadóan kényelmetlen szituáció végére, nem árt azonban közben nyitott szemmel is járnod, hogy ne csak nézz, hanem láss is bizonyos helyzeteket. Soha nem tudhatod ugyanis, hogy mikor sodor az utadba olyan, vissza nem térő lehetőségeket az Élet, amelyet ha nem ragadsz meg, talán örökké bánni fogsz! Vedd észre a kínálkozó alkalmat és indulj el egy olyan kalandra, amely számos pozitív élményt tartogat!

BAK (december 22. - január 20.)

Olyan leckét tartogat számodra a mai nap, amely hosszútávon szolgálhat útravalóként a tekintetben, hogy miképp kell bizonyos helyzetekből, diplomáciát gyakorolva úgy kikerülni, hogy az ne sodorjon kellemetlen helyzetbe, ugyanakkor egyszer, s mindenkorra lezárhasd különösebb deficitek nélkül. Általában nem vagy az a típus, aki hosszú ideig filozofál bizonyos helyzeteken, jobb' szereted a kézzel fogható dolgokat, ám ezúttal érzed, hogy teljesen más a szituáció. Hogy ebből képes legyél levonni a számodra legmegfelelőbb konzekvenciát, ahhoz mélyebben el kell méláznod a történteken és örökre magadévá tenni a kapott leckét!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)

Komoly cél eléréséért küzdesz, amely számos nehézséget tartogat számodra, ám mivel mindennél jobban szeretnéd elérni, épp ezért hajlandó vagy bármit megtenni érte. Vigyázz azonban, könnyen előfordulhat ugyanis, hogy olyasmiről álmodozol, amely nem biztos, hogy elérhető magasságokban van. Ne akarj, komoly áldozatokat hozva, mindenáron menni valami után, ami nem is garantálja, hogy boldog leszel. Jó dolog néha álmodozni, de azért mégis érdemes meghúznod egy bizonyos határt a hamis illúziók és a valóság között, amelyhez nem árt, ha kicsit reálisabban gondolkodsz!

HALAK (február 20. - március 20.)

Komoly dologban kell állást foglalnod a hét második napján, amely igen nagy terhet jelent számodra. Mivel azonban nem mindegy, hogy mit mondasz, épp ezért alaposan gondold át, hogy milyen tanáccsal szolgálsz, hisz a szavaidnak és állásfoglalásodnak hosszú távú következménye lehet. Csínján bánj a szavakkal, ne befolyásolj senkit olyasmivel, amit te sem szívesen vállalnál fel, ha hasonló szituációban lennél! Csakis olyasmit mondj, ami ugyan véleménynek számít, de mégsem kell akkora mértékű felelősséget magadra vállalnod, amelyet később esetleg számon kérhetnek rajtad!