Napi horoszkóp augusztus 2.: a Rákok kissé bizonytalan talajon próbálnak egyensúlyozni, a Halak igyekeznek mindent kézben tartani

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 2.: a Rákok kissé bizonytalan talajon próbálnak egyensúlyozni, a Halak igyekeznek mindent kézben tartani Forrás: Unsplash by Jason Briscoe
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 2.

KOS (március 21-április 20)

Bátortalanul kezdesz neki egy bizonyos projektnek, ám hamar rá kell jönnöd, hogy önbizalom és vakmerőség nélkül nem-igen fogsz messzire jutni. Amennyiben tehát mersz egy kicsit hinni az álmaidban és abban, hogy azokkal a képességekkel, amelyekkel te rendelkezel, mindent el tudsz érni, akkor nem lesz semmiféle, megugorhatatlan akadály. Senki nem mondta, hogy egyszerű és könnyű lesz a menet, ám ha van benned elegendő bátorság, akkor eljutsz a célodig! Végy egy nagy levegőt és győzd le az előtted álló akadályt is!

BIKA (április 21-május 20)

Elég zsúfoltra sikerül a mai napod, mindent bevállalsz, amivel megtalálnak, ennek köszönhetően már a nap első felében fuldokolsz a feladatokban. Mielőtt azonban a fejedre omlana minden, annak tonnás felelősségével együtt, igyekezz összeszedni a gondolataidat, szelektálj, állítsd a fontos feladatokat a lista tetejére és hagyd a kevésbé fontosakat hátra. Ha elég hatékonyan dolgozol, még arra is juthat időd, hogy kikapcsolódássa töltsd a nap második felét. Tombol a nyár, szabadidős program akad bőséggel, találj olyan akár aktív, akár passzív pihenési formát, ami jólesik – és a munkával, a kötelezettségekkel köszönőviszonyban sincs. Mindezt azonban csak a kötelezettségeid lezárása után!

IKREK (május 21-június 21)

Általabán nehezen lépsz tovább bizonyos helyzetekből, nem szeretsz lezárni ügyeket még akkor sem, ha már minden egyes szegmensét kiaknáztál, a végsőkig ragaszkodsz emberekhez, azokhoz is, akik egykor nagy csalódást okoztak neked. Ebből a jóindulatból fakadóan tehát akarva-akaratlanul kerülsz mindig a naiva szerepébe, kis túlzással ugyanis gyakorlatilag bármit meg lehet tenni veled, te akkor is adsz még egy esélyt bárkinek. Eljött azonban az idő, amikor meg kell keményítened a szívedet, hisz jóhiszeműségef folyamatos csalódással is jár, ez pedig rendkívüli módon hátráltat a boldogság elérésében. Igyekezz a saját érdekeidet szem előtt tartva olyasfajta hozzáállással fordulni a Világ felé, amelyben azt sugallod, hogy nem, nem nézed meg előre, milyen mély a szakadék, nem, nem simítasz el senki helyett kényes ügyeket és igen, készen állsz arra, hogy elengedd azt, aki csak kihasznál. Mutasd meg, milyen fából faragtak! Hidd el, sokkal boldogabb leszel!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé bizonytalan talajon próbálsz viszonylag egyensúlyban maradni, ám ebben a pillanatban nem igazán tudod előre kiszámítani, hogy mikor billensz ki a pillanatnyi egyensúlyból és esel hasra. Bármennyire is várnál mankót valakitől, nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal csak magadra számíthatsz, nem lesz semmilyen segítséged. Ne ijedj meg azonban a helyzettől, hisz ha nagyon akarod? akkor egyedül is menni fog, tudod ugyanis, hogy más választásod nem nagyon van, mint egy nagad megküzdeni a helyzet nehézségeivel. Higyj magadban és az ösztöneidben, meglátod hasznodra válik majd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, megrekedtél egy bizonyos helyzetben, gyakorlatilag egyhelyben toporogsz, semerre nem mozdul az életed, minden bizonytalan körülötted. Ez nem csak téged idegesít, hanem a környezetednek is feltűnik, amit szóvá is tesznek. Eljött az idő, hogy eldöntsd, merre mész tovább, mert így csak telik az élet, te pedig elpazarlod az összes benned rejlő tehetséget és kreativitást. Mindenekelőtt magad miatt tedd meg az első lépést, ne mások unszolására cselekedj. Hidd el, minden kezdet nehéz, de úton lenni mindig jobb, mint álldogálni és arra várni, hogy az öledbe hulljon a siker!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva találod!

Galériánkból pedig megtudhatod, milyen vagy az ágyban, a csillagjegyed szerint!