Napi horoszkóp augusztus 21.: a Mérlegeket ezúttal sem hagyja cserben a hetedik érzékük, a Halaknak pihenésre van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 21.: a Mérlegeket ezúttal sem hagyja cserben a hetedik érzékük, a Halaknak pihenésre van szükségük Forrás: Unsplash by Gabrielle Henderson
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Nagy lépésre szánhatod el magad a hét utolsó napján, amelyre ugyan hosszú ideje készülsz már, eddig azonban valahogy mégsem sikerült akkora lendületet kapnod, amellyel biztonsággal elindulhattál volna. Régi vágyad volt már az, hogy hogy elmozdulj a jelenlegi álláspontról és kipróbálod magad valamiben, ami teljesen új és ismeretlen a számodra. Ne aggódj, teljesen normális jelenség az, ha kissé tartasz tőle, ennek ellenére mivel pontosan tudod, hogy szükséged van a változtatásra, hisz a jelenlegi élethelyzetedből kihoztad a lehető legtöbbet, épp ezért ne félj elindulni egy új és eddig ismeretlen ösvényen. Ne aggódj, pontosan tudni fogod, mikor, merre kell menned, hisz határozottan el akarod érni a célodat, amelyért most elindulhatsz! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Régóta dolgozol egy bizonyos ügyön, a hét utolsó napjára azonban már úgy érzed, hogy roppant módon fogytán van az energiád, kezdesz nagyon kimerülni a nagy hajtásban, épp ezért időnként az is eszedbe jut, mi lenne, ha feladnád és egyszerűbb kihívások után néznél. Hiába szeretnél azonbanhátat fordítani, addig nem fogsz tudni semmit sem lezárni, amíg maradéktalanul pontot nem tettél minden egyes momentum végére. Haladj végig mindenen, vedd sorra az egyes fázisokat és igyekezz mihamarabb lezárni az egészet, mielőtt végképp feladnád. Hidd el, te is sokkal nyugodtabb leszel, ha adsz egy esélyt a méltó befejezésnek, hisz ebben az esetben legalább nem okozol csalódást önmagadnak!

IKREK (május 21-június 21)

Mindenképpen szeretnél a végére járni egy bizonyos ügynek, ám ebben a pillanatban még nem nagyon tudod, hogy melyik úton indulj el. Tanácstalanságod nem tart majd sokáig, hisz ha nyitott szemmel jársz, bele fogsz botlani abba a személybe, aki megadja neked a választ minden kérdésedre. Ragadd meg a kezét és derítsetek fényt együtt arra a homályos történetre, amely egyelőre nem hagy nyugodni. Amennyiben sikerül kideríteni, mi áll mögötte, abban az esetben végre fellélegezhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Kezedben a siker receptje, pontosan tudod, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy pozitív eredménnyel zárhass egy bizonyos dolgot, eddig azonban a kishitűség volt az, amely meghatározta az eseményeket. Eljött tehát a pillanat, amikor egy jó adag bátorságot magadra erőltetve el kell indulnod az úton, hisz remegő kezekkel és lábakkal még senkinek nem sikerült csatát nyernie. Te ráadásul abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy pontosan ismered az útvonalat, fel is vagy fegyverkezve, nem hiányzik tehát más, csakis az akaraterőd és a bátorságod. Légy magabiztos, menj és gyűjtsd be azt, ami neked jár!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy, a hét utolsó napjára eltervezett dolog nem olyan eredményt hoz, amilyet vártál tőle, ez pedig roppant módon frusztrál, hisz rááldoztad minden idődet és energiádat. Lehet, hogy ez most nem úgy ért véget, ahogyan tervezted, ám nem érdemes sokáig csüggedned, ehelyett inkább vond le a megfelelő konzekvenciát, okulj és döntsd el, legközelebb megéri-e feláldozni az egész napod olyasmire, aminek az eredménye egyáltalán nem garantált. Ezúttal megfizetted a tanulópénzt, őrizd meg a nyugtát, hogy a következő alkalommal emlékezz rá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túlságosan elkomolytalankodtál egy bizonyos dolgot, amelynek sokkal nagyobb jelentőséget kellett volna tulajdonítanod, s ami legnagyobb bosszúságodra most negatív eredménnyel zárul. Amennyiben azonban kidühöngted magad, rájöhetsz, hogy egyetlen ember felelős a kialakult helyzetért, az pedig te vagy. Igyekezz tehát korrigálni, amíg nem késő és legközelebb próbáld nem elbagatellizálni az ilyen és ehhez hasonló szituációkat. Lehet ugyan, hogy nem láttad a helyzet komolyságát, ám ez most egy jó tanulság arra, hogy sokkal nyitottabb szemmel járj!

A horoszkóp itt még nem ér véget.

A folytatásért kattints ide!